Google is on Facebook jeung Twitter

Buzz parantos terpadu kana lingkungan Gmail, satengah-enjing sadunya waé dibebaskeun antara 5 sareng menit 25 nyobian mendakan anu nganggo produktif. Dina conto anu kahiji, sareng sanggeus satengah dinten kuring dugi ka kacindekan goréng ieu:

Upami anjeun parantos mengenampur maca surat anu katémbong, ku malik anu dilawan dina baki anu ditampi, ayeuna mah parantos perlu di balik unggal buzz. Sarta dina hiji isuk, di handap aya sababaraha ... aya seueur ..

Bari kuring Cut Nyak Dien pikeun manggihan model bisnis tina Facebook, utamana saprak urang ngagaduhan 3x (teu sadayana) henteu jadi getol janten muatkeun poto tur nulis dina papan, sareng jadi loba gawé pikeun ngalakukeun. nepi ku Kuring meunang ragu lamun éta teu cara anyar pikeun runtah waktu.

buzz google Gmail

Tapi lamun urang ningali jumlah jutaan di jero, urang ngarti yén bisnis teu aya di naon dipangaruhan Facebook, anu teu pira ku jalan:

  • A dewan nulis naon eusina tur terang naon batur wrote.
  • Rohangan pikeun ngamuat poto, pikeun ditandaan ku nu pasang dahsyat ku cambing panon.
  • Hiji rohangan nyerat, téks murni
  • Jaringan kontak sareng acara
  • Diobral calaches na kaca dasar.

Meureun kuring ngajagaan hiji hal, tapi ogé yén Facebook henteu waé langkung seueur, nepi ka ayeuna kami geus katingal sawatara anu narajang panembangan dina API-na, sanés kénging Toys sareng kaca anu saé. Whatta naon anu dilakukeun ku jalma nu ngadukung modél bisnis; jutaan geus aya.

Urang ngarti kana Internet salaku pisan kaca dihijijeun ku search engine pikeun ngahontal éta kalawan hiji e-mail komunikasi, sarta dina sababaraha kasus, kalawan sababaraha parabot pikeun unggah eusi. Facebook nyaéta kawas Internet sejen, tapi teu Kaca tapi jalma, interconnected, babagi jeung acara komunikasi. Éta pisan sababna naha pausahaan badag geus dituturkeun: AutoDesk, Bentley, ESRI, sadayana sadayana gaduh halaman anu ampir seueur pikeun tiap produk atanapi jasa, tina citakan dasar, tapi réwuan anu rébuan anu di handap ku maranéhna.

Maksudna yen fenomena jaringan sosial sanés revolusi anu henteu pisan samentara dina skéma ieu. Lantaran dianggo sadayana sami sareng seueur, seueur APIs mantap, tapi dina ieu, hiji anu jadi popular janten langkung kasohor, sareng dianggo ku bisnis. Kanggo ayeuna, gain dina lalu lintas, formasi jaringan pengikut, distribusi jaringna lancah; Tapi pasti sakumaha kuring salse pos ieu geus aya rencana anu terstruktur pikeun mangpaatkeun dunya ieu 350 juta.

pituah lulucon Naha Google, sanggeus usaha gagal na (sakumaha Orkut), nyaeta di dieu, ayeuna kalayan buzz kana perang éta bakal jadi susah nyieun jaringan ieu. Mangka manéhna baris ngalakukeun kalawan Wave, sarta alesan nu geus atra: salah henteu boga surat-surat anjeun dina Twitter atawa Facebook, dulur, komo Birokrat anu aman dina Gmail, ayeuna exploiting dinya tanpa nyieun jaringan sosial anyar tapi bringing fungsionalitas -na pikeun Gmail.

Salami henteu tiasa masihan urang langkung seueur waktos ... wilujeng sumping.

Strawta jarami ka tukang, hehe, janten langkung kritis yen Abdi tina gelombang ieu, sareng di tungtung pos kuring tungtungna nepi nyarios kieu:

didieu anjeun tiasa nuturkeun kuring dina Facebook

didieu anjeun tiasa nuturkeun kuring dina Twitter

3 Balesanna kana "Google mana dina Facebook sareng Twitter"

  1. Dina tungtungna, éta tiasa. Facebook ngagaduhan kauntungan anu anjeun lebetkeun nalika badé ningali, ieu mangrupikeun dina stres Gmail.

  2. Bufff! Kami sabab kuring balik gélo ... meunang anjeunna sababaraha rahmat kana facebook, babagi Tumbu, maca, tuturkeun urang narik ... tapi nanaon buzz ieu kuring henteu nalukkeun ...

    Twitter ... teu ngayakinkeun kuring boh ... abdi teu terang naha ...

    Cium!

  3. hahahaha ...

    Saatos kritik sapertos ... has:
    Tuturkeun abdi (tuturkeun abdi), hehehehe

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.