GvSIG 2, tayangan munggaran

Dina tangtu urang mutuskeun pikeun nyobaan versi anyar tina GvSIG yén sanajan teu acan ngadéklarasikeun stabil, Anjeun bisa ngundeur béda ngawangun ningali naon kajadian.

Kuring diundeur di 1214, komo ngaharepkeun ngabuktikeun titik fungsionalitas symbology jeung garis sakumaha Anjeunna ngalaman ngawartoskeun kuring xurxoTétéla kuring gé kudu nyobaan éta 1218. Di handap ieu tayangan mimiti:

1. beungeut

Pasti, ieu waktu keur ngaronjatkeun iconography anu hiji caveman saeutik.

gvsig 2

2. tulbar

Ayeuna anjeun bisa nembongkeun atawa nyumputkeun tulbar, nu sigana nu tinimbang mahluk ekstensi leupas ogé boga kategori golongan. Sami bisa ditempo salaku pilihan nalika dipasang.

gvsig 2

gambaranOgé sababaraha lampah geus dikelompokkeun dina menu luhur nu bisa dilarapkeun ka lapisan husus.

4. nulungan

(Pitulung) Sanajan aya sigana chm a, pitulung boga penampilan anu na tiasa diakses tanpa ngabogaan jadi nganapigasi manual PDF

gvsig 2

3. nu extras

(KML) Ayeuna lamun loading lapisan a, sajaba GML, SHP, DWG, DGN na raster geus ditambahkeun pilihan pikeun muka kml a, tapi kuring teu ningali mungkin ekspor ka format ieu.

(Construcion) geus ditambahkeun sababaraha Paréntah konstruksi anyar, kayaning spline jeung Asép Sunandar Sunarya. Ogé éta kiwari dimungkinkeun pikeun ningali Paréntah anu extension teu aktif salaku ngabitukeun, gabung, break, manteng jeung maranéhanana dina versi saméméhna iwal anjeun ekstensi sarta bakal ngaktipkeun ... moal bakal nyaho dunya.

(Jauh sensing) Salian ti kamajuan dina lapisan fungsionalitas raster, maranéhna geus nyieun sababaraha fitur keur gawé bareng gambar tina kaasup asihan, ngitung pita, watesan kawasan dipikaresep tur gambar propil sejenna.

(Topology) Sanajan extension ieu sadia henteu ngan keur versi 2 kami diuji sarta eta memang mungkin pikeun ngarobah hiji bentuk kolot di topology a akurat, aturan jeung nomer minimum kasalahan ditarima.

4. iraha

Ngan Allah weruh, sugan dina poé minggu hareup téh nyebutkeun lamun maranéhna nyangka rék dipegatkeun versi stabil.

2 balesan pikeun "GvSIG 2, tayangan munggaran"

  1. kusabab loba perbaikan teu Uninga Ngeunaan eta, pasti éta guys di blog Geomatic kudu nyaho leuwih

  2. Hello Cartesia foristas, di tempat kerja, salian nganggo Arcgis (kami ngagaduhan sababaraha lisénsi (anjeun bakal bayangkeun naon anu patut), kami ogé nganggo GVsig pikeun padamelan minor. Patarosan abdi upami anjeun terang naon kaluaran kaluaran vérsi 2, sabab yen kuring nganggo ngagaduhan kapasitas, iraha nya éta ngabentahkeun sareng nempatkeun "lumayan" rencana éta rada goréng ...?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.