arsip pikeun

jukut

Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

Kecap sistem informasi Pidio
geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa ...

Éta patut diajar Java?

Saluareun OpenOffice, Vuze, Woopra, atawa applet yen bentang dina sababaraha situs web, mangka pisan diposisikan dina sistim keur mobile, TV, GPS, ATM, program bisnis jeung loba kaca nu balayar poean ngajalankeun on Java . Bagan di handap ieu nunjukeun kumaha téhnologi Java ngabogaan domain kuat ...

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring tuh sababaraha halusinasi ngeunaan 2010 ditandaan tren di wewengkon Internet. Dina kasus lingkungan geospatial, kaayaan téh beuki statis (moal ngomong boring), ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ...

SEXTANTE, + 220 Kabiasaan pikeun gvSIG

Jukut jeung Quantum GIS complements, SEXTANTE do kalawan gvSIG, ngajaga istimewa teh. Éta anu pangalusna tina usaha kolaborasi antara alternatif kabuka di lingkungan geospatial, néangan ulah kode duplicating. GvSIG dina usaha tetep dina manajemen vektor jeung loba kamampuhan CAD ...

gvSIG, janten dina 5tas. poé

Geus eta ngumumkeun versi awal tina naon bisa mibanda gvSIG kalima dina konférénsi anu dilaksanakeun di puseur acara Valencia, anu 2 4 mun 2009 Désémber. Loba karya dina hadir nyaeta Spanyol, sanajan aya sababaraha pangalaman ngeunaan Jerman, Italia sarta di dinya. Ogé maranéhna nelepon ...

kursus GvSIG di Valencia

Ti kuartal kahiji 2010, Universitas Pelatihan Center bakal porsi kursus Florida gvSIG, nu keur tanggal geus disadiakeun pikeun suplement nu Diploma Spesialis di Wisata Interior. Jam 20 langgeng salila dua minggu, ieu aimed di professional, technicians jeung pajabat anu hayang asup ka ...

gvSIG: Gajes ieu sarta trades séjén

Kumaha parabot bébas geus matured menarik, sababaraha taun ka tukang, ngawangkong ngeunaan GIS bébas, éta ditiup kawas UNIX, Geek sora sarta tingkat mistrust sieun nu can kanyahoan. Kabéh nu geus robah pisan jeung rupa-rupa leyuran nu matured mah ukur aya di gedong ...

Anu dipindahkeun Opak abdi?

Abdi bogoh Geoinformatics, sagigireun keur majalah kalawan diagramming rasa hébat, eusi pisan alus keur geospatial. Dinten diumumkeun April, dimana kuring nyandak sabagian teks disorot beureum pikeun memotivasi aranjeunna maca succulent. Dina versi saméméhna atuh marios aranjeunna, kiwari kuring ...

Kriteria keur pilihan solusi GIS / CAD

Dinten ieu dinten nu corresponded kana ngalaan kuring dina kursus cadastre real estate of Bolivia. masalah geus berorientasi cerminan cara milih alat ngembangkeun software pikeun geomatics. Ieu chart yén kuring dipaké, sarta fokus kuring geus di analisis konteks nu urang ngaharepkeun ...