Nyambungkeun a MySQL base Manifold GIS

Kuring bakal sibuk dina dinten ieu, kuring ngadagoan kasabaran anjeun tapi kuring kedah ngaroko ti héjo pikeun ieu; Abdi hoyong nyambungkeun sistem sareng data dina MySQL sareng sistem pemetaan anu disimpen dina Manifold GIS.

Manifold ngalakukeun ieu ku ODBC ku cara anu sederhana, ogé ti MySQL kuring tiasa nyiptakeun layanan data anu mana Manifold tiasa ditampal tapi naon anu kuring karep nyaéta nyambungkeun aplikasi anu ngagaduhan data kadaster anu disimpen dina méja anu béda sareng anu ngajantenkeun kuring ka arah lapisan lahan sareng niat tiasa ngalakukeun contona:

himpunan sadaya sipat anu dianggo perumahan ti hiji kulawarga, kalayan blok / bata bata sareng kualitas kerentosan.

Kuring ogé hoyong aplikasi manajemén daratan ieu pikeun nunjukkeun ka abdi Manifold map, dilayanan via IMS supaya tiasa nyitak éta dina sertipikat kadaster.

apcl Sistem kotamadya dimekarkeun dina Visual Fox, kalayan data anu disimpen dina MySQL. Sanaos basa pamekaran satengah hilap, sistem na épisién pisan sareng ngamungkinkeun pikeun nyimpen daptar properti sareng data penilaian ku metodologi dumasar kana panggunaan, kelas bahan sareng kualitas pangerjaan. Sedengkeun proyek Manifold disimpen dina .map, kalayan jasa IMS ngalangkungan IIS kalayan program asp.NET

apclEngké abdi hoyong sambungkeun kana jasa manajemén parsél anu dikontrol (anu parantos diwangun) dikembangkeun sareng Manifold API, anu nyimpen data dina SQL Server 2003 kalayan kontrol transaksional kana data alfanumérik sareng géométri sareng anu nyambungkeun kana sistem nasional ngalangkungan jasa wéb … Anu éta aya di Oracle 10g sareng géométri dina Microstation Geographics V8.5 ... tapi urang bakal nyarios ngeunaan ieu dina dinten anu sanés.

apcl

Dina raraga teu ngahesekeun kuring sorangan, kuring bakal ngalakukeun éta ku nyewa teknisi anu mekarkeun sistem kotamadya.

Di handap ieu mangrupakeun produk anu kuring ngarepkeun:

1 Usul téknis, kronologis sareng ékonomi anu ngandung rencana padamelan sareng tujuan.

2 Modul hubungan anu diwangun ku layanan data anu disayogikeun liwat ODBC pikeun MySQL sareng SQL Server 2003 anu ngamungkinkeun penyebaran inpormasi anu aya dina catetan kadaster dina lingkungan Manifold GIS, ogé fungsionalitas tiasa angkat sistem manajemén tab dina harta anu dipilih tina peta.

3 Modél tampilan inpormasi pikeun sistem manajemén catetan kadaster, anu nunjukeun informasi spatial anu disayogikeun liwat IMS (asp .NET) ngalangkungan Manifold GIS handapeun HTML, ogé fungsina angkat Manifold GIS dina harta anu dipilih dina. layar

4 Pitunjuk praktis pikeun ngagunakeun fungsionalitas anu dikembangkeun

5 CD anu ngandung kode sumber kalayan modifikasi, pikeun panggunaan eksklusif munisipalitas anu dipilih.

6 Surat komitmen anu ngagambarkeun tanggung jawab dukungan sareng pangropéa salami tilu puluh dinten saatos pangiriman terakhir.

7 Latihan jam 8 anu ngajamin pangiriman pengetahuan di tingkat pangguna modul sareng dina tingkat pangurus.

8. Laporan pamungkas, anu ngeunteung kana prestasi sareng hasil anu dicandak.

 

Urang bakal ningali kumaha kodeu kodeu ieu ngalakukeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.