arsip pikeun

IA

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…