Kiva, pamakéan téknologi sarta micropayments kauntungan loba

kiva Ieu mangrupa prakarsa sukarelawan anu dipasang 2005 hiji proyék dumasar micropayments ngagunakeun potensi nu kiwari nyadiakeun téknologi. Ahirna eta diadegkeun di hiji organisasi dumasar di San Fransisco, organisasi nonprofit kalayan misi pikeun nyambungkeun jalma liwat lending mun alleviate kamiskinan. Nyokot kauntungan tina Internet sarta jaringan global institusi microfinance, Kiva ngidinan individu mayar sakumaha saeutik sakumaha $ 25 pikeun mantuan nyieun kasempetan sakuliah dunya, sakumaha némbongkeun conto di handap:

peta kiva googleKudu: Aya nona nu 200 kilometer ti Cianjur, merlukeun teh sarua $ 900 mun suplement toko grocery leutik, sarta daék mayar eta.

kasempetan: Aya jalma di réa patempatan di dunya anu bakal jadi daék méré anjeunna dollar 15 mun proyek siga kieu, upami manehna bakal mayar. Sejen $ 100, 40 cents sejenna, jrrd Komo leuwih pikaresepeun lamun éta bakal balik salaku injeuman.

Leyuran: Kiva dilaksanakeun platform liwat mana urang bisa ningali Ny data, status ékonomi maranéhanana, lingkunganana, nu manehna aspires, sarta mawa anjeun naon di bakal. Sakali loba nambahan sarta ngahontal tujuan, nona meunang duit, asup kana komitmen pikeun mayar ku lembaga microfinance nu promotes proyek di Peru, jeung bakal Mayar bulanan. Manehna meunang injeuman nya, saha jalma anu saum anjeunna teh bakal deui.

Éta alternatif metot pikeun maranéhanana aspiring mun gajian na oge keur jalma anu ngabogaan sababaraha dollar tinimbang mere aranjeunna muhrim di sudut semafor nu bisa nulungan jalma meunang payun. Sadaya proyék dilarapkeun ka prosés tumuwuhna manusa, kayaning ngaronjatkeun perumahan, strengthening usaha leutik, parantosan studi atawa ventures anyar.

Kuring resep model: Teangan peryogi, mayar, nampi bayaran, balik ka do. Sanajan eta panarajangan kuring salaku basajan ngarah ka pamanggih lingkungan global.

Leuwih waktos Kiva geus ngahontal leuwih ti 800,000 urang, tina 62 nagara béda, leuwih ti 330 juta di gajian na 98.94 laju repayment%.

Sakali jero platform, Anjeun tiasa milarian ku nagara, jumlah na oge Kivadata, Statistik némbongkeun kabiasaan metot model ieu sareng aplikasi metot séjén kaasup mobile.

peta kiva google

Ieu metot, anjeun tiasa ningali kamajuan nu nyokot aplikasi injeuman sarta dina peta bisa ningali mana jalma nu berpungsi.

peta kiva google

Ku kituna, éta teu langkung anjeun gabung. Boh alatan anjeun boga $ 5 kalawan PayPal anjeun teu manggihan naon anu kudu dipigawé, atawa kusabab sooner atanapi engké anjeun bisa nerapkeun keur injeuman.

Pendaptaran anu gratis.

Samentara, lamun ngamajukeun urang lianna pikeun ngadaptar bakal nampa dollar 25 di bonus, Anjeun bisa make pikeun expenses Anjeun tapi Anjeun bisa make eta keur gajian lianna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.