I-model, deui bakat

kasatiaan kamajuan téhnologis di wewengkon komputer nyaéta kompleks, Hukum Moore urang geus ngabuktikeun moal tiasa di dua taun maké Windows 7 tanpa urang kasampak prasejarah. AutoCAD 2013 jeung sora dina panglawungan na acan ngan nyapek nu AutoCAD 2012 anyarAmpir sagalana kiwari nyaéta disposable, lampu, nyaeta di Dokumén kuringDina USB, dina surat atawa malah dina awan nu.

Pitifully speed leumpang kalayan prosés, teu salawasna di rate nu; Ieu presents a panghalang kana kelestarian sabab pisan gampang pikeun nerapkeun téknologi anyar; tapi teu jadi basajan pikeun ngarobah aturan atawa nyusunna mangrupa prosés migunakeun téhnologi ieu saragam di kantor béda tanpa irung peguemos kalayan jalma ditutup keur ngarobah atawa lalawanan pulitik keur alus atawa kalakuan nu jahat.

Bentley ieu némbongkeun tema I-modél dua taunNalika Abdi émut ningali masalah sakumaha superfumada a. Taun ka tukang kuring bisa ningali hal kerja, sarta taun katilu ieu satisfies kuring ningali hiji stubbornness positif dina topik anu sarua leuwih ti hiji klise anu miboga prinsip filosofis kacida alusna panginten kaluar, dina nami "deui bakat".

Sanajan Bentley Systems eta dicirikeun ku -kaleuleuwihan- kapinteran kreatif, jeung extent kaleungitan usability pikeun pamaké -moal smoked- nyaéta salvageable henteu pakait sareng amalan goréng ngakibatkeun pamaké na gelombang dina gelombang, terus ngarobah cara gawé konvensional. Urang tingali ieu taun dina catetan di format DGN geus bieu robah ku sarat pikeun 16 32 bit, antarbeungeut pamaké sarta ayeuna mendominasi konsép I-modél sigana mastikeun langkung yen filsafat.

jadi diideuan 2011b

Naon kajadian éta istilah "Deui bakat"Éta henteu sigana janten konsisten kalayan kali urang. Ampir sagalana geus nimukeun -kami yakin- tapi loba papanggihan saeutik dinten ieu ngajawab kedah urang pikeun ngalakukeun hal anu leuwih éfisién. Simkuring gaduh téhnologi pisan canggih, tur urang tiasa komunikasi sareng barudak urang di sakuliah dunya hiji klik basajan SkypeUrang tiasa lagu proyék a TeamViewer, Galecok jeung kabogoh of mobile, jsb Tapi kami boga kasusah hébat dina ngajaga komputer urang bébas tina virus, sambungan nirkabel kalayan Windows 7 ampir hiji kalakuan iman jeung nu pinuh yakin taun hareup kabeh bisa jadi leuwih kritis.

Ieu kusabab pergaulan of consumerism kalawan inovasi téhnologis anu nikah rada fatal. Saeutik pisan naon urang ngalakukeun kiwari kalawan parabot canggih bisa disebutkeun mangrupakeun sustainable di 5 taun hareup; sanajan prosedur 30 sami sababaraha taun ka pengker. Simkuring oge pisan kritis prosedur tradisional, forgetting yen tanpa kertas pernah dianggo otomatis, jeung umumna poho kontéks tur tanda tanya eta dua zona UTM haseup pipa sarua kalayan snuff lianna.

jadi diideuan 2011b

bagan di luhur mintonkeun tilu prinsip tina Bentley diusulkeun pikeun meunangkeun deui bakat. Kuring Cut Nyak Dien sangkan Nagreg stepped kumisan pikeun poto, tapi kuring tungtungna dijieun hiji nu mangrupa ngan kotor ku panel monitor; schematically nembongkeun:

  • Data, dibawa ka modeling digital tina kahirupan nyata.
  • integrasi proyék ku konvergénsi sababaraha disiplin
  • Ngatur objék nyata dina sambungan kalawan patterned.

Ieu mungkin sigana fanciful tapi ngagambarkeun tilu produk nu keukeuh Bentley ekspektasi nu 10 taun hareup:

  • Microstation, meja operasi dina parabot béda Téknik, Arsitéktur, Gedong. Nyokot DGN basajan ka nu sejen tingkat (I-model) sanajan masih hiji DGN tapi pengayaan study pamaké alat salaku Bentley Peta, Power Sipil, Buka Plant, atawa naon baé séjén yén naon hancana geus nambahan atribut modél alpanumérik.
  • ProjectWise salaku alat sambungan. Boh USB, hard disk, mobile atawa awan, nya kumaha interaksi disiplin nanaon.
  • AssetWise, salaku alat manajemén. Ieu leuwih anyar tapi geus jelas conceptualized jeung aturan ieu terpadu nyandak deui model ka lapang deui, terus reminding kami nu bentukna téh ngan hiji renik tukang bohong ngeunaan realitas jeung ranté kompléks hiji katara tina platform floating 15 mil lepas pantai.

jadi diideuan 2011bA karunya nu alungan ieu bakal tetep dina pamaké Bentley; iwal salah sahiji baraya aspire janten neuleumkeun pulitik atawa agama di philanthropy. Tapi ari keur golongan nu geus ningali pamikiran ieu, kami kapanggih hiji pembelajaran pohara berharga pikeun sababaraha disiplin hirup; Jigana ayeuna nyimpulkeun sababaraha nu panggih jeung kontekstual angin ngahiliwir Amsterdam:

Kuring manggihan eta menarik, nu freshening tina naon hartina balik ka bakat; nu saluareun presenting solusi canned dina tabel tantangan kami ngimpi cara anyar mun capitalize dina eta lampu Aladin urang. Na yén bakat nyaéta naon urang ngalakukeun kalawan parabot konvensional, tingali naon maranehna teh "accursed"Hoover Burangrang bypass bisa nyieun urang poho yen desain ieu dipigawé ku parabot basajan kawas Microstation, ulah disebutkeun Expressway Sasak Desain di Hybrid AutoCAD / Microstation Lu Zhuojun.

Deui bakat harti pamikiran saluareun. taun 3 sanggeus tungtungna ngartos kalawan sababaraha kajelasan naon maranéhna dimaksudkan ka I-model, moal sabab éta hiji haseup astral tapi sabab éta payun lamun Charlotte dina sataun 2008. Ieu lucu -tur luar biasa- sakabeh aranjeunna geus dipigawé kalawan AutoDesk, pilari nu jutaan pamaké tina format DWG / DXF, sanajan gain di sabalikna teu sabanding ti Abdi-modél ngan bisa dipigawé kalayan software Bentley gawé; Atawa pamaké AutoCAD bakal balik ngajalankeun ngadéngé kecap Microstation HyperModel.

Deui bakat harti pamikiran ngeunaan pamaké tungtung. Anu bakal geus ngadawuh dina wayah éta file DGN / DWG bisa ditempo ti browser dina Windows atawa Outlook. Tapi ayeuna kanyataanana a, teu ngan mungkin ningali véktor anu malah Google tiasa, tapi ogé ngagedekeun, pan, toél obyék, tingali atribut na, layouts, muterkeun eta katingali dina 3D atanapi per individu (ngasingkeun). Éta sabab sakumaha Abdi sensed dina wayah éta, Bentley ngaharepkeun file DGN na dieureunkeun keur hiji format kanyahoan keur dunya, jeung pamikiran ieu teh pamaké tungtung ngalirkeun leuwih footbridge tapi teu boga gagasan slightest kumaha eta diitung éta motong di L / 4.

jadi diideuan 2011b

Deui bakat harti maksa dina tujuan anu sarua. Sanajan strategi bisa ngarobah, pamaké kudu ningali nu bade tempat anu sarua; salaku salah gagal usaha pikeun Microstation Athena, ampir taya sahijieun noticed na ayeuna kami geus ningkat tina panganteur XM geus ditarima ku pamaké na. Nya kitu, anu sedekan ku kuring-modél kudu dijaga sanajan konsep BIM teu acan marketable; tapi mobilitas data ayeuna muka lawang pikeun popularize konsep sanajan bakal kalawan ngaran anu béda -tur mugia henteu Ibim, abdi ulah pikir manéhna maot alatan Jobs-.

Alus riddance ku Bentley Systems, acquisitions panganyarna (Pointools, Raceway, AECOSym) ngan mastikeun nu sipatna ngagulung dina ngajaga pamaké pilari inovasi sustainable, keur bakat. partnerships ayeuna kalayan Microsoft, Adobe jeung kamungkinan hareup pitulung Google anjeun gaduh dampak gede.

jadi diideuan 2011b

Ngan reiterating naon Cenah mah dua years ago: Bentley ngaliwatan I-modél manéhna hayang kami narima DGN ngapopulérkeun salaku pdf. Anjeun bisa jadi teu balik ka software toko grocery, mun hiji out of the box, tapi naon sigana tangtu éta hasil dihasilkeun ku produk Anjeun bisa ditempo ku saha saha understands dunya nyata.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.