KML Manajer, loba euro 12

solusi Leutik salawasna Kuring geus digambar perhatian, Jigana lamun teu ngaleuwihan $ 50 sarta ngabéréskeun naon program hébat manten, kudu untung.

Dinten abdi hoyong nunjukkeun KML Manajer, A alat anu ngan mana ku 12.95 euro, weighs kirang ti 1 MB tapi tingali sia tapi jero geofumada ieu.

tomtom google bumi

Baca tur edit data

Meureun nu ngajadikeun KML Manager nyaéta maca loba format, ngédit aranjeunna sarta ékspor ka batur.

Lumayan data dibaca kayaning Buka Street Maps, GPX, titik Garmin Jalan sarta titik dipikaresep atawa itineraries Tom Tom. Tapi sajaba ti bacaan, Anjeun oge bisa ngedit sababaraha di antarana, malah ngagabungkeun data anu di file misah.

Ngan coba ngayakinkeun, sakumaha dina kasus gaduh kml, numana kordinat geografis, ekspor ka cvs Anjeun bisa milih pikeun ngirim ka UTM na ukur nangtukeun daerah saluyu.

Nalika exporting mun GPX Anjeun bisa milih naha data nya éta Waypoint, Rute atanapi Arék. Anjeun oge bisa buka GPX MapSource .lmx Maps Nokia sarta format .rte Navigon na .xml / .trk of Medion.

Google Maps nyebarkeun

A piket pisan pikaresepeun, nya eta sagala data anjeun boga tiasa nyebarkeun on Google Maps, sahingga gampang nyandak data ti Garmin sarta ngangkat aranjeunna dina jandela Google Maps tanpa transforming. Atawa hal leuwih ekstrim: baca data ti Buka Street Maps, lajeng nyebarkeun aranjeunna on Google Maps (vektor, tangtu)

Di dieu éta tabél speaks keur sorangan.

format bacaan Edit atanapi ékspor format
  • KML 2.1
  • KML 2.0
  • KMZ
  • GPX 1.1
  • CSV
  • OVL ASCII
  • Naék (TomTom)
  • ITN (TomTom)
  • OpenStreetMap OSM
  • NMEA (data GPS)
  • geocaching
  • mean ka-p MagicMaps
  • TK Kompass
  • OziExplorer Arék PLT
  • BCR Peta & Guide Motorrad Routenplaner
  • WPT PCX5 Garmin Waypoints
  • . bcr MapGuide
  • KML 2.1
  • GPX 1.1
  • CSV
  • OVL ASCII
  • Naék (TomTom)
  • ITN (TomTom)
  • OV2 (TomTom)
  • XML
  • mean ka-p MagicMaps
  • Garmin POI bastian CSV
  • Nokia Maps POIs
  • Navigon
  • Medion

Pikeun versi salajengna maranéhna téh tempo data ékspor ka format béda sakaligus. Versi percobaan nyaeta fungsi pinuh ku 14 poé.

Éta bisa nurunkeun KML Manajer dieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.