1.9 2.0 gvSIG stabil dina bulan Juli jeung September

Aspék definitif tina wengkuan sareng kaping anu diadegkeun pikeun ngaleupaskeun vérsi stabil tina gvSIG parantos diumumkeun sacara resmi. Jawaban kana dua patarosan dasar berharga pisan:

1. Nalika gvSIG 1.9 dileupaskeun?

  • Juli 27 2009

2. Sarta lamun kaluar gvSIG 2.0?

  • 15 2009 September

gvsigKami arepkeun yén upaya pangwangunan ditujukeun pikeun ngajantenkeun platform enteng, sanaos didasarkeun kana Java, sabab sigana versi ieu bakal aya dina tingkat persaingan anu hadé ngalawan aplikasi propriétari. Daptar pamutahiran parantos diterbitkeun, anu parantos kami maju sababaraha kalayan kesan munggaran 1.9 alfa. Ieu mangrupikeun dasar-dasar anu parantos dileupaskeun ngalangkungan daptar distribusi sareng sababaraha forum:

SYMBOLOGY
- Katerangan ku dénsitas titik.
- édisi Symbol.
- Katerangan simbol lulusan.
- Katerangan simbol proporsional.
- Katerangan kuantitas dumasar kategori.
- Tingkat simbolisme.
- Maca / nyerat Kujang SLD.
- Atur simbol basa.
- Dua sistem pangukuran anu béda pikeun simbul sareng labél (dina kertas / di dunya).
- Legenda dumasar saringan (Babasan).

panyiri
- Penciptaan anotasi individualisasi.
- Kontrol panyiri panyiri.
- Kapingpinan dina panempatan labél.
- Tampilan labél dina jero skala.
- Labél orientasi.
- Béda pilihan pikeun panempatan labél.
- Rojongan langkung ageung unit ukur kanggo labél.

RASTER AND sensing jauh
- Data sareng band trimming
- Ékspor lapisan
- Simpen raster bagian tina panempoan
- Méja warna sareng gradién
- Pangobatan nodata
- Ngolah Pixel (saringan)
- Perawatan interpretasi warna
- Generasi Piramida
- Perbaikan radiometris
- Sejarah
- Geolokasi
- Teguran anu langkung gancang
- Georeferencing
- Véktorisasi otomatis
- Band aljabar
- Harti daérah dipikaresep.
- Klasifikasi diawasi
- Klasifikasi anu teu diservis
- Tangkal kaputusan
- Transformasi
- Fusion tina gambar
- Mosaics
- diagram Scatter
- Propil gambar

INTERNATIONALIZATION
- Basa anyar: Rusia, Yunani, Swahili sareng Serbia.
- Ekstensi manajemén terintegrasi terintegrasi.

Edition
- Matrix
- Scaling
- snappings Anyar.
- Motong poligon.
- Otomatis.
- Miluan poligén.

Tables
- Asistén anyar pikeun ngiringan méja.

peta
- Tambihkeun grid kana tempoan dina Perenah.

proyek
- Wizard recovery lapis anu jalanna parantos dirobih (SHP wungkul).
- bantosan Online.

panganteur
- Kamungkinan pikeun pangguna nyumputkeun toolbar.
- Ikon Anyar.

CRS
- Integrasi terurus manajemén CRS JCRS v.2.

LAIN
- Perbaikan dina maca format DWG 2004
- Perbaikan dina fungsionalitas sareng utilitas tina hyperlink.
- Ngapalkeun rute dimana simbolis legenda anu aya.
- Kalebet GeoServeisPort dina nomenclator.
- Unit Jarak bebas tina daérah éta.
- Lebetkeun sipat nganggo klik ganda.

 

Lucuna, dina siaran ieu aranjeunna kaasup hiji parabot extension nu digawé di Departemen Lingkungan tina Junta de Castilla León sahanteuna mibanda:

Pilihan parabot
- Seleksi ku polyline.
- Pilihan ku bunderan.
- Seleksi dumasarkeun daérah pangaruh (panyangga).
- Pilih sadayana.

émbaran parabot
- Alat inpormasi gancang (nalika beurit tetep dina géométri, a tooltip atanapi snack jeung informasi géométri ieu).
- Tembongkeun alat Anjeun Multicoordinates (Ngamungkinkeun view tampilan koordinat sakaligus dina geografi sarta UTM koordinat, sanajan pikeun Parabot béda dipilih pikeun nempo).
- hyperlink Canggih dimaksudkeun pikeun ngaganti hyperlink arus jeung ngamungkinkeun:

  • - ngahubungkeun tindakan anu béda pikeun lapisan anu sami.
  • - Anu bener ngahubungkeun sababaraha tindakan dina panéangan (ieu henteu tiasa jalan saé dina "klasik" link); Sacara standar, ieu kalebet tindakan-tindakan di handap ieu: gambar tampilan, beban lapisan raster dina panempoan, ngeusian lapisan vektor dina panempoan, tampilan PDF, tampilan téks atanapi HTML.
  • - Tambihkeun tindakan link anyar ngaliwatan plugins.

Ngolah data parabot
- Ékspor tabél tabel pikeun format DBF sareng Excel.
- Tambihkeun inpormasi geografis kana lapisan (nambahkeun widang "Daérah", "Perimeter", jst. kana méja kalayan sababaraha kali diklik).
- Widang impor (widang impor tina hiji méja ka tabél anu salami).
- Transformasi poin pikeun garis atanapi poligon, sareng jalur ka poligon, interaktif.

LAIN
- Nempoan tampilan, nganggo template.
- Pamilih kana tatanan loading lapisan (ngamungkinkeun anjeun kanggo nunjukkeun yén sacara standar bentuk dimuat dina luhureun rasters, contona).
- cadangan otomatis tina .GVP nalika nyimpen proyék.

2 Bales ka "gvSIG 1.9 sareng 2.0 stabil dina bulan Juli sareng Séptémber"

  1. March, ampir April, na teu acan gvSIG 2.0

  2. Pébruari, sareng gvSIG 2.0 masih leungit ... 64 bit ... Sial!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.