arsip pikeun

Kantor keur deadly

Kumaha carana ngarobah payil docx mun doc

Microsoft Vérsi Kecap 2007 ngagunakeun format docx, pikeun nempo sareng pérsi saméméhna tina Firman, ngan merlukeun hiji sambungan Internet sarta meunang hiji extension. Ayeuna, sanggeus pormat mesin mah geus mutuskeun teu nganggo program bajakan;) tingali salaku sajauh kajujuran abdi; jadi kuring opted ngagunakeun Buka Kantor. Kuring gaduh ...

Ngarobah UTM koordinat kana geografi Excel

Di pos saméméhna kami kungsi ditingalikeun hiji spreadsheet Excel pikeun ngarobah koordinat geografis ka UTM ti lambaran nu kungsi ngawanohkeun Jibril Ortiz. Ayeuna hayu urang nempo alat ieu anu teu ka prosés nu sami dina sabalikna, nyaéta ngabogaan koordinat dina UTM (Universal Traverso Mercator) format na nyaho wewengkon, transforming lintang ...