Mimitina Amérika Latin Kongrés Valorisation

logo-ed

Sangkan nawiskeun kamungkinan ngaksés kasenian sareng katerampilan ahli para ahli internasional jeung nasional dina jati valorisasi, The Lincoln Institute ngumumkeun Kongrés Pangajen Pangajén Latin Latin mimiti, anu tiasa dianggo peralatan tina rupa-rupa kota di Kolombia sareng lianna nagara, pikeun ngahontal ngadegkeun aspék konci dina modél anu unggal kota nganut pikeun kumpulan pajeg harta.

Ieu bakal di Bogotá, Kolombia ti 11 ka 12 dina Maret 2009, migawé bareng kalayan Real estate Exchange of Bogotá. Di antara anu paméran urang gaduh:

  • Martim Smolka, Lincoln Institute of Land Pilicy, AS
  • Oscar Armando Borrero Ochoa, Professor Economkonomi Urban di Universitas Universidad de Los Andes Nacional Universidad, Bogotá, Colombia
  • Paulo Sandroni, Yayasan Getúlio Vargas, São Paulo, Brasil
  • Luiz Fernando Carvalho Moller, Porto Alegre, Brasil
  • Víctor Martínez, Kantor Penyembangan Investasi, Kota Guatemala, Guatemala
  • Raúl Daniel Alvarez, Municipality of Rosario, Argentina
  • Jorge Hernandez Rivera, JHeR na Cía EU, Bogotá, Colombia

Sumbangan pangajen nyaéta pajak nyata pikeun real estate sareng obyektif utamina nyaeta pembiayaan pangwangunan karya pikeun ningkatkeun mobilitas, ruang publik sareng daya saing kota. Tapi, pangalaman sawatara dayeuh geus nembongkeun yén kasuksésan kontribusi ieu gumantung kana rarancang, perencanaan sareng dijalankeunnana modél anu diterapkeun di unggal kota.

Jumlah pastina ditujukeun ka ahli Latin Amérika Latin sapertos professional real estate, appraisers sipat, promoters, developer, tukang, arsiték, pengrajin, ahli hukum, ékonom, akuntan, pajabat publik nu kalibet dina prosés manajemen darat sareng negeri sareng, sacara umum, sadayana urang numbu ka ngembangkeun urban.

Deadline pikeun nerapkeun nutup Maret 7 ti 2009. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka kaca wajar ngaliwatan tumbu ieu:

Dina halaman ieu aya hiji dokumen anu ngaranna Call and Information, anu ngécéskeun tujuan jeung jejer anu sakuduna dituju, sareng inpormasi dasar ngeunaan hal panangtuan sareng partisipasi.

Simkuring pikir kontinuitas ti Lincoln Institute pohara sae, jadi urang bagja masihan kursus-kursus ieu.

Pikeun patarosan sareng inpormasi lengkep, anjeun tiasa ngahubungan:

capacitacion@lonjadebogota.org.co
events@lonjadebogota.org.co

Salah Walon kana "Kuring Latin Amérika Congress of Valorization"

  1. Arsiték kabetot dina subyek pemesanan diwengku ngaliwatan Papan Planning. Anggota Panaman Paguyuban Insinyur sareng Arsiték. Kalayan niat neraskeun bagikeun pangalaman sareng kolega sareng lembaga pamaréntahan lianna pikeun ngahontal equity anu hadé di nagara urang.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.