arsip pikeun

Kursus Aliran Kerja

#CODE - Kursus Pengantar Program

Diajar ka program, dasar tina program, flowcharts sareng pseudocodes, pamrograman ti Pangabutuh scratch: Kahayang diajar Nyaho kumaha carana masang program dina komputer Pasang program PseInt (Aya pelajaran anu ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun) Pasang program DFD pikeun nyiptakeun aliran ngalir (Aya pelajaran khusus anu anjeun…

#CODE - Introduksi pikeun Kursus Desain nganggo workbench Ansys

Pitunjuk dasar pikeun nyiptakeun simulasi mékanis dina program analisis unsur terbatas anu hébat ieu. Langkung seueur deui insinyur nganggo Model Solid kalayan metode elemen terhingga pikeun méréskeun masalah sapopoé dina kaayaan setrés, deformasi, transfer panas, aliran cairan, éléktromagnétisme, sareng sanésna. Kursus ieu ngalamar kumpulan kelas anu dimaksud ...