Tangtu édisi kadua GIS na geodatabases

Alatan éta pamundut nampi ti kolaborator sareng santri, Geographica parantos dikelompokeun édisi kadua jual na raray GIS na geodatabases

Ieu ngawengku jam semi-raray-to-rupi 40, di mana pentingna sareng poténsi BDG dipikanyaho, indispensable kanggo naon profésional anu hayang digawekeun sareng unsur anu dikembangkeun di wewengkon éta.

  • GvSIG, Sextante, ArcGIS, sareng PostgreSQL / PostGIS bakal dipaké.
  • Alsota ogé bakal nawiskeun tempat kanggo magang nu mayar sareng maranehna

Valencia taun saterusna

Ieu kandungan tangtu

Bagian kahiji

1. Bubuka keur GIS
- Perkenalan kana GIS
- Béda antara SIG sareng CAD
- dualitas informasi dina GIS
- kasus nyata analisa sareng SIG
- Struktur data
- IDE na OGC

2. Sistem koordinat
- Pentingna sistem koordinat dina manajemen informasi geografis
- ED50 métode transformasi <> ETRS89:

3. ArcGIS salaku klien GIS
- Sistem ArcGIS: ArcCatalog, ArcScene, ArcMap ...
- Perkenalan kana ArcScene.
- visualisasi data urang di 3D. Kumaha carana sangkan hiber di daérah gawé kami sareng ngarekam éta dina video

4. Manajemén umum tina program ArcMAP
- Tipe Zum: Tetengger, panempo, tinjauan ..
- Organisasi inpormasi anu: data frame, lapisan group ..
- Watesan aktivasina lapisan sacara skala

5. Pilihan dumasar atribut katut topologi
- operator pikeun nedunan saringan atribut
- Tanya ku lokasi (simpang, ngawadahan, jsb.)

6. Edition na Geoprocesses
- fungsi Edit: alat sketsa, snnaping, alat renik, klip, ngagabung, ngalirkeun ..
- Edit tina atribut alfanumerik: Fungsi sareng itungan géométri
- Musieum sareng prosés: Klip, simpang, ngaleyurkeun ..

7. Kaluaran grafis
- Asupan unsur dina peta (legenda, skala ..)

Bagian kadua

8. Basis data konvensional: Modeling dina basis data
- Perkenalan kana basis data: Konteks sareng Systems Database Managers
- Métodologi pikeun modeling data:
- Generasi tina model relational
- Aturan umum
- Rupa-rupa hubungan
- geodatabase sareng ArcGIS
- Dasar SQL dasar: Pilih, Dimana, operator logis ...

9. Bubuka keur PostGIS
- Bubuka kana PostgreSQL na PostGIS
- Pamasangan PostgreSQL. StackBuilder
- Unggah Shapefiles ka PostGIS sareng QGIS

10. gvSIG salaku klien SIG (online)
- manajemén Umum program
- kemungkinan of gvSIG
- Sextant

Kaping sareng tempat

Jumlah pastina bakal dilaksanakeun dina 14, 15, 16, 17 (bagian kahiji) jeung 21, 22, 23 na 24 (Bagian Dua) ​​May 2012 ti 17: 00 mun 21: 00 dina Beureum Gedong Kampus Reina Mercedes universitas Sevilla. Platform maya bakal kabuka pikeun minggu ti May 25, pikeun ngalaksanakeun bagian online.

inpo leuwih

2 Balesan pikeun "Kadua édisi SIG Kursus sareng Database Kecap"

  1. Hubungi tumbu anu urang ngamajukeun, dina halaman anu dipintonkeun kaping tina kursus-kursus anyar.

  2. KATAKUAN Kuring ningali yén KURSUS PENTING HENTEU HENTEU DENGAN AKAN MULAKU UNDANGKEUN DI INTAK, INGKAH UNTUK INFORMASI

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.