gvSIG 1.9 RC1, siap pikeun ngundeur

Tur éta siap gvSIG download 1.9 RC1, sebaran munggaran Vérsi calon (Release Calon) ti 1243 313 Ngawangun Agustus.

Unduhan lami-lami, sabab mimitina gvsig.org henteu ngagaduhan jasa, ti mana gedong diunduh, maka vérsi na aya nalika unzipping sareng ngaéksekusi éta muncul salaku file anu korup. Tapi akhirna ieu, pikeun urang nganggo, nguji, sareng ngalaporkeun masalah.

Di momen Kuring geus teu kapendak seratan aneh, Kuring ngagunakeun eta dina netbook Acer Aspire Hiji, sarta eta jigana moal maéhan teuing memori, sanajan Teu a mesin-kinerja tinggi. Kuring mikawanoh proyék-proyék anu diciptakeun sateuacanna sareng kuring ngaharepkeun pikeun nguji fungsionalitasna dina jaman ayeuna luang.

Sedengkeun pikeun perbaikan, aya loba, abdi gé butuh bari tetep nyobian, pamustunganana urang sadayana kedah gaduh versi nu ngumpulkeun kaperluan sarta isu diangkat ku masarakat.

aspék uncomfortable:

gvsig19

Panel sisi manajemén lapisan lumayan fungsional, tapi kanggo ayeuna mah kuring parantos ngalaman teu merenah sareng lapisan pengelompokan. Salah sahiji alesan pikeun ngolompokkeun nyaéta ngajantenkeun penanganan langkung praktis, tanda tambah ngamungkinkeun nyumputkeun tampilan lapisan dina grup.

Tapi tiap waktu hiji robah basajan ieu dilarapkeun kana lapisan panel kontrol salaku:

  • Muka hiji lapisan anyar
  • Robah lapisan symbology
  • Jieun hiji golongan anyar lapisan
  • Bolaykeun grup lapisan
  • Nempatkeun lapisan a dina grup husus

Sadaya pengelompokan ditampilkeun ku cara teu kabuka, janten matak capé upami anjeun gaduh sababaraha. Atanapi kuring henteu tiasa mendakan alesan kunaon, éta kuduna ngajaga konformasi panyebaran.

A try

Kahirupan parabot ieu aya dina masarakat, kuring nyarankeun yen handap, ulin, coba teu make pikeun ilubiung dina karya formal tapi kapuasan validasi yén kusabab aya leuwih gumantung kana versi stabil.

Di dieu Anjeun tiasa Vérsi download sarta di dieu anjeun bisa ningali Daptar fitur anyar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.