arsip pikeun

Kursus-kursus éléktromekanika BIM

#BIM - Sistem Hydrosanitary nganggo Revit MEP

Diajar ngagunakeun REVIT MEP pikeun desain Pamasangan Saniter. Wilujeng sumping di Kursus Sanitasi Sanitasi ieu sareng Revit MEP. Kauntungan: Anjeun bakal ngawasaan ti antarmuka pikeun nyiptakeun rencana. Anjeun bakal diajar sareng anu paling umum, proyék padumukan nyata tingkat 4. Abdi bakal nungtun anjeun undak-undakan, kuring moal nganggap yén anjeun terang ngeunaan Revit, atanapi ngeunaan Sanitaria ...

#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP. Lebetkeun widang desain sareng BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong) Ngagunakeun alat gambar anu kuat Konpigurasikeun pipa anjeun nyalira sacara otomatis Ngitung sistem diaméteran penghaman udara mérek Nyiptakeun sareng dokumén jaringan listrik Anjeun Gawé laporan anu mangpaat sareng profesional Hadé…