arsip pikeun

GvSIG

GvSIG make salaku alternatip Open Source

Ampir sagalana siap pikeun 4as gvSIG Konférénsi

Hal ieu geus dibuka periode pendaptaran ti 4as gvSIG Konférénsi, diayakeun ku Departemen infrasturktur sarta Angkutan (CIT) tina Generalitat. Ieu bakal lumangsung ti 3 5 mun 2008 Désémber di Palacio de Congresos de Valencia, jeung nu taun ieu bakal boga imah teh Rapat OGC (Buka Geospatial Konsorsium), ...

Siap pikeun seminar GvSIG

Tungtungna lembaga anu disebut di luhur éta usul ieu mutuskeun ku GvSIG sapertos aranjeunna geus dipigawé pikeun ngamekarkeun Émbaran System Management Municipal dimekarkeun dina Java API GvSIG. Ku kituna kuring gé jadi méré éta hiji seminar ngeunaan 3 poé unggal tilu poé di handapeun nami: "Kumaha mun ngalakukeun kalawan GvSIG ...

Kumaha nyambungkeun GvSIG kalawan GIS Manifold

Kuring gaduh data dina manifold geodatabase kalawan extension .map jeung Abdi hoyong pamaké tina ngakses hiji GvSIG ieu. Hayu urang nempo dua cara: 1. Ngaliwatan Feature Web Services (WFS) Hal ieu dilakukeun ku nyieun jasa WFS Manifold, sarta sanajan kuring dipedar sababaraha bulan ka tukang, aya diringkeskeun kieu: File / Ékspor / html ...

Pamaké of ArcView 3x cinta GvSIG

Dinten I geus dina produksi cartographic instansi, jalma anu diajar kacida alusna diprogram ku Avenue, niat awal éta nampilkeun alternatif keur leungit formal 3x ArcView na ArcGIS ngawatesan switch ka 9. Ieu geus tangtu leuwih hese lamun éta pamaké Geomedia ngabandingkeun ka jalma anu miboga ...

jasa OGC pos ti GvSIG

Saméméhna urang nempo tina Manifold éta mungkin mun nyebarkeun jasa web, ti platform desktop; ogé ku nyieun ieu kami nempo yén aya hiji pilihan nyadiakeun hiji halaman panganteur pikeun standar WFS na WMS. Ayeuna eta geus ngumumkeun yén kiwari extension sadia pikeun gvSIG 1.1.x ieu publikasi, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyebarkeun ...

GvSIG: Nyitak Kahiji

Ayeuna kuring keur "maksa" pikeun meunang kana GvSIG, gambaran mimiti kuring di dieu. Friendly. Salaku I geus percetakan 371 Kaca manual, Kuring geus ngawangun gambaran yén alat ieu dijieun pikeun pamaké ti AutoCAD na ArcView. The kasaruaan jeung ArcView kuring ngantosan kalawan na kesederhanaan "tempoan, méja, peta" tapi ...

Kriteria keur pilihan solusi GIS / CAD

Dinten ieu dinten nu corresponded kana ngalaan kuring dina kursus cadastre real estate of Bolivia. masalah geus berorientasi cerminan cara milih alat ngembangkeun software pikeun geomatics. Ieu chart yén kuring dipaké, sarta fokus kuring geus di analisis konteks nu urang ngaharepkeun ...

Ngalayang egeomates Maret 2008

March éta antara libur Easter, anu lalampahan ngaliwatan Guatemala tur miharep hadir Baltimore. Tapi acan, aya geus salawasna geus sababaraha waktu maca sababaraha blog, nu kuring milih sahanteuna hiji topik dipikaresep yén kuring nyarankeun bacaan. Pangalusna tina panglawungan Jibril Ortiz ...