arsip pikeun

kml

Kumaha carana ngangkat gedong 3D di Google Earth

Seueur urang terang alat Google Earth, sareng éta sabab sababarah taun-taun ayeuna urang parantos nyakseni évolusi anu menarik, pikeun masihan kami solusi anu langkung épéktip saluyu sareng kamajuan téknologi. Alat ieu ilahar dianggo pikeun milarian tempat, milarian titik, nimba koordinat, lebetkeun data spasial pikeun ngalakukeun sababaraha jinis ...

Tempo koordinat UTM di Google Maps sareng Street View

loading
Léngkah 1. Unduh template data feed. Sanaos tulisan museur kana koordinat UTM, aplikasi éta ngagaduhan témplat dina lintang sareng bujur kalayan derajat decimal, ogé dina derajat, menit sareng detik. Léngkah 2. Unggah témplatna. Nalika milih témplat sareng data, ...

Meunang altitudes of a jalur di Google Earth

Nalika urang narik rute di Google Earth, dimungkinkeun pikeun ngajantenkeun élévasi na ditingali dina aplikasi. Tapi nalika kami ngaunduh file, éta ngan ukur bakal ngahasilkeun koordinat lintang sareng bujur. Luhurna sok nol. Dina tulisan ieu urang bakal ningali kumaha nambihan kana file ieu élévasi anu dicandak tina modél digital (srtm) anu dianggo Google Earth. Teken Rute ...

Kumaha pikeun ngundeur gambar ti Bumi Google - Google Maps - Bing - ArcGIS Imagery jeung sumber séjén

Kanggo seueur analis, anu badé ngawangun peta dimana rujukan raster tina platform naon waé sapertos Google, Bing atanapi ArcGIS Imagery ditampilkeun, kami yakin yén kami henteu ngagaduhan masalah kumargi ampir platform naon waé ngagaduhan aksés kana jasa ieu. Tapi upami anu urang pikahoyong nyaéta ngaunduh gambar-gambar éta dina resolusi anu saé, maka solusi sapertos naon ...

CartoDB, anu pangalusna pikeun nyieun peta online

peta postgis
CartoDB mangrupikeun aplikasi paling pikaresepeun anu dikembangkeun pikeun nyiptakeun peta online anu warna-warni dina waktos anu singget. Dipasang dina PostGIS sareng PostgreSQL, siap dianggo, éta mangrupikeun anu pangsaéna anu kuring kantos tingali ... sareng éta mangrupikeun inisiatif asalna Hispanik, nambihan nilai. Format anu didukung Kusabab éta mangrupikeun pamekaran anu fokus ...

OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

peta GPS
OkMap panginten mangrupikeun salah sahiji program anu paling mantep pikeun ngawangun, ngédit sareng ngatur peta GPS. Sareng atribut na anu paling penting: Éta Gratis. Sadaya urang parantos hiji dinten ningali kabutuhan pikeun ngonpigurasikeun peta, georea gambar, unggah file bentuk atanapi kml ka GPS Garmin. Tugas sapertos kieu nyaéta ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

Posify, murah, GPS centimeter préparasi handap

Produk ieu nembe dipidangkeun dina Konperénsi Pangguna ESRI di Spanyol, ngan ukur minggu kamari sareng ieu salajengna aranjeunna bakal aya di TopCart di Madrid. Éta mangrupikeun sistem GPS sareng sistem pangukuran anu ngadukung post-processing, anu mana tiasa dipendakan akurasi séntiméter. Henteu aya anu batur henteu ngalakukeun ...

Unggul Google Earth, ti kordinat UTM

Hayu urang tingali pasualanna: Kuring angkat ka lapangan pikeun ngawangun perumahan, sapertos anu dipidangkeun dina tabel di handap ieu sareng kuring hoyong ningalian di Google Earth, kalebet sababaraha poto anu kuring candak genius témplatna nyaéta ngan ukur nyandak hiji shot: Éta ngarobah Geographic UTMa koordinat dina format decimal, sabab éta ...

Kumaha carana ngalebetkeun gambar lokal di Google Earth

Ngarespon sababaraha patarosan anu sumping ka kuring, kuring nyandak kasempetan pikeun nyésakeun hasilna pikeun panggunaan umum. Sawatara waktos ka pengker kuring kantos nyarioskeun kumaha anjeun tiasa ngalebetkeun gambar anu dikaitkeun kana titik di Google Earth, sanaos nganggo alamat wéb. Dina hal ieu kuring hoyong nunjukkeun éta nganggo jalur lokal: Anggap yén file dina posisi C: /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png, teras ...