arsip pikeun

IntelliCAD

software IntelliCAD CAD. CAD alternatif

BitCAD, AutoCAD langkung mirah

BitCAD mangrupakeun salah sahiji loba toko alternatif tina prakarsa IntelliCAD nu nawiskeun alat CAD kayaning karya AutoCAD tapi dina hiji béaya rendah. IntelliCAD éta hiji organisasi diwangunna tina Buka Desain Alliance, dijieun pikeun ngamajukeun rarancang komputer lingkungan-dibantuan hadé anu dampak ieu forcing AutoDesk mun ...

Kriteria keur pilihan solusi GIS / CAD

Dinten ieu dinten nu corresponded kana ngalaan kuring dina kursus cadastre real estate of Bolivia. masalah geus berorientasi cerminan cara milih alat ngembangkeun software pikeun geomatics. Ieu chart yén kuring dipaké, sarta fokus kuring geus di analisis konteks nu urang ngaharepkeun ...