arsip pikeun

kml

Kumaha carana ngangkat gedong 3D di Google Earth

Seueur urang terang alat Google Earth, sareng éta sababna dina taun-taun ayeuna kami parantos nyaksian evolusi anu pikaresepeun, pikeun nyayogikeun kami sareng solusi anu langkung saé langkung efektif kalayan kamajuan téhnologis. Alat ieu biasana dianggo pikeun milarian tempat, maluruh titik, koordinat ékstrak, ngalebetkeun data spatial pikeun ngalakukeun sababaraha jinis…

Tempo koordinat UTM di Google Maps sareng Street View

Léngkah 1. Unduh data template template. Sanajan tulisan museur kana koordinat UTM, aplikasina ngagaduhan témplat dina garis lintang sareng bujur ku derajat perpuluhan, kitu ogé dina derajat, menit sareng detik. Lengkah 2. unggah témplat. Nalika milih template sareng data, ...

Meunang altitudes of a jalur di Google Earth

Nalika urang ngagambar jalur di Google Earth, anjeun tiasa visualize élévasi na dina aplikasi. Tapi sawaktos Anjeun ngundeur file, ngan mawa lintang jeung bujur Anjeun koordinat. luhurna sok nol. Dina artikel ieu kami nambahan kana file ieu salaku élévasi dicandak ti modél digital (SRTM) maké Google Earth. Rute tarik ...

Posify, centimeter GPS murah

Nu anyar dipikawanohkeun produk ieu dina ESRI pamaké Konférénsi di Spanyol, ngan minggu panungtungan sarta salajengna bakal di TopCart of Madrid. Ieu mangrupakeun positioning sistem GPS sarta pangukuran nu ngarojong postprocessing, kalawan nu bisa ménta akurasi centimeter. Euweuh batur ulah ...

Kumaha carana ngalebetkeun Gambar lokal di Google Earth

Ngarespon kana hiji sual nu kuring nampi, abdi nyandak ninggalkeun hasilna pikeun pamakéan umum. Sababaraha waktu ka tukang anjeunna ngalaman diucapkeun anjeun tiasa ngalebetkeun Gambar numbu ka point of Google Earth, tapi maké alamat wéb. Dina hal ieu abdi hoyong nunjukkeun maké jalur lokal: Anggap file nyaeta dina C posisi /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png lajeng ...