Sagala komentar Super sedeng?

Aya anu nyarios yén posing kalawan disiplin méré kahirupan pikeun blog, sarta anu henteu ngankeun koméntar tiasa pupusna. Muhun, mun kuring teu apal saha anu ngomong, tiasa waé éta mah jadian invent

Kalawan spam, nawaran Viagra, ranté viral jeung sinisme trolls hal anu penting pikeun sedeng komentar. Sahenteuna, anjeun tiasa ngabantosan jalma anu kagungan hajat saé pisan tapi masalah éjahan anjeun kronis (Sadérék), atanapi ngaleungitkeun jalma anu ngagunakeun basa karasa ... tapi aya anu narik cara pikeun ngaréméntasi koméntar:

fragoneta.com Nu budak ti Fragoneta.com Aranjeunna gaduh niat hade pikeun ngurus blog anjeun sareng eusina cukup saé.

Aranjeunna medalkeun hal ieu, anu kuring resep pisan sanajan maranéhna geus nyebarkeun Green Sleeves e Inkilino; Janten, ayeuna anjeunna nuju madhab sarta kuring nganggap yen jalma kedah masihan anjeunna "jalan":

Gentlemen perhatian ti Téknis Service

Taun ka tukang kuring dirobah tina versi 7.0 Bride kana 1.0 Wife, sareng abdi ningal yén programna dimimitian prosés subroutine terduga anu disebut "Putra" anu nyambung loba ruang tempat sareng sumber anu penting sareng éta ogé programnana ngagaduhan sakedik hard disk. Henteu aya anu disebatkeun fenomena ieu dina brosur kanggo pidana tina program.

Di sisi anu sanésna, Wife 1.0 masang diri salaku panyicingan di sadaya program anu sanés teras meluncurkan nalika sagala aplikasi anu sanés, mantau sadaya kagiatan sistem.
Aplikasi sapertos Beer with Friends 10.3, 2.5 Night of Swallows, sareng 5.0 Dominguero Football henteu deui dianggo sareng sistemna nongkrong unggal waktos anu kuring nyobian muka aranjeunna.

Kadangkala program disumputkeun (virus?) Disebut mitoha katut?

... terus tapi di Green Sleeves boga jawaban

Saeutik dipikanyaho ngeunaan saha éta panulis kertas aslina, anu gaduh kreativitas pohara alus pikeun nyieun carita dina basa téhnologis, kuring sakali tumaros dina "carita cinta keur geomatics"Sakumaha kuring pikir éta saé, abdi tinggaleun komentar ieu:

hehehe, sanés anu Dual Core anjeun teu gaduh kakawasaan tiasa numutkeun sasuai ka nu Anjeun?

... saatos waktosna konsékuansi anu nganggo cache virtual ...

Tétéla hubungan teu kitu atra, urang kedah ngajanten saha nyerat aslina; ngaréspon aranjeunna ngintunkeun abdi email ieu:

Anjeun parantos nyerat ieu dina blog fragoneta.com:

...téks anu dicutat...

Sareng kami henteu ningali hubungan anu mana wae sareng pos, urang ngurus koméntar sareng tumbu sabab urang kakara dibuka blog ieu sareng urang hoyong ngorakeun posisi, sahingga Abdi hoyong terang hubungan kana approve eta.
Pangalusna Wasalam,

Sigana kuring anu "menarik" jalan sedeng koméntar, najan henteu seueur bakal pelesir ngawalon surélék siga éta komo nyieun komentar sanajan éta henteu niat hade. Tapi ningali yén kuring henteu ngagaleuh grudge, abdi mendakan anjeun ningali fragoneta.comSigana éta boga poténsi.

4 Balesan pikeun "Koméntar Super sedeng?"

  1. Leres, enya tapi atos ningali kaping, milik 5 sateuacan sasih Manuel's, jaaaaaaa, ja 😛

    PS: Hatur nuhun nyebut 😉

  2. Muhun, klarifikasi ditarima.

    Kuring miharep sababaraha kunjungan ka anjeun cara ieu. Sareng anjeun leres, url anu dituduhkeun mangrupikeun alamat anu khusus ... kuring henteu weruh, biasana anu terakhir anu dianggo disimpen dina bentuk.

    Wasalam

  3. Kuring dilereskeun, lain ngaréktorat domain-subdomain tapi aya pos husus

  4. Kuring teu ngarti yén anjeunna tiasa ngaraos bad, sanajan sanés niat kami, ayeuna kuring ningali anjeunna hubungan, disatujuan 😛.

    Anjeun tiasa janten paranten ka abdi ku e-mail tapi sumur, nganggo pingback anu aslina pisan. Dina taun 12 dina internét I nampi sadaya sareng aya seueur wéb, blog sareng halaman seueur, anu maka diri urang sareng pingbacks anu kuring pikir-kajadian éta hadé pikeun hadé. Dina kasus anjeun, link ieu teu ka URL, tapi kana posting, alesan anu sanésna pikeun ménta.

    Hatur nuhun pisan kanggo postingan kuring, kuring henteu terang sumber teks ieu, sanésna sanés kedahna paduli atanapi sanés urang ngantosan nempatkeun "cara".

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.