1.9 2.0 gvSIG stabil dina bulan Juli jeung September

Resmi eta geus ngarilis aspék definitif tina wengkuan jeung kaping disetél pikeun sékrési versi stabil tina gvSIG. Pohara berharga jawaban ka dua patarosan dasar:

1. Nalika gvSIG 1.9 dileupaskeun?

  • Juli 27 2009

2. Sarta lamun kaluar gvSIG 2.0?

  • 15 2009 September

gvsigUrang ngaharepkeun usaha ngembangkeun ieu geared sangkan platform lightweight, sanajan éta on Java lantaran tétéla versi ieu bakal janten dina tingkat alus kompetisi ngalawan aplikasi proprietary. Eta geus diterbitkeun daptar perbaikan, nu urang maju sababaraha gambaran kahiji 1.9 alfa. Di dieu dasar anu geus kungsi dikaluarkeun ku béréndélan sebaran sarta sababaraha panglawungan:

SYMBOLOGY
- Katerangan pikeun titik dénsitas.
- Lambang Editor.
- Katerangan ngeunaan lambang lulus.
- Katerangan ngeunaan lambang sabanding.
- Katerangan jumlah ku kategori.
- tingkatan symbology.
- Baca / Tulis SLD Kujang.
- Lambang Siapkeun basa.
- Dua sistim ukur béda pikeun simbul sarta labél (dina kertas / di dunya).
- Legenda dumasar kana saringan (ungkapan).

panyiri
- Lahirna annotations individualized.
- Control tumpang tindih panyiri.
- tag posisi Prioritas.
- Témbongkeun sahiji tags dina sauntuyan skala.
- tag Orientasi.
- Pilihan panempatan Béda tag.
- Rojongan langkung hijian ukuran pikeun labél.

RASTER AND sensing jauh
- pita Cut tur data
- lapisan Ékspor
- Simpen pikeun panon raster
- tabel Warna na gradients
- Treatment tina nilai nodata
- processing per piksel (saringan)
- interpretasi Treatment Warna
- Generation of piramida
- perbaikan radiometric
- histogram
- Geolocation
- reprojection of raster
- Georeferencing
- vectorization otomatis
- pita aljabar
- watesan wewengkon dipikaresep.
- klasifikasi diawasan
- klasifikasi Unsupervised
- Tangkal Putusan
- transformasi
- Gambar Fusion
- Mosaics
- Scatterplots
- Propil Picture

INTERNATIONALIZATION
- basa anyar: Rusia, Yunani, Swahili na Serbia.
- manajemén terpadu tarjamahan extension.

Edition
- Matrix.
- diskalakeun.
- snappings Anyar.
- Cut polygon.
- AutoComplete.
- Gabung polygon.

Tables
- wizard Anyar pikeun ngagabung tabel.

peta
- Tambihkeun grid ka tempoan kana Layout.

proyek
- Wizard pikeun recovering lapisan nu jalur geus robah (SHP wungkul).
- pitulung Online.

panganteur
- Kamungkinan tulbar nyumputkeun.
- ikon anyar.

CRS
- extension manajemén CRS terpadu JCRS v.2.

LAIN
- ningkat DWG format bacaan 2004
- kinerja ningkat tina hyperlink di.
- ngapalkeun symbology jalur legenda.
- Di antarana GeoServeisPort di gazetteer nu.
- unit Pranata mangsa keur jarak sarta Wewengkon.
- Lebetkeun Pasipatan klik ganda.

Lucuna, dina siaran ieu aranjeunna kaasup hiji parabot extension nu digawé di Departemen Lingkungan tina Junta de Castilla León sahanteuna mibanda:

Pilihan parabot
- Pamilihan ku polyline.
- Pilih ku buleudan.
- Pamilihan ku wewengkon pangaruh (panyangga).
- Pilih Sadaya.

émbaran parabot
- alat informasi Fast (lamun mouse bakalan on géométri anu ditémbongkeun salah tooltip atanapi snack jeung informasi géométri ieu).
- Alat Tembongkeun Anjeun Multicoordinates (Ngamungkinkeun view tampilan koordinat sakaligus dina geografi sarta UTM koordinat, sanajan pikeun Parabot béda dipilih pikeun nempo).
- hyperlink Canggih dimaksudkeun pikeun ngaganti hyperlink arus jeung ngamungkinkeun:

  • - Associating lampah béda jeung lapisan sarua.
  • - leres sababaraha lampah dina hiji tempoan (ieu teu digawe ogé dina "Palasik" hyperlink); standar ngawengku nu di handap: acara gambar, unggah lapisan raster di tempoan, unggah lapisan vektor dina tempoan, tampilan PDF, teks tampilan atawa HTML.
  • - Tambihkeun lampah hyperlink anyar liwat plugins.

Ngolah data parabot
- Ékspor tabel golongan pikeun DBF jeung Excel format.
- Tambihkeun informasi geografis ka lapisan (nambahkeun widang "Wewengkon", "perimeter", jeung sajabana a tabel kalawan sababaraha clicks).
- Widang Impor (huma importing méja di sejen, permanén).
- transformasi titik ka garis atanapi polygons, sarta garis jeung polygons interactively.

LAIN
- view Print ngagunakeun citakan.
- urutan beban Pamilihan lapisan (pikeun nangtukeun yén wangun standar anu dimuat dina raster, contona).
- otomatis Nyadangkeun .GVP nyimpen proyek.

2 balesan pikeun "gvSIG 1.9 2.0 sarta stabil dina bulan Juli jeung September"

  1. March, ampir April, na teu acan gvSIG 2.0

  2. Pébruari, sarta teu acan gvSIG 2.0 64 bit ... ... Kurang ajar!

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.