arsip pikeun

GvSIG

GvSIG make salaku alternatip Open Source

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring tuh sababaraha halusinasi ngeunaan 2010 ditandaan tren di wewengkon Internet. Dina kasus lingkungan geospatial, kaayaan téh beuki statis (moal ngomong boring), ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ...

SEXTANTE, + 220 Kabiasaan pikeun gvSIG

Jukut jeung Quantum GIS complements, SEXTANTE do kalawan gvSIG, ngajaga istimewa teh. Éta anu pangalusna tina usaha kolaborasi antara alternatif kabuka di lingkungan geospatial, néangan ulah kode duplicating. GvSIG dina usaha tetep dina manajemen vektor jeung loba kamampuhan CAD ...

parabot CAD 21: gvSIG

A kelemahan sering di program husus GIS nyaeta watesan -na pikeun ngawangun data kalayan betah kurban CAD-berorientasi parabot. Laun jurang anu ngurangan, sanajan mangrupa questionable naha éta geus GIS geus ningkat na konstruksi kamampuhan CAD atawa anu dilaksanakeun varian ...

Larapkeun kelir transparan dina gambar

Loba gambar geus motong tina polygons, tapi ngalakukeun kitu moal nangtukeun hiji warna latar transparan sarta hiji mucunghul hideung bangor. Atawa dina kasus sejenna, urang moal bakal bisa ditingali sauntuyan kelir; Hayu urang tingali kumaha: Kalawan gvSIG. Kuring maké Vérsi 1.9 stabil, nu antukna madness ...

gvSIG sumping 1.9 stabil. Hurray !!!

minggu ieu geus informed sahiji versi stabil tina gvSIG 1.9, nu miboga RC1 dina Agustus sarta dina bulan Désémber 2008 Alpha. Vérsi ieu bisa nyieun sajarah sabab kematangan cukup pikeun ngamajukeun eta keur dipake kota, tanpa trifles nganggap hina nu dijieun ArcView 3x na gvSIG ...

gvSIG, janten dina 5tas. poé

Geus eta ngumumkeun versi awal tina naon bisa mibanda gvSIG kalima dina konférénsi anu dilaksanakeun di puseur acara Valencia, anu 2 4 mun 2009 Désémber. Loba karya dina hadir nyaeta Spanyol, sanajan aya sababaraha pangalaman ngeunaan Jerman, Italia sarta di dinya. Ogé maranéhna nelepon ...

kursus GvSIG di Valencia

Ti kuartal kahiji 2010, Universitas Pelatihan Center bakal porsi kursus Florida gvSIG, nu keur tanggal geus disadiakeun pikeun suplement nu Diploma Spesialis di Wisata Interior. Jam 20 langgeng salila dua minggu, ieu aimed di professional, technicians jeung pajabat anu hayang asup ka ...

gvSIG 1.9 RC1, siap pikeun ngundeur

Anjeun ayeuna siap pikeun ngundeur gvSIG RC1.9 1, kahiji Vérsi calon distribution (Release Calon) ti 1243 313 Ngawangun Agustus. undeuran nyandak bari, nya éta mimitina jasa gvsig.org luar, ti mana ngawangun, teras versi sadia pikeun uncompress eta handap tur ngajalankeun mucunghul file sakumaha ngaruksak. ...

gvSIG: Gajes ieu sarta trades séjén

Kumaha parabot bébas geus matured menarik, sababaraha taun ka tukang, ngawangkong ngeunaan GIS bébas, éta ditiup kawas UNIX, Geek sora sarta tingkat mistrust sieun nu can kanyahoan. Kabéh nu geus robah pisan jeung rupa-rupa leyuran nu matured mah ukur aya di gedong ...

Sabaraha teh software dina blog ieu

leuwih ti dua taun ka tukang nulis ngeunaan isu téhnologi gélo, biasana software sarta aplikasi. Dinten I nyandak nyieun hiji analisa naon hartina mun nyarita ngeunaan software, hoping pikeun ngabentuk hiji pamadegan, nyorot kaunggulan katut cara aranjeunna ngabales panghasilan kecap jeung generasi lalulintas ...

migrasi integral jeung Software Free

Eta geus dileupaskeun lisensina Kreatif Commons di Spanyol jeung Inggris Vérsi systematization tina pangalaman Departemen infrasturktur na Transpor Valencia dina migrasi software komérsial pikeun software bébas. proyék ieu disebut gvPONTIS, sarta nepi ka boga rekonstruksi pangalaman, ngabogaan review pakasaban hébat ...

Infrastructures Data spasial pikeun Guatemala

Lucuna Data Ruang Prototype infrasturktur pikeun Guatemala keur disiapkeun ku General Sekretariat Planning na Programming tina kapersidenan SEGEPLAN. Simkuring geus katempo dina presentasi video Musa Poyatos jeung Walter Giron of SITIMI di 4tas. gvSIG poé; di ahir presentasi teh aranjeunna disebutkeun yén IDEs éta ...