arsip pikeun

gvSIG OS

15as Internasional gvSIG Konperénsi - dinten 1

15as International Days of gvSIG mimiti lumangsung dina bulan Nopémber 6 ieu, di Sakola Tinggi Teknis Geodetic, Cartographic and Topographic Engineering - ETSIGCT. Bukaan acara ieu dilaksanakeun ku otoritas Universitas Politéknik Valencia, Generalitat Valenciana sareng Diréktur Jenderal gvSIG Alvaro Association ...

14as Konperénsi gvSIG Internasional: «Ékonomi sareng Produktivitas»

Luhur Téknis Sakola Geodetic Téknik, Biologi Kelautan sarta Akuatik na Surveying (Polytechnic University of Valencia, Spanyol) baris boga imah sataun sejen, Internasional gvSIG Konférénsi [1], bisa diayakeun ti 24 mun 26 Oktober handapeun tema "Ekonomi jeung Produktivitas" . Salila konférénsi éta bakal aya sesi béda tematik sahiji presentasi (manajemén kota, emergencies, tatanén ...) jeung dijieun ...

kursus online Anyar gvSIG

Announcing mimiti tina prosés pendaptaran tina kursus learning jarak gvSIG-Cimanuk, jeung 2014 motong kadua, nu mangrupakeun bagéan tina Program tawaran sertifikasi tina Asosiasi gvSIG. Pikeun nyirian ulang kasapuluh tina proyék gvSIG seueur kursus téh potongan, jeung ogé ngawengku tangtu bébas ...

Anu hartosna versi anyar gvSIG 2.0

Kalawan loba antisipasi kami ngembarkeun naon Association gvSIG ngumumkeun: versi ahir gvSIG 2.0; proyék geus keur dikeureuyeuh dina rada paralel jeung kamajuan 1x tur jadi jauh urang nu ditinggalkeun rada wareg di 1.12. Diantara fitur anyar, versi ieu ngabogaan arsitektur ngembangkeun anyar dina ...

gvSIG Batoví, sebaran mimiti gvSIG geus dibere keur Atikan

The latihan tina internationalization sarta pemberdayaan neruskeun ku gvSIG Yayasan anu metot. Aya teu loba pangalaman sarupa, software bébas pernah saméméh miboga kematangan anu kiwari, sarta mangrupakeun tempat kajadian hiji sakabéh buana nu geus dibagikeun mangrupa basa resmi nyaéta metot. Ngahontal tingkat perusahaan geus miboga awal na, ngahontal tingkat akademis ...

Nilai strategis inpormasi diwengku

Salaku bagian tina presentasi ti Geologi Peta tina Kapuloan Kanaria, maranéhna bakal mawa kaluar ti Téknis Konférénsi The strategis Ajén Émbaran diwengku. The cornerstone tina ieu baris difokuskeun informasi geografis, éta sarana rasional tur konsisten pangaweruh lingkungan fisik bumi jeung evolusi na ...

Dimana pamaké tina gvSIG

dinten ieu bakal maturan webinar pikeun leuwih jéntré ngeunaan proyék gvSIG. Bari titik kuat ieu mangrupa pasar Portugis-diomongkeun saperti eta dilakukeun dina kerangka ti acara MundoGEO, ngahontal saluareun jangkauan maranéhna sangkan nyokot kasempetan pikeun nganalisis sababaraha inohong di ...

Tangtu édisi kadua GIS na geodatabases

Alatan requests nampi ti kolega jeung murid, Geographica geus dikelompokeun a édisi kadua kursus kelas GIS na basis data data geografis Ieu jam 40 semi-rupi, di mana pentingna tur poténsi nu BDG geus dipikawanoh, penting pisan pikeun sagala profésional who wants to digawekeun ku elemen anu ...

10 40 + presentasi tina konferensi SIG Libre 2012

Aranjeunna geus ngumumkeun leuwih ti 40 téma mungkin anu bakal dilumangsungkeun di Konférénsi Kagenep of Free GIS Girona. Sugan salah sahiji acara ti konteks Hispanik jeung dampak leuwih dina pisibilitas of Systems Émbaran Geographic OpenSource berorientasi. Ditémbongkeun saperti kuring ninggalkeun isu 10 gaduh atuh ...

basa geoprocessing GGL sadia dina gvSIG

gvSIG geus diterbitkeun nembe yen salaku hasil tina Google Summer of Code di proyék gvSIG ieu ngan ngarilis gvSIG plugin for GGL. GGL mangrupakeun basa programming husus pikeun geoprocessing nu bisa kapanggih constructions has basa programming dipikawanoh (puteran, kondisional, jsb) sarta ...

Éta patut diajar Java?

Saluareun OpenOffice, Vuze, Woopra, atawa applet yen bentang dina sababaraha situs web, mangka pisan diposisikan dina sistim keur mobile, TV, GPS, ATM, program bisnis jeung loba kaca nu balayar poean ngajalankeun on Java . Bagan di handap ieu nunjukeun kumaha téhnologi Java ngabogaan domain kuat ...