manual Manifold di Spanyol

Anjeunna saacanna kungsi dikintunkeun manual a ArcGis jeung AutoCAD.

image.pngTaun kamari kuring geus maké pisan System manifold duanana pikeun digawé desktop sarta pikeun ngembangkeun aplikasi; alesan anu parantos ngajantenkeun kuring di-blog éta dina jejerna. Anjeunna nyarios ka aranjeunna yén salah sahiji kalemahan nalika anjeunna henteu nganggo wawakil "resmi" di nagara-nagara, ku kituna manggihan rojongan lokal dicandak tina rambut-Na; hayu urang teu nyebutkeun latihan jeung manual (sanajan éta mangrupa kasempetan pikeun anu ngarti kana rojongan bisnis anu tanggung jawab).

Muhun, ngabantosan peryogi ieu, perusahaan HNG Systems parantos ngerjakeun tugas narjamahkeun manual Manifold kana basa Spanyol. Aranjeunna ngawartoskeun kuring yén maranéhna nyiptakeun pamundut ka Manifold sareng masihan hakna aranjeunna tanpa buts, sanaos henteu ditarjamahkeun "a la chita-tarzán" tapi tos diadaptasi conto sareng koméntar anu matak tiasa friendly.

Dina waktu pos ieu, maranéhna nyokot genep bab, sarta sadia (gratis) pikeun ngundeur forum Anjeun; Aya ngan register (sababaraha waktu ka tukang forum ieu ditumpurkeun).

Ieu isu tanggal panutup dina manual ieu versi 1.0 na:

1. perkenalan
bab ngabahas aspék umum boh sistim informasi geografis salaku program sorangan

2. Dasar dina ngagunakeun Manifold
bab ngagambarkeun objék béda jeung fungsi dipaké dina Manifold ... pohara merenah pikeun ngarti yén urang disebut lapisan, lapisan, layou jeung jelema ngaran dina program nu sarupa séjénna nu ditémbongkeun.

3. Dimimitian nanganan Manifold System
bab ngandung léngkah awal dina menata proyék, Gambar, panyiri, projections jeung bumbu séjénna ...
4. System Management Manifold
Di dieu urang ngobrol ngeunaan panganteur, ménu sarta parabot program.

5. Ampir sagalana ngeunaan gambar (gambar)
Fokus of Manifold nu gambar, kawas ArcGis anu lapisan; lantaran ieu bab ceramah ngeunaan sagala rupa nu

6. Ku pormat gambar (gambar)
bagian ieu téh masih tacan beres, tapi nyaeta ngeunaan menata format tampilan na theming objék.

Kuring miharep sarta nuluykeun eta, jadi Anjeun kudu sadar.

Sanggeus bari tina prakarsa nu, kuring kungsi pangaweruh yén ieu ditinggalkeun. Najan kitu, pikeun tujuan tina hiji manual GIS Manifold nganjurkeun diterbitkeun di ieu rohangan, Sajaba éta Daptar Eusi patali egeomates GIS Manifold.

6 balesan pikeun "Manifold manual A di Spanyol"

  1. Kuring hapunten teu ngirim pesen kieu sateuacan. Abdi hoyong ngabejaan Anjeun yen cuaca alus tur rahayat HNG Systems dikirim kuring via email manual dina sual. Wasalam

  2. Laura nyerat surat disebutkeun di luhur, aranjeunna wartosan iyeu anjeun
    jjvalencia (di) hngsystems (titik) com

  3. Hai Abdi kawas kike ... na Kuring heran lamun bisa masihan kuring nu Manifold manual atawa masihan abdi pituduh a dimana meunang eta ...
    hatur nuhun

  4. Kike pantun, abdi ngahubungi aranjeunna sarta aranjeunna dikirim kuring pesen ieu:

    Hampura keur ngalalaworakeun sahiji forum. Simkuring geus reviewing na naon anu lumangsung nyaéta yén eureun jasa forum ngirim surelek ngeunaan activations sababaraha waktos, hal anu sarua keur lumangsung jeung "Taros Kami" dina ramatloka urang.

    Hayu urang meunang digawekeun pikeun ngalereskeun masalah.

    Nanaon tiasa ngahubungan kuring langsung ka alamat jjvalencia ieu (di) hngsystems (titik) com

    Ngeunaan manual anu salawasna sadia na ngan nembe nampi pamundut sejen neruskeun pagawean .... Butuh lila tapi urang ngahanca pagawean ...

    Best Regards

    Juan Jose Valencia

    Urang nyieun mungkin!

  5. Kuring angkat ka halaman HNG Systems, kuring ngadaptar sareng aranjeunna ngirim kuring pesen anu nyarios «Akun anjeun henteu aktif, pangurus forum bakal ngaktifkeun éta pikeun anjeun nyambung. Anjeun bakal nampa email anu sanés nalika ieu kajadian ».

    Ieu kajadian sababaraha waktu katukang sarta masih ngantosan ......

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.