Rékayasa, GIS sarta Manajemén Lokal: Kursus-kursus approaching

Sahenteuna ieu mangrupikeun kursus-kursus anu sumping ka Latin America, ayeuna kamungkinan anu nerapkeun kana éta aya:

Pasar Tanah:

  • kursus acara: Kursus Métode émpirik ngeunaan Pasar Taneuh di Amérika Latin
  • tanggal: 19 ka 23 Oktober of 2009
  • tempat: San Jose, Kosta Rika
  • Ringkesan: Kursus-kursus anu disiptakeun pikeun akrabna para peneliti sareng jalma-jalma anu dianggo dina widang kawijakan darat sareng pangajian ékonomi perkotaan dasar, sareng metodeu sareng alat-alat anu merenah kanggo survey sareng analisa inpormasi pasar taneuh, ngangkun basa dipercaya pikeun palaksanaan kawijakan diwengku anu ngamajukeun pangwangunan pakotaan sareng dinamika pasar tanah di daérah urang.
  • Inpo leuwih: di dieu

Manajemén Lokal:

  • kursus acara: V International Kongrés of Municipal and Services Public "Krisis sareng manajemen lokal"
  • tanggal: 9 ka 11 Séptémber tina 2009
  • tempat: Cordoba, Argentina
  • Fasilitas: Pikeun jalma-jalma anu tinggal di luar Argéntina aya jumlah kawates béasiswa akomodasi sareng paningkatan 50% tina fee pendaptaran supados mempermudah partisipasi maranéhanana
  • inpo leuwih: di dieu

Konférénsi GvSIG Latin America:

  • download acara: Konférénsi 1as ngeunaan Amérika Latin sareng Karibia, pamaké gvSIG na
  • tanggal: 30 ti Séptémber ka 2 ti Oktober tina 2009
  • tempat: Buenos Aires, Argéntina
  • Pentingna: Poe ayeuna bakal dijadikeun titik pasamoan pikeun jumlah-terusan anu ahli sarta museurkeun géomatik gratis, ngabagikeun pangalaman sareng tukeur ideu. Hiji titik bingung pikeun ngumpulkeun komunitas gvSIG Amérika Latin.
    Salila konferensi baris nampilkeun kamajuan panganyarna dina proyék gvSIG, kitu ogé kagunaan sareng solusi anu dumasar kana gvSIG anu dilumangsungkeun di nagara-nagara Latin Latin America, proyék anu satia turutan standar interoperabilitas internasional sareng anu ogé langkung padeukeut.
  • inpo leuwih: di dieu

    Rékayasa struktural:kursus

  • acara: Pasamoan internasional baja
  • tanggal: 14 ka 16 Oktober of 2009
  • tempat: Cali, Kolombia
  • Pentingna: Apal kana tren panganyarna sareng kamajuan dina pangwangunan baja. Speaker nasional 8, 17 internasional.
    Pasti baris tiasa ningali SAP 2000.
  • inpo leuwih: Di dieu

  • Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.