Google Street View datang ka Guadalajara

Dinten ngumumkeun Dean, dina Guadalajara (ti Spanyol, moal Mexico 🙂) ieu circling nu kareta Google, sangkan bisa ngaharepkeun yén dina ngeunaan tilu bulan nyandak ieu kana pintonan jalan.

Hehe, ogé anjeunna disebutkeun yén tukangeun mobil éta sabagian babaturan dina pilarian keur katresna pangajaran payudara.

Pikeun maranéhanana anu hayang nyaho yen kota boga pamadegan jalan, ayeuna Pichingo google nganggo keur kieu bisa nyéred sahingga ieu warna biru kabeh tempat aya. Ogé éta anu dipidangkeun dina konéng nalika deployment ngandung sababaraha streetview.

view jalan mexico

view Ieu nembongkeun nagara béda dimana informasi jalan-tingkat, dasarna Amérika Serikat, kaasup Alaska di Amérika, Spanyol, Prancis sarta Italia di Éropa, Australia sarta Jepang ku cara deui wétan.

view jalan mexico

Ogé kiwari di previews perbaikan ditémbongkeun ku sered basajan tur sababaraha antik geus ningkat navigasi diantara nu kaasup arah perkiraan.

view jalan mexico

... nyaeta fucking ... teu maca ogé ... nyebarkeun jeung ninggalkeun imah ... hehe. Parah kudu maca pos panungtungan ieu teu ngarti.

3 balesan pikeun "Google Street View datang di Guadalajara"

  1. Guadalajara aya, kami kawas teruel, nu ukur nuluykeun warta tipi ku ibun !!!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.