arsip pikeun

Kantor keur deadly

Microstation: koordinat Impor Excel na annotations

MicroStation koordinat Excel

Kasus: Kuring geus diangkat kalawan data GPS Promark 100, sarta ngagunakeun aplikasi GNSS pos-processing anu ngamungkinkeun kuring boga komputer ieu ngirim informasi jeung Excel. The kolom ditandaan dina konéng anu koordinat wétan, kalér jeung catetan masing-masing; sejenna nyaeta ngan informasi patali postprocessing nu. Masalah: I merlukeun yén pamaké ...

Tanda kutip Adat bener ku tanda petik lempeng dina Microsoft Word

Ieu biasana masalah nalika ngédit hiji téks HTML dina Microsoft Word atawa Live Writter. masalah ieu disandi sakumaha <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> patarosan aneh ngeunaan téhnologi CAD bakal masihan kami masalah </a>, saprak urang nempatan tanda petik kudu lempeng kieu cara: <a href="/preguntas-extranas-sobre-tecnologias-cad/"> patarosan aneh ngeunaan téknologi CAD </a> Lamun urang ngaganti ...

Tembongkeun file panganyarna, Firman jeung Excel

Mindeng éta kajadian yén urang poho mana file a ieu disimpen. Sok we dipindahkeun ti tempat, muka éta dina browser download folder atawa ngan saukur tinggaleun jaman Panimu Windows anu calamity a. Pikeun lamun file anu dipimilik ku 50 panungtungan kami geus dibuka, jalan panggancangna nyaeta ningali tina ...

Bandingkeun dua dokumén sakumaha Firman

Sering eta kajadian, urang dianggo kalayan dokumen, mangka batur overturns review ditandaan parobahan sarta ahirna jaga mun ngabandingkeun dua. Kuring sanajan nu jarang nulis ngeunaan jejer ngeunaan program pikeun mortals mere, abdi nyandak kasempetan ieu kusabab fitur ieu brings kaasup Microsoft Word, sarta ngajadikeun ...

peta MapinXL ti Excel

MapinXL mangrupa aplikasi diwangun ku Articque, kantor jalma-berorientasi, moal aya anu ahli GIS tapi anu hoyong ngingetkeun kalayan peta berwarna. Simkuring, urang méakkeun kahirupan urang nyobian nyambung peta Excel, sadar yen batur moal bisa meunang jauh ti solusi Microsoft; jeung ieu urang geus rengse sarébu hiji ...