arsip pikeun

gvSIG OS

14as Konperénsi gvSIG Internasional: «Ékonomi sareng Produktivitas»

Sakola Téknis Tinggi Geodetic, Cartographic sareng Topographic Engineering (Polytechnic University of Valencia, Spanyol) bakal janten tuan rumah, salami sataun deui, Konferensi Internasional gvSIG [1], anu bakal diayakeun ti 24 dugi ka 26 Oktober dina slogan "Ékonomi sareng Produktivitas" . Salila konférénsi éta bakal aya sési téma anu béda dina presentasi (manajemén kota, darurat, tatanén ...), sareng bakal aya ...

kursus online Anyar gvSIG

Kami ngumumkeun dimimiti prosés pendaptaran pikeun Kursus Jarak Latihan-gvSIG, kalayan potongan kadua 2014, anu mangrupikeun bagian tina tawaran Program Sertifikasi tina gvSIG Association. Dina kasempetan ulang taun kasapuluh tina proyék gvSIG, seueur kursus na diskon, sareng kursus gratis ogé kalebet ...

Naon anu disababkeun ku versi gvSIG 2.0 anyar

Kalayan harepan anu hébat kami ngumumkeun naon anu parantos dikomunikasikan ku gvSIG Association: versi akhir tina gvSIG 2.0; proyék anu parantos damel dina cara anu paralel sareng kamekaran 1x sareng anu dugi ka ayeuna parantos nyéépkeun urang cukup wareg dina 1.12. Diantara anu anyar, vérsi ieu ngagaduhan arsitektur pangwangunan anu énggal, dina ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

Tina i3Geo sareng 57 alat Parangkat Lunak Publik Brasil

Dinten ayeuna berita parantos dugi kana integrasi usaha antara i3Geo sareng gvSIG, hiji topik anu sigana kuring mangrupikeun kaputusan penting ku Yayasan gvSIG, sanaos kuring sadar yén éta bieu mangrupikeun hasil tina sadaya padamelan anu peryogi sababaraha bulan pikeun perencanaan dina strategi internalisasi. Situs sanés bakal nyarioskeun perkawis éta sareng urang bakal terang pisan ...

Nilai strategis inpormasi téritorial

Dina kerangka presentasi Peta Geologi Kapuloan Kanaria, Konperénsi Téknis ngeunaan Nilai Strategis Inpormasi Wewengkon bakal dilaksanakeun. Sumbu dasarna ieu bakal fokus kana inpormasi géografis, anu mangrupikeun sarana rasional sareng koheren pangetahuan ngeunaan lingkungan fisik terestrial sareng épolusi na ...

Dimana pamaké gvSIG

Poé ieu webinar on gvSIG bakal ditawarkeun kanggo langkung seueur perkawis proyek. Sanaos tujuan anu kuat pikeun ieu nyaéta pasar anu nyarios basa Portugis, sabab éta dilakukeun dina kerangka acara MundoGEO, ruang lingkupna bakal langkung jauh, janten urang nyandak kasempetan pikeun nganalisis sababaraha tokoh anu di ...

10 40 + presentasi tina konferensi SIG Libre 2012

Langkung ti 40 kamungkinan téma anu bakal dilaksanakeun dina Konferensi SIG Gratis Kagenep di Girona parantos diumumkeun. Sugan salah sahiji kajadian dina kontéks Hispanik kalayan pangaruh pangageungna dina pisibilitas OpenSource anu berorientasi kana Sistem Informasi Geografis. Salaku conto kuring ngantepkeun anjeun 10 lagu anu ngagaduhan ...

Rencana Manajemén Darurat (GEMAS) pilih gvSIG

Kami parantos dibéjaan ngeunaan nerapkeun ieu aplikasi gvSIG kana prosés anu ditujukeun pikeun manajemén darurat, janten kami nyebarkeun éta yakin yén éta tiasa manpaat pikeun seueur. Propinsi Mendoza Républik Argéntina mangrupikeun daérah anu rentan kusabab kaayaan geografisna sareng périodik kapangaruhan ku fénoména alam anu béda: ...

basa geoprocessing GGL sadia dina gvSIG

gvSIG nembé nerbitkeun yén salaku hasil tina Google Summer of Code dina proyék gvSIG, plugin gvSIG pikeun GGL nembé dileupaskeun. GGL mangrupikeun bahasa pamrograman khusus pikeun geoprocessing dimana anjeun tiasa mendakan konstruksi anu khas tina bahasa pamrograman anu paling populér (gelung, kondisional, jst.) Sareng ...

Naha Java pantes diajar?

Saluareun OpenOffice, Vuze, Woopra, atanapi applet anu dipajang dina sababaraha halaman wéb, éta diposisikan pisan dina sistem héndsét, TV, GPS, ATM, program bisnis sareng seueur halaman anu urang navigasi unggal dinten dijalankeun di Java . Grafik ieu nunjukkeun kumaha téknologi Java ngagaduhan domain anu dicirian ...