manual Manifold di Spanyol

Anjeunna saacanna kungsi dikintunkeun manual a ArcGis jeung AutoCAD.

image.pngTaun kamari kuring geus maké pisan System manifold duanana pikeun digawé desktop sarta pikeun ngembangkeun aplikasi; alesan anu parantos ngajantenkeun kuring di-blog éta dina jejerna. Anjeunna nyarios ka aranjeunna yén salah sahiji kalemahan nalika anjeunna henteu nganggo wawakil "resmi" di nagara-nagara, ku kituna manggihan rojongan lokal dicandak tina rambut-Na; hayu urang teu nyebutkeun latihan jeung manual (sanajan éta mangrupa kasempetan pikeun anu ngarti kana rojongan bisnis anu tanggung jawab).

Muhun, ngabantosan peryogi ieu, perusahaan HNG Systems parantos ngerjakeun tugas narjamahkeun manual Manifold kana basa Spanyol. Aranjeunna ngawartoskeun kuring yén maranéhna nyiptakeun pamundut ka Manifold sareng masihan hakna aranjeunna tanpa buts, sanaos henteu ditarjamahkeun "a la chita-tarzán" tapi tos diadaptasi conto sareng koméntar anu matak tiasa friendly.

Dina waktu pos ieu, maranéhna nyokot genep bab, sarta sadia (gratis) pikeun ngundeur forum Anjeun; Aya ngan register (sababaraha waktu ka tukang forum ieu ditumpurkeun).

Ieu isu tanggal panutup dina manual ieu versi 1.0 na:

1. perkenalan
bab ngabahas aspék umum boh sistim informasi geografis salaku program sorangan

2. Dasar dina ngagunakeun Manifold
Dina ieu bab objék sareng pungsi anu béda anu digunakeun di Manifold ditembrakkeun ... pisan praktis pikeun ngarti kana naon anu disebut urang lapisan, lapisan, layou sareng ngaran-ngaran éta dina program anu sarupa.

3. Dimimitian nanganan Manifold System
Bab ngandung léngkah awal, dina ngokolakeun proyék, gambar, panyiri, proyéksi ... sareng bumbu lianna 🙂
4. System Management Manifold
Di dieu urang ngobrol ngeunaan panganteur, ménu sarta parabot program.

5. Ampir sagalana ngeunaan gambar (gambar)
Fokus of Manifold nu gambar, kawas ArcGis anu lapisan; lantaran ieu bab ceramah ngeunaan sagala rupa nu

6. Ku pormat gambar (gambar)
bagian ieu téh masih tacan beres, tapi nyaeta ngeunaan menata format tampilan na theming objék.

Kuring miharep sarta nuluykeun eta, jadi Anjeun kudu sadar.

Saatos sababaraha waktos prakarsa, kuring terang yén éta ditilar. Nanging pikeun kaperluan a manual GIS Manifold Kuring nyarankeun anu diterbitkeun dina ieu rohangan, salian ti Indéks eusi anu aya hubunganana sareng Manifold GIS ti Geofumadas.

6 Balesan kana "Manual Manifold dina Basa Spanyol"

  1. Kuring hapunten teu ngirim pesen kieu sateuacan. Abdi hoyong ngabejaan Anjeun yen cuaca alus tur rahayat HNG Systems dikirim kuring via email manual dina sual. Wasalam

  2. Laura nyerat surat disebutkeun di luhur, aranjeunna wartosan iyeu anjeun
    jjvalencia (di) hngsystems (titik) com

  3. Halo, kuring sami sareng kike ... sareng kuring hoyong terang naha anjeun tiasa nyayogikeun kuring manual Manifold atanapi masihan kuring pituduh dimana kéngingkeunana ...
    hatur nuhun

  4. Kike pantun, abdi ngahubungi aranjeunna sarta aranjeunna dikirim kuring pesen ieu:

    Hampura keur ngalalaworakeun sahiji forum. Simkuring geus reviewing na naon anu lumangsung nyaéta yén eureun jasa forum ngirim surelek ngeunaan activations sababaraha waktos, hal anu sarua keur lumangsung jeung "Taros Kami" dina ramatloka urang.

    Hayu urang meunang digawekeun pikeun ngalereskeun masalah.

    Nanaon tiasa ngahubungan kuring langsung ka alamat jjvalencia ieu (di) hngsystems (titik) com

    Ngeunaan manual anu salawasna sadia na ngan nembe nampi pamundut sejen neruskeun pagawean .... Butuh lila tapi urang ngahanca pagawean ...

    Best Regards

    Juan Jose Valencia

    Urang nyieun mungkin!

  5. Kuring angkat ka halaman HNG Systems, kuring ngadaptar sareng aranjeunna ngirim kuring pesen anu nyarios «Akun anjeun henteu aktif, pangurus forum bakal ngaktifkeun éta pikeun anjeun nyambung. Anjeun bakal nampa email anu sanés nalika ieu kajadian ».

    Ieu kajantenan parantos lami sareng kuring masih ngantosan ……

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.