Layanan awan iTwin Anyar pikeun Téknik Infrastruktur Kembar Digital

Kembar digital asup kana mainstream: perusahaan rékayasa sareng pamilik-operator. Nempatkeun cita kembar digital kana aksi

SINGAPORE - nu Taun dina 2019 infrasturktur- 24 Oktober 2019 - Bentley Systems, Incorporated, panyayun global perangkat lunak komprehensif sareng jasa awan kembar digital, ngenalkeun jasa awan anyar pikeun rékayasa infrastruktur kembar digital. Kembar digital mangrupikeun perwakilan digital tina aset fisik sareng inpormasi rékayasa maranéhna, anu ngamungkinkeun para pengguna ngartos sareng modél kinerjana di dunya nyata sapanjang siklus kahirupan. Memang, kembar digital evergreen ningkatkeun BIM sareng GIS ngalangkungan 4D.

Keith Bentley, pangadeg sareng pimpinan téknologi téknologi, nyarios: "Dinten ayeuna" umur kembar digital "dijalankeun, sareng laju na nyepetkeun unggal dinten. Pangguna anu munggaran anu urang damel sareng parantos ngalamar kalungguhan kapamimpinan dina ékonomi kembar digital énggal, nuju inovasi dina prosés bisnis na sareng modél bisnisna. Kauntungan anu diala ku ngagentos alur kerja anu lami sareng dipegatkeun dina keretas, nganggo kembar, cicing, dipercaya sareng kembar taunan kembar ageung. Ngagabungkeun sareng ékosistem inovasi liwat platform sumber kabuka nyiptakeun gaya anu teu saencan pikeun parobihan infrastruktur. Kuring henteu émut waktos anu langkung pikaresepeun pikeun profésional profésional atanapi kanggo Bentley Systems. "

Layanan anyar dina Digital Kembar Awan

Jasa ITwin ngawenangkeun perusahaan rékayasa pikeun nyiptakeun, ngagambarkeun sareng nganalisis kembaran proyék infrastruktur sareng aset digital. iTwin Services ngahubungkeun eusi rékayasa digital alat desain BIM sareng sababaraha sumber data, ngahontal "4D visualisasi" kembar digital, sareng ngarobih rékayasa rékayasa sapanjang jadwal proyék / aset, kanggo masihan jawab tanggung jawab saha anu robah naon sareng iraha. Tim rékayasa téh rék nganggo Layanan iTwin pikeun ngalakukeun ulasan sareng validasi data desain sareng ngahasilkeun ideu / idéain desain. Pangguna aplikasi desain Bentley tiasa nerapkeun layanan iTwin Design Review pikeun ulasan desain h hoc, sareng tim proyék anu nganggo ProjectWise tiasa nambihan layanan iTwin Design Review ka alur kerja digitalna pikeun ngagampangkeun kembar digital tina proyék umumna.

PlantSight mangrupikeun tawaran anu dikembangkeun babarengan ku Bentley Systems sareng Siemens, anu masihan pamilik-operator sareng insinyur kamungkinan nyiptakeun kembar digital permanén sareng prosés operasional. PlantSight ngaku yén operasi, pangropéa sareng rékayasa aksés data kembar digital anu dipercaya sareng akurat sacara akurat, kalebet P&ID, model 3D sareng data IoT.

Éta nyayogikeun visi anu réal tina realitas dina modél inpormasi anu disahkeun, ngalaksanakeun intelektual situasional, garis paningali sareng kasadaran kontekstual. PlantSight dihijikeun babarengan ku Bentley sareng Siemens nganggo iTwin Services sareng sayogi komersil tina perusahaan naon waé.

iTwin Immersive Asset Service ngamungkinkeun boga-operator anu nganggo AssetWise pikeun align data kinerja aset sareng analisa operasional dina kontéks kembar digitalna, sahingga inpormasi rékayasa tiasa diaksés ku panongton anu langkung luas ku pangguna ngaliwatan pangalaman. pamaké anu immersive sareng intuitif. iTwin Immetive Asset Service nunjukkeun "titik kritis" kagiatan sareng parobahan status aset dina waktosna, anu ngabalukarkeun kaputusan kaputusan anu langkung gancang sareng langkung saé pamustunganana ngabantuan ningkatkeun kinerja kana aset sareng jaringan.

Kembar digital asup kana pamandangan utama

Kanyataan fisik anu terus-terusan mekar tina asset anu dijalankeun saacanna parah pikeun néwak sacara digital sareng tetep diropéa. Salaku tambahan, inpormasi rékayasa anu pakait, dina macem-macem format file anu teu cocog sareng parobahan konstan, biasana "data poék", dasarna henteu aya atanapi henteu dianggo. Kalayan jasa awan kembar digital, Bentley ngabantosan pangguna nyiptakeun sareng milih kembar digital pikeun ningkatkeun operasi sareng pangropéa aset fisik, sistem sareng prosés pangwangunan, ngalangkungan visualisasi dina 4D sareng pisibilitas analitis.

Dina Konperénsi 2019 Konstruksi Bentley's Year, kamajuan kembar digital dibere dina proyék finalis 24 dina kategori 15, di lokasi di sekitar nagara 14 mimitian ti angkot, jaringan cai sareng pepelakan perawatan, pikeun pepelakan kakuatan, pepelakan baja sareng wangunan Sacara umum, 139 nominasi dina 17 kategori disebut tujuan kembar digital pikeun inovasi anu dianggo dina proyék-proyék na, paningkatan pinunjul dina nominasi 29 hubunganana sareng 2018.

Gagasan ngeunaan Kembar Digital dina aksi

Dina kuliah téknologi, Keith Bentley ngiringan panggung sareng wawakil ti Sweco sareng Hatch, nunjukkeun ideu infrastruktur digital kembar dina aksi.

Sweco terpadu sacara digital proyék bérés karéta cahaya salapan-kilométer pikeun kota Bergen di Norwégia. Perluasan sistem anu parantos aya dikaluarkeun dina modél 3D BIM, tina kajian alternatif pikeun desain rékayasa anu lengkep. Pamakéan jasa iTwin ngamungkinkeun Sweco ngalacak parobahan sacara otomatis sareng ngaminimalkeun kasalahan, ngamungkinkeun visualisasi 4D.

megar réngsé pre-kemungkinan, kemungkinan jeung rékayasa rinci pikeun pamasangan asam walirang di Républik Démokratik Kongo. Perangkat lunak desain pabrik Bentley ngamungkinkeun tim proyék mendesain kembar digital anu lengkep sareng cerdas dina tingkat detail lengkep, ngagésér prosés kualitas rékayasa salaku bagian tina usaha pamodelan 3D, dibandingkeun prosés na Kualitas dumasar kana gambar tradisional. Hatch sanggup ngirangan paningkatan produksi saatosna diluncurkeun genep bulan ka saminggu.

Microsoft Anjeunna nuju ngadamel prototipe kembar digital di markas Asia na di Singapura sareng di kampus Redmond na. Grup Microsoft Real Estate and Security nyaéta ngalaksanakeun pendekatan kana Daur Kahirupan Gedong Digital pikeun ngaoptimalkeun kinerja gedong, kauntungan, kepuasan karyawan, produktivitas sareng kaamanan. Usaha Microsoft pikeun nyiptakeun representasi digital tina aset fisik sapertos wangunan dumasar kana Microsoft Azure Digital Kembar, jasa IoT anu ngabantosan organisasi nyiptakeun modél digital anu komprehensif dina lingkungan fisik. Kembar Azure Digital dileupaskeun ka masarakat dina 2018 sareng ayeuna diterapkeun ku para nasabah Microsoft sareng mitra di dunya, kalebet Bentley pikeun Layanan iTwin na. Perusahaan anu damel bareng nyiptakeun kembar digital tina fasilitas anyar Microsoft di Singapura.

Ekosistem kembar digital

Duanana iTwin Services sareng PlantSight dikembangkeun sareng platform open source iModel.js pikeun kembar digital, anu munggaran diluncurkeun dina Oktober 2018 sareng ngahontal versi 1.0 na dina Juni taun 2019. Alesan utama pikeun muka kodeu iModel.js nyaéta pikeun ngokolakeun ékosistem inovasi pikeun pamekar software kembar digital, pamilik, insinyur, sareng integrator digital.

Salah sahiji pamekar software ékosistem nyaéta vGIS Inc., anu nganggo iModel.js pikeun ngahijikeun solusi campuran realitas (XR) kana kembaran infrastruktur transportasi digital. Aplikasi campuran realitas sélulérna sacara visual ngagabungkeun modél desain proyék kalayan kanyataan, dina lapang, sacara real waktos. Pangguna dina sawah tiasa ningali utiliti subsoil, sapertos pipa sareng kabel, digabungkeun sareng orientasi nyata-dunyana. Pamaké ngan ukur nunjuk objék nganggo alat sélulérna pikeun ningali elemen desain dina proyék dina kontéks ieu.

Alec Pestov, pangadeg sareng CEO vGIS, saurna: "Platform iModel.js mangrupikeun sumberdaya pikeun ngembangkeun sareng ngahijikeun alat sareng jasa tambahkeun, sapertos realitas maju sareng solusi realitas dicampur anu ditawarkeun ku vGIS. Kami resep sareng kasangsaran sampurna sareng jasa iTwin sareng jalur pangembangan gesekan-gratis pikeun ngahontal integrasi anu sampurna, sareng kami ngarep-arep ngalegaan poténsi kolaborasi, ngalangkungan jasa iTwin «.

Harti kembar Digital

Kembar digital mangrupikeun perwakilan digital tina sistem sareng sistem fisik dina kontéks lingkunganana, dimana inpormasi rékayasa maranéhna ngalir, ngartos sareng modél kinerjana. Sapertos harta dunya anu nyata anu aranjeunna wakili, kembar digital sok robih. Éta terus-terusan diénggalan tina sababaraha sumber, kalebet sensor sareng dron, pikeun ngagambarkeun nagara dina waktos anu leres atanapi kaayaan damel aset infrastruktur fisik real-dunya. Memang kembar digital, - ku ngahijikeun sareng kontéks digital jeung komponén digital jeung kronologi digital, BIM sareng GIS sateuacanna ngalangkungan 4D.

Kauntungan tina Kembar Digital

Kembar digital ngamungkinkeun para pangguna ningali sadayana aset, dina browser wéb, tablet atanapi nganggo headset kanyataan anu dicampur; keur sanggup pariksa status, ngalakukeun analisis sareng ngahasilkeun inpormasi pikeun ngaduga sareng ngaoptimalkeun kinerja aset. Pamaké tiasa ngawangun sacara digital sateuacan ngawangun fisik, ngarencanakeun sareng ngaleungitkeun kagiatan pangropéa saencan mawa aranjeunna di dunya nyata. Ayeuna aranjeunna ngagaduhan parangkat lunak pikeun ngagambarkeun ratusan skenario, ngamangpaatkeun diajar mesin pikeun ngabandingkeun alternatif desain atanapi strategi pangropéa sareng ngaoptimalkeun sababaraha parameter. Visualisasi sareng kontekstualisasi data rékayasa ngakibatkeun kaputusan kaputusan anu langkung saé sareng partisipasi pamangku kapentingan anu sapanjang sapanjang siklus kahirupan aset.

Ngeunaan jasa Bentley iTwin

Jasa ITwin ngawenangkeun tim proyék sareng operator proprietary nyiptakeun, ngabayangkeun dina 4D sareng nganalisa kembar aset infrastruktur digital. Ladenan ITwin ngamungkinkeun pangurus informasi digital pikeun ngalebetkeun data rékayasa anu didamel ku rupa-rupa alat desain kana kembar digital langsung sareng aligning kalayan modél realitas sareng data anu sanés, tanpa ngaganggu alat atanapi prosés ayeuna. Pangguna tiasa ningali sareng milari parobahan rékayasa dina sapanjang timé proyék, nyayogikeun catetan jawab ngeunaan anu ngarobih naon sareng iraha. Ladenan ITwin nyayogikeun inpormasi anu hadé pikeun anu kalibet dina nyieun kaputusan sapanjang organisasi sareng siklus kahirupan aset. Pangguna anu nyandak kaputusan anu langkung saé langkung hadé, antisipasi sareng ngahindari masalah sateuacan timbul, sareng ngaréspon langkung gancang kalayan kapercayaan lengkep, anu narjamahkeun kana tabungan ongkos, kasadiaan jasa, kirang dampak lingkungan sareng perbaikan kaamanan.

Ngeunaan Sistem Bentley

Bentley Systems mangrupikeun panyadia solusi solusi global anu ngarah pikeun insinyur, arsiték, ahli geospatial, tukang sareng operator proprietary pikeun desain, konstruksi sareng infrastruktur operasi, kalebet karya umum, jasa umum, pepelakan industri sareng kota digital. Buka aplikasi modél dumasar kana Bentley MicroStation sareng aplikasi simulasi kabuka na ngagancangkeun integrasi desain; ProjectWise sareng SYNCHRO anjeun nawiskeun ngagancangkeun pangiriman proyék; sareng AssetWise nawiskeun ngagancangkeun éta asset sareng kinerja jaringan. Ngayakeun rékayasa infrastruktur, jasa iTwin Bentley sacara maju dasarna BIM sareng GIS ngalangkungan kembar digital 4D.

Bentley Systems makarya langkung ti kolega 3.500, ngahasilkeun pendapatan taunan $ 700 juta di nagara 170 sareng parantos investasi langkung ti $ 1 milyar dina panalungtikan, pamekaran sareng ngayakeun tina 2014. Kusabab parantos aya di 1984, perusahaan parantos kasohor ku lima pangadegna, duduluran Bentley. www.bentley.com

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.