arsip pikeun

ipad

Léngkah pikeun ngalacak hapé

Saran pentingna telepon sélulér ayeuna dina kahirupan urang sapopoé, urang condong ngurus éta budak saurang budak, ti ​​meuli éta hal éta nyertakeun, kacamata anu temper pikeun perlindungan layar, cingcin dina tonggong pikeun cekelan sareng panyepengan pikeun cai dina kasus henteu kabuktian ...

Naon anu kudu dipigawé lamun maok hiji iPad

Buka subjek bisa jadi atra, tapi sooner atanapi engké nu peryogi kauninga naon nu kudu mun anjeun maok hiji iPad. Bari sababaraha aspék dilarapkeun ka iPhone, iPod Toel jeung iMac, pribados hoyong nyandak keur ngahargaan ka naon someday alim aya: 1. Ulah sajauh mungkin ...

VBookz, anu pangalusna maca audio pikeun iPad / iPhone / iPod

Aplikasi maca kalawan tarik anu ngarobah cara urang ngarasakeun buku, mamang teu. Dina sababaraha hal, anjeunna geus salawasna resep mun savor redialing sarta margin catetan sareng buku nyata, ngeureunkeun jeung baca lalaunan kana rumear prosa alus. Tapi pernah nyerang ka kuring pikeun balik iinditan bisa jadi ...

Taun agung Google Chrome

Pikeun Google Chrome mangrupakeun conto keuna naon ieu ceuk taun 4 ago: "The browser nu aspires janten hiji sistem operasi" Kuring apal dina bulan Séptember 2008 wrote kumaha Google dibuka browser sorangan, nalika frékuénsi ékspéktasi anu dethrone Internét Explorer sigana gélo sakumaha pamikiran kiwari nu ...

Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, pausahaan paling wawakil dina widang geospatial di wewengkon komunikasi Amérika Latin geus dibuka dua aplikasi pikeun majalah MundoGEO bisa ditempo ti alat nu bagerak, duanana Apple ios sarta Android. Ngan sataun ieu, majalah dihijikeun eusi majalah InfoGNSS InfoGEO na Sajaba ieu kaasup ...

Jieun aplikasi mobile sorangan

Conduit nyaeta kamungkinan solusi pangalusna kaluar aya kana ngawangun aplikasi mobile. The kalenturan anjeun boga, ditambah jumlah platform dirojong ngagambarkeun hiji pakasaban luar biasa tina Birokrat maranéhanana bisa nyimpen hiji blog, hiji feed RSS atawa eusi aplikasi jejaring sosial siap pikeun distribution di toko ...

Anjeunna sumping Woopra pikeun iPad

Woopra mangrupakeun salah sahiji aplikasi pangalusna keur nangkep situs lalulintas hirup. A bari katukang kuring tuh a review sahiji aplikasi desktop, Sajaba aya versi pikeun Google Chrome jeung ayeuna geus diropéa Vérsi pikeun iPhone nu ngan eksis dina 2.0 Vérsi universal spektakuler anu kompatibel ...

Baris kami Microstation pikeun Mac?

A sababaraha taun ka pengker AutoDesk kaget kami kalawan na mulang ka Mac; sanajan tetep teu versi lengkep sajajar jeung leungit sababaraha fitur kami ngartos trend dicirian nuju hiji séktor jeung sababaraha waktos katelah pilih. Bentley mulih ka Mac, éta geus mangrupa frékuénsi ékspéktasi anu di taun panganyarna geus muncul. ...