arsip pikeun

ipad

Léngkah pikeun ngalacak hapé

Nganggap pentingna telepon sélulér dina kahirupan urang sadidinten ayeuna, urang condong ngurus éta siga budak, tina mésér éta sampul, gelas tempered pikeun panangtayungan layar, ngirining di tukang pikeun cekelan komo pelindung pikeun cai upami sanés buktina ...

Naon anu kudu dipigawé lamun maok hiji iPad

Budak lalaki, subjekna tiasa atra, tapi gancang atanapi gancang anjeun kedah terang naon anu kedah dilakukeun nalika iPad dipaling. Sareng sanaos sababaraha aspék dilarapkeun kana iPhone, iPod Touch sareng iMac, kuring hoyong ngamangpaatkeun ngarobihna pikeun ngahargaan naon anu kuring kantos pelajari di dinya: 1. Hindarkeun sabisa-bisa ...

Taun agung Google Chrome

Kasus Google Chrome mangrupikeun conto anu héran tina naon anu dicarioskeun 4 taun ka pengker: "Browser anu hoyong janten sistem operasi" Abdi émut dina Séptémber 2008 kuring nyerat ngeunaan kumaha Google ngaluncurkeun browser na nyalira, nalika ekspektasi pikeun ngaleupaskeun Internét Penjelajah sigana gélo kumaha mikir ayeuna yén ...

Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, perusahaan anu paling wawakil dina bidang geospatial di daérah komunikasi Amérika Latin, parantos ngaluncurkeun dua aplikasi sahingga majalah MundoGEO tiasa ditingali tina alat sélulér, duanana nganggo Apple iOS sareng Android. Ngan taun ayeuna, majalah ieu ngagabungkeun eusi majalah InfoGEO sareng InfoGNSS, tambahan éta kalebet ...

Sistem Posisi Global salaku proyék sains

Pameran élmu putra abdi parantos uih deui, sareng saatos sababaraha diskusi sareng guru ngeunaan kamungkinan proyék, aranjeunna tungtungna parantos nyatujuan salah sahiji anu anjeunna luncat ampir saméter kabagjaan ... kuring ampir duanana kusabab éta mangrupikeun poko anu urang resep pisan ka duanana. Ogé kusabab proyék ieu asli, urang mutuskeun henteu ...

senang Easter

Upami aya perkawis anu saé perkawis tanggal ieu ... éta sareng kulawarga. ... tina tempat tidur gantung ... ti iPad ... tina maksud anu pangsaéna  

Woopra aya di dieu pikeun iPad

Woopra mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun ngawaskeun patalimarga situs langsung. Sawatara waktos ka pengker kuring ngayakeun tinjauan aplikasi desktop, tambahan aya versi pikeun Google Chrome sareng ayeuna versi anu ngan ukur aya pikeun iPhone parantos diénggalan, dina versi universal spektakuler 2.0 anu cocog ...

Naha urang bakal gaduh Microstation for Mac?

Sababaraha taun ka pengker AutoDesk kaget kami sareng balik deui ka Mac; Sanaos éta sanés mangrupikeun vérsi anu lengkep paralel sareng sababaraha fungsionalitas anu leungit, urang ngartos trend anu ditandai kana sektor anu dipikaterang pikeun sababaraha waktos sakumaha anu kapilih. Éta Bentley balik deui ka Mac, parantos ngarepkeun yén taun-taun ayeuna parantos muncul. ...