arsip pikeun

Kursus arsitéktur BIM

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Salaku gampang salaku ningali ahli ngembangkeun bumi - jelaskeun léngkah ku Diajar AutoDesk Revit ku cara anu gampang. Dina kursus ieu anjeun bakal diajar konsép Revit léngkah-léngkah nalika anjeun ngembangkeun bumi; Konstruksi konstruksi dina rencana sareng tingkat luhur, Yayasan, témbok sareng batu mezzanine, Pintu sareng jandéla, Bumbung, Sizing, Rincian ...