Nyambungkeun a MySQL base Manifold GIS

Dinten ieu kuring bakal sibuk, kuring ngarepkeun kasabaran anjeun tapi kedah ngaroko anu héjo pikeun ieu; Abdi hoyong nyambungkeun sistem kalayan data dina MySQL sareng sistem pemetaan disimpen di Manifold GIS.

Manifold manten ieu liwat ODBC dina cara basajan, ogé tina MySQL tiasa nyiptakeun layanan data nu Manifold tiasa disambungkeun tapi naon Abdi hoyong nya nyambungkeun aplikasi anu gaduh seueur data tina file cadastral anu disimpen dina béda tabel sarta anu abdi tiasa nganggo éta pikeun lapisan parsél kalayan maksud anu tiasa dianggo contona:

a thematization sadaya sipat anu nganggo nyaéta perumahan kulawarga, sareng bahan blok / bata sareng kalawan kualitas kuli inferior.

Kuring ogé hoyong aplikasi ngokolakeun lahan ieu némbongkeun kuring peta Manifold, dilayanan via IMS pikeun tiasa nyitakana dina rékaman sertipikat cadastral.

apcl Sistem kota diwangun dina Visual Fox, kalayan data anu disimpen di MySQL. Sanaos basa pamekaran parantos poho, sistem sacara efisien pisan ngamungkinkeun pikeun nyimpen duanana pendaptaran real estate sareng data pangajen ku metodologi dumasar kana pamakean, kelas bahan sareng kualitas tenaga kerja. Samentara proyék Manifold disimpen dina .map, sareng jasa IMS via IIS sareng program asp.NET

apclEngké abdi hoyong nyambungkeunana kana jasa (anu diwangun) di manajemén lahan anu dikawasa dikembangkeun ku Manifold API, anu nyimpen data dina SQL Server 2003 kalayan ngadalih transaksi ka data alfanumerik sareng géométri, anu nyambung ka sistem nasional nganggo jejaring web ... salah sahiji anu aya dina Oracle 10g jeung géométri dina Microstation Geographics V8.5 ... tapi kami badé ngobrol di dinten anu sanés.

apcl

Dina raraga henteu ngahesekeun abdi, abdi badé angkat dina téknis anu parantos ngembangkeun sistem kota.

Di handap ieu mangrupakeun produk anu kuring ngarepkeun:

1. A proposal teknis, kronologis jeung ékonomi nu ngandung rencana sareng tujuan anu dianggo.

2. Modul interkonéksi nu diwangun ku jasa data anu dilayanan via ODBC kanggo MySQL na SQL Server 2003 anu ngamungkinkeun pintonan informasi anu aya dina file cadastral dina lingkungan Manifold GIS, ogé pungsionalitas sanggup ngangkat sistem manajemen berkas dina sipat dipilih tina peta.

3. Modul deployment information for system management recording cadastral, anu nunjukkeun informasi spasial anu dilayanan ku IMS (asp .NET) ku Manifold GIS handapeun HTML, ogé pungsionalitas angkat GIS Manifold dina harta anu dipilih di layar

4. Hiji pituduh praktis nganggo fungsi maju

5. CD anu ngandung kode sumber kalayan modifikasi, kanggo pamakéan ekslusif munisipalitas anu dipilih.

6. Hurup komitmen anu ngagambarkeun tanggung jawab pangrojong sareng pangropéa kanggo tilu puluh dinten saatos pangiriman final.

7. Latihan jam 8 anu ngajamin nengetan pangaweruh boh di tingkat pamaké modul eta sareng di tingkat administrator.

8. Laporan pamungkas, anu ngeunteung kana prestasi sareng hasil anu dicandak.

Urang tingali kumaha geniuses ieu kode anu ngalakonan.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.