Google ngajalankeun panyungsi sorangan

gambaranGoogle, sabab pangkalannya narajang dunya anu parantos dikontrol, parantos ngajalankeun Chrome, panyungsi browser anu jiga nu sigana némbongan.

Persis 10 poe katukang Google dieureunkeun mayar mayar kanggo download Firefox, kanggo anu mayar ka délér kanggo diundeur sareng masangna.

Henteu aya kajelasan di tukangeun naon anu némbongan Google, nalika Chrome dipasang, tiasa mutuskeun ngimpor tetengger sareng setelan Firefox.

Sareng jalma anu hayang nyaho kunaon, didieu kanggo carita carita.

Proque ayeuna langkung loba dilakukeun dina wéb anu ngajadikeun 15 warsih

Di Google kami nganggo panyungsi wéb salaku jalan pikeun nyungsi, ngobrol, ngirim sareng nampi email sareng bagikeun inpormasi sareng sumberdaya. Salaku tambahan, salaku pamaké Internet, urang ogé nganggo aranjeunna mésér online, ngalakonan operasi perbankan, baca koran sareng ngahubungan babaturan urang. Unggal kali urang méakkeun langkung seueur waktos di internét dina hal anu kami henteu nebangkeun urang sanggup ngalakukeun lamun Web dijieun 15 katukang.

Dumasar kana alesan ieu, kami ngamimitian ngira-ngiker browser anu kami tiasa nyiptakeun upami urang mimitian nganggo scratch sareng ngamangpaatkeun éta warta anu aya di Internét ayeuna. Kami nyimpulkeun yén Internét parantos lebet tina hosting situs wéb anu ngan ngandung téks kanggo aplikasi interaktif sareng multimédia ayeuna sareng, ku kituna, urang deui nganggap konsép browser. Naon anu urang peryogi panungtun nya langkung ti saukur pangropéa, naha kitu urang geus nyiptakeun platform modern pikeun tiasa ningali na berinteraksi dina situs wéb sareng aplikasi.

Kusabab urang resep ngalakukeun sadayana "béta"

gambaran Dinten ieu kami dibuka vérsi béta tina panyungsi open source anyar: Google Chrome.

Sacara umum, Google Chrome mibanda antarmuka sareng fungsional. Kanggo sabagéan ageung pamaké, pangotektak sanésna pangpentingna pikeun menghasilan di Webna: éta ngan ukur pakakas pikeun visualize sarta ngaéksekusi situs-loka, halaman wéb sareng aplikasi anu ngandung éta. Kawas homepage of search engine kami, Google Chrome saum sareng gampang dianggo. Tujuanana nyaéta yén pamaké meunangkeun inpormasi anu milari sareng aksés ka situs wéb gancang-gancang.

Kusabab urang resep nganggo babi guinea anu kualitas anjeun

Ti sudut pandang téknis, kami parantos neundeun pondasi pangotektak anu sanggup nerapkeun aplikasi wéb kompleks dinten ieu sacara efisien. Tab Google Chrome henteu mandiri, supaya lamun aya kasalahan dina salah sahiji aranjeunna, sesa henteu kapangaruhan. Waktu speed na respon ogé parantos tos rengse ningkat. Sajaba ti éta, kami nyiptakeun V8, mesin JavaScript anu leuwih kuat anu muka panto ka generasi aplikasi wéb anu bakal nguntungkeun tina konsép browser anyar ieu.

Sareng ieu anu pangahirna, Google Chrome tiasa leresan perbaikan sareng pangénggalan. Kami parantos ngajalankeun versi beta pikeun Windows supados ngenalkeun konsép ieu anyar pikeun komunitas pamaké sareng pariksa panarimaanana. Kami ogé tiasa dianggo dina versi Mac sareng Linux sareng langkung seueur kana waktos abdi tiasa neraskeun Google Chrome gancang sareng langkung saimbang.

Kusabab urang nuju badé bet balik deui ka Microsoft open source

Urang ngahutang bagian gedé tina proyék ieu ku inisiatif software gratis anu sanés sareng kami ditetepkeun neruskeun dianggo dina arah ieu. Kami geus ngagunakeun elemen ti panyungsi Apple WebKit sareng Mozilla Firefox diantarana, sareng tujuanana ieu urang ngamungkinkeun pikeun kode kami dibuka ogé. Kami ngaharepkeun kolaborasi sareng sakumna masarakat supados Network kamajuan.

Internét ningkatkeun berkat alternatif anyar sareng inovasi. Google Chrome mangrupakeun pilihan anu sanés sareng kami miharep nyumbang kana nyiptakeun ramatloka anu hadé.

Di dieu ngeureunkeun presentasi urang, tapi hal anu pangsaéna nyaéta anu dicobian ku Google Chrome sareng mutuskeun pikeun anjeun sorangan.

KACINDEKAN

Lookta henteu katingal jahat, éta tiasa janten salah sahiji pangalusna Beta ti Google, éta aya kaca na sering ngeunaan konsultasi, open source, aranjeunna ngajamin yén geura-giru ngaleupaskeun versi kanggo Linux sareng Mac

Praktis

gambaranAnjeunna ngirimkeun rél sadaya tombol anu aya gunana, ngan nyésakeun keun bulu mata. Salaku pakakas anu turun-katuhu ka katuhu naon saeutik anu diperyogikeun: citak, simpen, pilihan sareng sajabana.

Nalika muka tab anyar ningalikeun potong kompas dina bentuk gambar tina situs anu sering pisan

Pilarian anu saé

gambaran Sigana panasaran eta tiasa dianggo langkung seueur seeker sakumaha standar, diantara aranjeunna Yahoo, msn, Altavista, Wikipedia, Ebay, antara séjén. Naon waé éta, teang.

Berorientasi rambut panon

gambaranNu ngahalangan yén tab mangrupakeun aplikasi merdika, nu hartina lamun saurang katong, teu perlu pikeun nutup browser, masalah Firefox anu sering ... kumaha cara éta lakukeun? JavaScript V8 ... henteu, éta teu Microstation.

Gancang

Ista ngahalangan kanyataan yén henteu merlukeun pamasangan plugins, kusabab téknologi na Colokkeun & Kapal Ngirakeun yén geus aya.

Tapi naha kuring resep, sabab nguseup. Hasta boga kagancangan Pamrosésan langkung saé, bakal ngarti yén maranéhna parantos dirobah tina protokol html download anu leungit. Showsta ditingalikeun dina undeuran pidéo, kaca flash atanapi héb.

gambaran

Di dieu anjeun tiasa ngundeur

2 Jawaban kana "Google ngajalankeun browser sorangan"

  1. Setuju henteu kunanaon. Kuring ngaku kasalahan kuring.

    🙂

  2. Sakumaha ceuk kuring di annotations anjeun sanés firefox teu aya hubunganana sareng Google sareng ieu ngabuktikeun éta.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.