gvSIG 1.9 RC1, siap pikeun ngundeur

Tur éta siap gvSIG download 1.9 RC1, sebaran munggaran Vérsi calon (Release Calon) ti 1243 313 Ngawangun Agustus.

undeuran nyandak bari, nya éta mimitina jasa gvsig.org luar, ti mana ngawangun, teras versi sadia pikeun uncompress eta handap tur ngajalankeun mucunghul file sakumaha ngaruksak. Tapi tungtungna dieu éta, pikeun kami nganggo, hayu urang cobaan we ngalaporkeun masalah.

Di momen Kuring geus teu kapendak seratan aneh, Kuring ngagunakeun eta dina netbook Acer Aspire Hiji, sarta eta jigana moal maéhan teuing memori, sanajan Teu a mesin-kinerja tinggi. Kuring mikawanoh proyék dijieun saméméhna sarta Mugi janten nguji fungsionalitas taun poé ieu tina luang.

Sedengkeun pikeun perbaikan, aya loba, abdi gé butuh bari tetep nyobian, pamustunganana urang sadayana kedah gaduh versi nu ngumpulkeun kaperluan sarta isu diangkat ku masarakat.

aspék uncomfortable:

gvsig19

Lapisan manajemén panel samping anu rada hanca, tapi pikeun ayeuna kuring geus kapanggih aya ngarareunah justifiable jeung golongan lapisan. Hiji alesan golongan nyaeta nyieun operasi beuki praktis, nu tambah tanda pikeun nyumputkeun tampilan lapisan dina grup.

Tapi tiap waktu hiji robah basajan ieu dilarapkeun kana lapisan panel kontrol salaku:

  • Muka hiji lapisan anyar
  • Robah lapisan symbology
  • Jieun hiji golongan anyar lapisan
  • Bolaykeun grup lapisan
  • Nempatkeun lapisan a dina grup husus

jadi sakabeh grup nu ditémbongkeun deployed, balik Gansoso lamun gaduh sababaraha. Atawa tuh kuring manggihan hiji alesan naha, geus sakuduna dituju tetep ngabentuk deployments.

A try

Kahirupan parabot ieu aya dina masarakat, kuring nyarankeun yen handap, ulin, coba teu make pikeun ilubiung dina karya formal tapi kapuasan validasi yén kusabab aya leuwih gumantung kana versi stabil.

Di dieu Anjeun tiasa Vérsi download sarta di dieu anjeun bisa ningali Daptar fitur anyar.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.