arsip pikeun

kupon

Jieun kotak arah jeung jarak ti koordinat UTM

pos Ieu di respon kana Diego, tina Paraguay ngajadikeun urang patarosan handap: a pelesir ka salam anjeunna ... sababaraha waktu ka tukang ku pilarian yén kungsi datang ngahaja wanting pikeun ramatloka anjeun sarta kuring kapanggih eta pisan menarik, duanana ku lumpat salaku cara entertaining komunikasi ciencia.Yo Anjeun hoyong nanya lamun nyaho sababaraha ...

Ngarobah UTM koordinat kana geografi Excel

Di pos saméméhna kami kungsi ditingalikeun hiji spreadsheet Excel pikeun ngarobah koordinat geografis ka UTM ti lambaran nu kungsi ngawanohkeun Jibril Ortiz. Ayeuna hayu urang nempo alat ieu anu teu ka prosés nu sami dina sabalikna, nyaéta ngabogaan koordinat dina UTM (Universal Traverso Mercator) format na nyaho wewengkon, transforming lintang ...