Konferénsi na Awards Taun di infrasturktur Bentley Systems bakal dilaksanakeun di London

Konferéensi taunan ngahimpun pamingpin dunya dina infrastruktur, Desain, Konstruksi sarta Operasi dina raraga diajar lila pangalusna janten ahli digital leres.

EXTON, Pennsylvania - 20 Maret 2018 - Bentley Systems Incorporated, pamingpin global solusi software terpadu pikeun kamajuan panyadia infrastruktur, dinten ngumumkeun yén Taun Konférénsi di infrasturktur 2018 bakal lumangsung ti 15 mun 18 Oktober di London Hilton London Metropole.
Diwakilan ku Bentley Institute, konférénsi éta téh ngumpul global inohong bisnis jeung pamingpin industri nonjol dina desain, konstruksi JEUNG KOPERASI infrastruktur di dunya. Konferéensi tema taun ieu Bade Digital: Advancements di infrasturktur (Outer digital: kamajuan dina infrastruktur).


konferensi ngabogaan ngeunaan 70 50 speaker na langkung briefings, ceramah para ahli kaasup pamingpin industri, bengkel interaktif, panglawungan, diskusi roundtable sarta demonstrasi produk. Hadirin bisa didatangan dina Téhnologi mastaka, nu ciri némbongkeun sarta presentasi ti Bentley Systems tur mitra strategis na Microsoft, Siemens, Topcon jeung Biro Veritas.
Dinten mimiti konférénsi éta, Bentley Institute bakal boga imah teh acara Academies Avance Digital, kalawan presentasi na debat interaktif jeung ahli dina seni anu brindaránn gagasan jeung amalan pangalusna di wewengkon maranéhanana kaahlian, nu ngawengku model kanyataanana , BIM tur konstruksi strategi.
konférénsi éta ogé ngawengku Pilihan na pengumuman tina winners of Bentley urang Taun di infrasturktur 2018 Awards (baheulana kawanoh salaku Kudu diideuan Awards), nu honors pamadegan proyék infrastruktur rongkah ku pamaké ti software Bentley di sakuliah dunya.
Salila genep panglawungan anu difokuskeun industri bisa dibere salila konférénsi - Wangunan Kampus, Digital Lokasi, infrasturktur Industrial, Rail jeung Transit, jalan jeung sasak, sarta puseurna jeung Cai - leuwih ti 55 unggul finalis baris hadir proyék-proyék maranéhanana ka panels bebas juri, leuwih ti 100 anggota pencét jeung konferensi Hadirin.
Tina presentasi ieu, winners anu dipilih ku déwan juri sarta bakal diumumkeun di ahir konferensi 18 Oktober salila upacara sarta Gala burit.
Aret Garip, diréktur teknis ngeunaan WSP, anu ngahadiran Bentley konferensi taun panungtungan di Singapura salaku wawakil Hiji proyék Blackfriars ku WSP di London, nu kapilih salaku finalis dina panghargaan ngadawuh:

"Konferensi geus sabenerna mereun jeung atikan. Eventta acara anu hadé pikeun diajar ngeunaan téknologi panganyarna dina desain desain téknik sareng hiji kasempetan pikeun nepungan batur-jalma anu kreatif anu manéh ku ngamekarkeun alat-alat anyar pikeun leuwih gampang pikeun urang ngararancang wangunan. "

2019 Oktober, Taun Konférénsi di infrasturktur (Taun di infrasturktur) bakal balik deui ka Konvénsi jeung Pameran Center Marina Bay Sands di Singapura.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang konferensi sarta panghargaan Taun di infrasturktur 2018 mangga buka
https://yii.bentley.com.

Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems mangrupakeun pamimpin global dina méré solusi terpadu maju ka software desain, konstruksi jeung operasi infrastruktur keur insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng boga-operator. pamaké Bentley ngamangpaatkeun mobilitas informasi sakuliah disiplin tur sapanjang siklus kahirupan proyék infrastruktur sarta aset pikeun nganteurkeun kinerja hadé. solusi Bentley kaasup aplikasi modeling informasi MicroStation, jasa kolaborasi tina ProjectWise pikeun nganteurkeun proyék sarta jasa operasi terpadu AssetWise pikeun ngahontal hiji infrastruktur calakan, complemented ku jasa junun komprehensif ditawarkeun ngaliwatan rencana kasuksésan custom.
Diadegkeun dina 1984, Bentley boga leuwih ti kolega 3,000 50 di beuki nagara, leuwih ti $ 600
juta di revenues taunan, jeung ti 2011, anjeunna geus invested leuwih ti $ 1 miliar
panalungtikan, ngembangkeun jeung acquisitions. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Bentley, didatangan www.bentley.com.

Ngeunaan Taun Program dina Awards infrasturktur

Kusabab 2004 Taun di program Awards infrasturktur (baheulana kawanoh salaku Awards Kudu diideuan) ​​geus nunjukkeun kaunggulan jeung inovasi dina rarancang, konstruksi JEUNG KOPERASI leuwih proyék infrastruktur 3.200 di sakuliah dunya. Taun dina program Awards infrasturktur nyaéta unik: éta hijina kompetisi nanaon na nu geus global dina ruang lingkup na nyertakeun sakabéh kategori, ngawengku sagala rupa proyek infrastruktur. Dina Program Awards, nu kabuka ka sadaya pamaké tina software Bentley, panels bebas para ahli industri anu milih finalis téh pikeun tiap kategori. Nganjang ka ramatloka Taun di Awards infrasturktur kanggo inpo ngeunaan program ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.