arsip pikeun

Kantor keur deadly

Tempo koordinat UTM di Google Maps sareng Street View

loading
Léngkah 1. Unduh template data feed. Sanaos tulisan museur kana koordinat UTM, aplikasi éta ngagaduhan témplat dina lintang sareng bujur kalayan derajat decimal, ogé dina derajat, menit sareng detik. Léngkah 2. Unggah témplatna. Nalika milih témplat sareng data, ...

Lebetkeun peta di Excel - kéngingkeun koordinat géografis - koordinat UTM

Map.XL mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun peta kana Excel sareng kéngingkeun koordinat langsung tina peta. Anjeun tiasa ogé nunjukkeun daptar lintang sareng bujur dina peta. Kumaha carana ngalebetkeun peta dina Excel Saatos Program dipasang, éta ditambihkeun salaku tab tambahan anu disebut "Peta", kalayan pungsionalitas ...

Microstation: koordinat Impor Excel na annotations

MicroStation koordinat Excel
Kasus na: Kuring gaduh data anu dikumpulkeun sareng GPS Promark 100, sareng ku nganggo aplikasi post-processing GNSS anu ngagaduhan unit-unit ieu, éta ngamungkinkeun kuring ngirimkeun inpormasi ka Excel. Kolom anu ditandaan konéng nyaéta koordinat wétan sareng kalér sareng anotasi masing-masing; sésana mangrupikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng post-processing. Masalahna: Kuring butuh pangguna pikeun ...

Ngarobah koordinat geografis ka angka désimal, UTM na teken di AutoCAD

Témplat Excel ieu mimitina didamel pikeun ngarobih koordinat geografis kana UTM, tina format decimal kana derajat, menit sareng detik. Ngan sabalikna tina témplat anu urang parantos ngadamel, sapertos anu katingali dina conto: Salaku tambahan: Éta ngahijikeun aranjeunna dina senar Éta ngarobahna kana koordinat UTM, sareng pilihan pikeun milih ...

Tembongkeun file anu langkung anyar, Word sareng Excel

Sering kajantenan ka kami, yén kami hilap dimana file disimpen. Kadang-kadang urang ngalihkeunana, dibuka dina folder unduhan peramban atanapi ngan saukur mesin pencari Windows anu luntur mangrupikeun musibah. Nya, upami file éta mangrupikeun 50 terakhir anu parantos kami buka, cara anu paling gancang nyaéta ningali tina ...

Bandingkeun dua dokumén sakumaha Firman

Sering kajantenan ka kami, yén kami ngerjakeun dokumén, teras aya anu ngarobihna bari henteu nandaan révisi parobihan sareng gancang-gancang ogé urang damel ngabandingkeun anu dua. Sanaos kuring jarang nyerat perkawis program pikeun jalma fana, kuring ngamangpaatkeun kasempetan ieu kusabab fungsi ieu kalebet dina Microsoft Word, sareng éta pikeun ...

bisi robah surat kalawan Microsoft Word tur leuwih

  Word 2007 sareng pita na, sapertos AutoCAD, ningalkeun urang sababaraha hal anu teu tiasa dikendali nalika urang rurusuhan. Masalah anu kuring pilari pikeun ngarobih téks tina aksara leutik kana aksara leutik, anu sakali-kali ménu klik jauh. Kuring henteu terang dimana ayana, sareng upami éta aya kuring henteu cukup kasabaran, janten kuring ...

Ngarobah derajat / menit / detik kana decimal

Sawatara waktos ka pengker kuring ditaroskeun ieu, sareng kumargi sobatna sigana rada buru-buru sareng yén dinten ayeuna mangrupikeun dinten ngagungkeun seueur hal, ieu mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih koordinat geografis, derajat kana tempat decimal. Naha tabel konvérsi Umum pikeun milari koordinat anu dina derajat, menit, detik, ...

peta MapinXL ti Excel

MapinXL mangrupikeun aplikasi anu diwangun ku ARTICQUE, ditujukeun pikeun jalma kantor, anu sanés ahli dina GIS tapi anu hoyong ngingetkeun peta berwarna. Urang nyéépkeun waktos urang hoyong nyambungkeun peta kami ka Excel, sadar yén anu sanés moal tiasa jauh tina solusi Microsoft; sareng pikeun ieu kami parantos ngalakukeun rébuan ...

Kumaha carana apal kana sandi tina file a

Aya sababaraha alat dina Internét anu ngamungkinkeun anjeun mendakan kecap konci rahasia, atanapi sabab urang bakal langkung saé namina dinten ayeuna: kecap akses kana file, kuring henteu maksad nganggo tulisan ieu pikeun ngamajukeun kajahatan; Sabalikna, jelaskeun résiko anu aya ku percanten yén sadaya data kami dijaga ku cara anu saderhana dina namina cinta ka ...