Téhnologi Téknik Jalan di Spanyol jeung Téknik Sipil di Cina di ukur 4 taun

Universitas Burgos boga partnership metot jeung Universitas Chongqing Jiaotong Cina, di mana tingkat Téknik Téhnologi Jalan Raya tur darajat Téknik Sipil di Cina nu ditawarkeun, naon maranéhna dipikir proyéksi internasional ayeuna jeung engke profesi.

gambaran

Gelar dina jalur Téhnologi Téknik sapanjang jeung Master of Téknik Sipil, Saluran jeung palabuhan sangkan pikeun diatur profési Sipil Insinyur, Saluran jeung palabuhan kalayan sagala hak anu hukum méré éta tanggung jawab profésional.

Sanggeus opat taun murid bakal meunang duanana judul na hiji tingkat nyukupan tina tilu basa paling diucapkeun di dunya: Inggris, Spanyol jeung Cina.

Jang ngalampahkeun ieu, siswa duanana universitas kudu nyieun dua kursus di universitas imah maranéhanana sarta dua taun panungtungan di universitas séjén. Dua taun mimiti murid bakal diajar dina basa universitas anjeun, taun katilu dina basa Inggris sarta taun ka tukang dina basa universitas host.

Outline Plan:

gambaran

Tangtosna, kanggo ieu, wajib diajar lima jam basa Cina di UBU Center pikeun Bahasa Modéren sareng yén, ogé, Chongqing Jiaotong University parantos dipénta ngajarkeun kelas Cina ka mahasiswa UBU. wajib, dina taun katilu sareng kaopatna, nalika aranjeunna parantos diajar di China.

  • Chongqing Universitas, anjeunna ditawarkeun dina taun kaopat na kasempetan enroll dina kursus program Inglés Friendly. Dasar umum tina program ieu téh yén guru, dina paménta, nyadiakeun bahan ajar keur kursus basa Inggris sarta nawiskeun kamungkinan bimbel na pamariksaan dina basa Inggris.
  • siswa anu boga tingkat B2 of English saencan nyandak kursus katilu anu diperlukeun.

Sajaba ti éta, universitas bakal ngawengku program husus host, fokus kana santri ieu keur nunjukkeun eta fasilitas, jasa, aksés, ngarojong aranjeunna dina cara ngagawe teu ukur SPP tapi ogé sejenna sakumaha dina nyungsi akomodasi.

Inpo nu langkung lengkep ihwal kaca UBU.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.