arsip pikeun

GIS

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun modél inpormasi pikeun (BIM) solusi pikeun arsiték, parantos ngagedekeun kasadiaan BIMcloud salaku jasa di sakuliah dunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi ngeunaan parobahan ayeuna pikeun digawé ti bumi di Dina waktos anu sesah ieu, ditawarkeun gratis kanggo 60 dinten ka pangguna ARCHICAD liwat toko wéb anu énggal. BIMcloud salaku…

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, ku tebih hiji acara bakal dibatalkeun sareng anu sanésna disangka bakal timbul. Ngaduga naon anu tiasa kajadian dina sabulan komo sataun biasana dipigawe dina rencana investasi sareng perbelanjaan saparapat abdi kaitung saeutik, sanaos peryogi ngantunkeun ...