Tien Juara karikatur di Kongrés Atikan

saméméhna

Caricatura meunang juara dina kongres on pendidikan sareng damai hirup anu lumangsung di Sao Paulo.

"Sarerea pikir nyésakeun planét anu hadé pikeun barudak urang ...
Iraha kumaha kuring kedah pikir anu geus ninggalkeun Anak Baré Anak pikeun Planét ".

Liwat: The best of spam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.