arsip pikeun

Kursus arsitéktur BIM

#BIM - Kursus yayasan Arsitéktur nganggo Revit

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Revit pikeun nyiptakeun proyék-proyék pikeun gedong Dina kursus ieu kami bakal fokus dina masihan anjeun cara kerja anu pangsaéna supaya anjeun tiasa ngawasa alat Revit pikeun ngawangun modél dina tingkat propésional sareng dina waktos anu singget. Urang bakal nganggo basa anu saderhana sareng gampang dipikaharti pikeun ...