arsip pikeun

iinditan

Foto jeung carita perjalanan.

SodelsCot, anu hadé pikeun ngarobah tulisan kana audio

Kuring make eta geus lila pisan, sarta sanajan kuring diuji kalawan batur, ieu salah sahiji faktor paling praktis jeung ékonomi nu katempo tungtung maca teuing tanpa eyestrain. Téks audio Lamun anjeun boga téks lila bisa maca téh ngan solusi hébat. Ngan butuh milih nu ...

Pangpentingna hal dinten, sarta 60 taun

Kuring indit kaluar tina eta lalampahan anu kacida panjangna. Kuring ninggalkeun anjeun parusahaan tempat hal I Hirup Writer kasatiaan dijadwalkeun pikeun pamiarsa tapi hoyong nyandak deui kaluar dina perjalanan ieu mangrupa lamun kuring meunang nostalgia keur panggero katilu ti putri abdi miwarang kuring nalika kuring bakal balik deui ka ...

Kirang ti poto 10, best of pakansi kuring

Abdi geus balik ka imah, hésé nyimpulkeun dina pos naon nuluykeun lalampahan kuring tapi bakal coba di sababaraha gambar nembongkeun eta. Batur ka kuring hiji poé anu leuwih ti 10 poto on pos a nu cucungah, kuring kungsi nyandak sahanteuna hiji bermakna na hormat hikmah tina ...

Kadua pilarian beurang inspirasi

Dinten geus Senén isuk hébat kaget kami kalayan loba manuk nyanyi. Suluh ngeusian kaluar mimiti na dimimitian desa gunung mun growers kopi leutik neangan kulawarga budak urang sobat didukung, sahingga detektif, dina kasus ieu kamungkinan bisa jadi neangan lso puseur dasar ...