arsip pikeun

jukut

Sistem Informasi Geografis: 30 video pendidikan

Kecap sistem informasi Pidio
Geolokasi intrinsik dina ampir sadaya anu urang lakukeun, ngagunakeun alat éléktronik, parantos ngajantenkeun masalah GIS langkung penting pikeun diterapkeun unggal dinten. 30 taun ka pengker, nyarioskeun ngeunaan koordinat, rute atanapi peta mangrupikeun perkawis kaayaan. Dipaké ngan ukur ku spesialis kartografi atanapi wisatawan anu henteu tiasa ngalakukeun tanpa ...

Naha Java pantes diajar?

Saluareun OpenOffice, Vuze, Woopra, atanapi applet anu dipajang dina sababaraha halaman wéb, éta diposisikan pisan dina sistem héndsét, TV, GPS, ATM, program bisnis sareng seueur halaman anu urang navigasi unggal dinten dijalankeun di Java . Grafik ieu nunjukkeun kumaha téknologi Java ngagaduhan domain anu dicirian ...

uDig, gambaran kahiji

Sateuacan urang ningali alat sumber kabuka anu sanés di daérah GIS, diantarana Qgis sareng gvSIG, sajaba ti program anu gratis anu parantos dicobaan sateuacanna. Dina hal ieu kami bakal ngalaksanakeun éta nganggo User-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji anu datang dina PortableGIS. Dimana uDig asalna mangrupikeun konstruksi ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

Sababaraha dinten ka pengker, dina usum panas kafé de palo anu dilakukeun ku indung kuring, kami ngadamel halusinasi ngeunaan tren anu disetél pikeun 2010 di daérah Internét. Dina kasus lingkungan geospasial, kaayaan langkung statis (henteu nyarios pikaboseneun), seueur dina hal ieu parantos dicarioskeun dina istilah sedeng ...

SEXTANTE, + 220 Kabiasaan pikeun gvSIG

Sakumaha GRASS ngalengkepan Quantum GIS, SEXTANTE ngalakukeunana sareng gvSIG, ngajaga kakhususan. Aranjeunna mangrupikeun anu pangsaéna tina usaha kolaborasi antara alternatif sumber terbuka dina lingkungan geospasial, milari nyingkahan duplikasi. Usaha ku gvSIG tetep dina manajemén vektor sareng seueur kamampuan CAD nyaéta ...

gvSIG, janten dina 5tas. poé

Versi awal naon anu tiasa dina konperénsi gvSIG kalima anu bakal diayakeun di pusat acara Valencia, ti tanggal 2 dugi ka 4 Désémber 2009, parantos diumumkeun. Kaseueuran padamelan anu kedah dipidangkeun nyaéta ti Spanyol, sanaos aya sababaraha pangalaman ti Jérman, Italia sareng di ditu. Éta ogé nyauran ...

kursus GvSIG di Valencia

Dimimitian dina kuartal kahiji 2010, Pusat Pelatihan Universitas Florida bakal ngaladénan kursus gvSIG, anu dugi ka ayeuna diajarkeun salaku pelengkap Diploma Spesialis Pariwisata Interior. Anu tahan 20 jam salami dua minggu, ditujukeun ka para profesional, teknisi sareng pejabat anu hoyong lebet ...

gvSIG: Gajes ieu sarta trades séjén

Cara alat bébas parantos matuh pikaresepeun, sababaraha taun ka pengker, nyarioskeun ngeunaan GIS gratis, éta kadéngé sapertos UNIX, dina sora Geek sareng dina tingkat henteu percaya diri kusabab sieun kanyahoan. Sadaya anu parantos robih pisan ku rupa-rupa solusi anu parantos asak henteu ngan ukur dina pangwangunan ...

Anu dipindahkeun Opak abdi?

  Abdi resep pisan Geoinformatics, sajaba ti majalah sareng perenah anu hadé, eusina saé pisan dina masalah geospasial. Dinten ieu versi April parantos diumumkeun, ti mana kuring nyandak sababaraha téks anu disorot warna beureum pikeun memotivasi anjeun kana bacaan anu suket. Dina vérsi sateuacana kuring ngadamel tinjauan, dinten ayeuna abdi…

Kriteria keur pilihan solusi GIS / CAD

Dinten ieu mangrupikeun dinten anu kuring kedah ngalaan di cadastre perumahan Bolivia. Topikna parantos berorientasi kana cerminan kumaha milih alat komputer pikeun pamekaran géomatik. Ieu grafik anu kuring parantos anggo, sareng fokus kuring nyaéta analisis kontéks dimana urang ngantosan ...

pamaké GIS Undeuran berharga

Ieu daptar undeuran anu sering pisan mangpaat pikeun pangguna platform CAD / GIS. Sababaraha diantarana henteu sayogi pikeun vérsi anu anyar, tapi éta tetep mangrupikeun référénsi sareng perhatoskeun pikeun perhatosan pembaruan na. Alat Autodesk DWF Viewer Free pikeun maca sareng nyetak file AutoCAD ...