Windows Live Writer 2011

Tina parabot pangalusna sadia pikeun ngatur blog offline. Hal kritik positif earned geeks nyarios: "endah, tur mangrupakeun Microsoft"

The 2011 Live Writer versi mah béda ti miheulaan na dina watesan panganteur sanajan fitur anu ampir sarua jeung sababaraha perbaikan.

jandéla-hirup-panulis

The clash jeung asuransi panganteur pikeun maranéhanana dipake pikeun ngamimitian Vérsi saméméhna, Ieu brings pita (pita) Kantor 2007 gaya. Tapi kalawan sababaraha praktekna bisa manggihan fitur anyar nu mimitina muncul anu disumputkeun atawa nu béda, kayaning:

  • Pilihan blog, nu dina tab imah.
  • pengolahan citra, nu kiwari brings pilihan deui tapi keur bar horizontal a disorienting saeutik. Anjeun bisa manggihan eta lajeng, tapi kuring teu ningali pilihan pikeun nambahkeun pangaruh gambar tina blog standar.
  • Rutin pikeun muka file diterbitkeun, nu tombol rectangular di pojok, nu sacara umum Kantor sirkular. Tapi ogé di sabuk luhur bisa diaktipkeun sakumaha Kabiasaan umum disimpen, Éntri anyar jeung sawangan.
  • Rada bangor téh citakan tina hyperlinks, nu nambihan input http:// Kuring manggihan absurd, lantaran taya sahijieun Digita ieu sacara manual, éta biasana brings via salinan / némpelkeun tina browser tur mibanda sababaraha rurusuhan link bakal balik peupeus.

jandéla-hirup-writer1

Pita kamungkinan ngakibatkeun ngarareunah nalika parabot ilahar dipake keur dispersed dina tab. Tapi nu ieu direngsekeun ku tombol mouse katuhu sarta milih pilihan tina ngirim ka luhureun tape aksés gancang; lajeng swallowed kabiasaan sabab geus teu bisa balik.

Ayeuna damel eta béda jeung hadé

Ngan dijalankeun dina Windows 7, sugan hiji disadvantage pikeun maranéhanana hoping hibernating waktos di XP. Tapi lamun urang maranéh ngalalaworakeun kana lightness ieu, poténsi Windows 7 ngajadikeun eta gancang, anjeun tiasa ngarasa.

  • interaksi kudu geus ningkat kalawan platform nu ngarojong RSD (Emang Basajan Discoverabilit) lajeng éta naék leuwih gancang ti dina versi saméméhna yén sanajan ngahontal kacilakaan lamun sambungan pisan ieu mah gancang atawa ganda pos.
  • Ayeuna maneh boga wates of éntri nalika muka hiji artikel nu diterbitkeun. saméméhna ukur dirojong 500Ayeuna anjeun boga pilihan pikeun 1000, 3000 sarta salajengna jadi "sagala". Teuing goréng dina bagian ieu eta lacks ngaronjatkeun interaksi web, sabab tinimbang pilari langsung eupan gaya web, nu ngumpulkeun lajeng ngadamel pilarian on ieu.
  • Urang kedah ningali naon ngajadikeun hiji pilihan pikeun "ngaleungitkeun" aya di panel pilarian tikét. Kuring teu wani nyobaan, sabab lamun nu ngaluarkeun entri online, teuing bahaya janten aya; Kuring meunang gambaran yén éta téh ukur keur inputs lokal.
  • Ieu teuing kirang pajeulit blog manajer pangakuan, sanajan masih mibanda sababaraha masalah mun emulate template sakumaha hancana jeung Blogger.

Merlukeun sababaraha perpustakaan masang Live Escentials, a sered metot Windows 7 nu leuwih ti dinya éta saméméh Windows Installer. Utamana eta teu seemed hésé robah, meureun kusabab Abdi ku emosi teu datang deui ka XP sanggeus minggu panungtungan mutuskeun pikeun reformat komputer mah balik leuwih kana Windows 7, robah nu impressed loba hal, ti patepungan munggaran kalayan cet kana kakuatan anu ngalir GIS Manifold.

Dina kacindekan, Live Writer masih pangalusna di éditor WYSIWYG pikeun blog. Sanajan urang bakal nyangka Microsoft teu maranéh ngalalaworakeun kana perbaikan maranéhanana alatan sanajan haratis, aya opensource atanapi inisiatif pribadi nu bisa diposisikan kalayan fungsi gede mobile atanapi platform.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.