arsip pikeun

ipad

Kit GIS, tungtungna hal alus pikeun iPad

Tungtungna kuring ningali hiji aplikasi estu pikaresepeun pikeun iPad pendataan GIS berorientasi di lapangan. alat nu boga potensi loba hal, sarta daun dina aplikasi diapers Kuring geus diusahakeun sakumaha GaiaGPS, GIS4Mobile, ArcGIS pikeun iPad jeung GISRoam; kiwari dimungkinkeun kuat tapi teu marahmay digawekeun tur leuwih difokuskeun kana analisis ...

Trik meunang dipake kana keyboard virtual iPad

Euweuh hadé ti keyboard Zagg pikeun berpungsi dina iPad, anu saliwatan geus ditémbongkeun kuring geus boga fungsi minangka panyangga pikeun serelek hiji méter onto beton. Tapi kembangan teu salawasna rahmat a, jadi didieu sababaraha tips meunang dipake kana keyboard virtual. 1. Teu alus nyandak kabiasaan goréng. ...

Majalah 3, isu 3

Ngan kiwari geus datangna PC Magazine, July 2011 édisi digital. Candak kasempetan pikeun ngamajukeun tema dieu Kuring geus entertained kuring di ieu ampir teu bisa balik balik kami ulah ampir nanaon jeung évolusi kuku. Kuring ogé ngamajukeun tips tungtung dipikaresep di dua majalah di satengahing pangabutuh geospatial janten ...

Sisi séjén iPad

Malem kulawarga, sia aya aing ieu tekenan descompensar. Kuring miharep sangkan pos ieu tetep saimbang kalawan gambar putri abdi urang jeung iPad, lest tarung leuwih éta. Ieu sisi sejen ti langit, ka gambar pangalusna I candak anjeun méré craw kawas sup hiji ...

Kumaha carana néwak layar ipad

Urang hirup di kali pangan gancang, sagalana is on jalan, modular, relevansi scalable jeung dulur. Sangkan hirup urang diajar di hiber. Sanggeus ampir genep bulan maké iPad, éta lumangsung nepi ka kuring kumaha kuring bisa ngalakukeun nu dina desktop disebut "layar print" atanapi ditarjamahkeun ...

Kumaha lulus payil ti iPad ka PC

Gawé dina tablet anu prakték nu urang dipaké pikeun, sabab mangrupakeun trend geulis teu bisa balik. Dina hal ieu urang bakal ningali kumaha ngajawab isu ngalirkeun data antara PC na iPad kalawan sahenteuna tilu pilihan. 1. Ngaliwatan iTunes Ieu sugan téh paling praktis, sabab ngan ...

Blogsy keur Blog ti hiji iPad

Sigana mah tungtungna kapanggih hiji aplikasi bisa ditarima keur iPad anu ngamungkinkeun blogging tanpa loba sangsara. Sajauh anjeunna kungsi nyobian BlogPress jeung WordPress resmi, tapi Jigana Blogsy dipilih salaku ngedit WYSIWYG leuwih atawa kirang ramah. Bari kuring ngajawab layanan nu hosted gambar ...

Kuring paduli!

Baca sadayana ... ulah nyieun nanaon di Alam Semesta 60 Wewengkon Traverso kiwari nyaéta April Fools Day. Mimiti kamari jeung kuring geus rengse, on munasabah nu Far East éta geus 28 Dichosa iPad bloguear moal ngantep kuring dina Wysiwyg, atawa Javascript, atawa xmlrpc, senang tablet anu forcing kuring ...

2010 warisan

Ngomong, lamun Kaula sababaraha jam nepi ka balik dina pakansi, abdi ngantep éta naon angin ieu rék nyandak na j * dida nyangkut sabab golden goal geus euweuh sah. Sanajan dina sababaraha jejer I memohon kalawan lawon. Keur krisis Honduran, teu pira anyar. Aya ngan ...