Google Docs kiwari bisa maca file DXF

Ngan sawatara poe ka tukang Google dimekarkeun rentang miboga rojongan file pikeun Google Docs. Saméméhna aranjeunna bieu bisa ningali file Kantor kawas Firman, Excel na PowerPoint.

google docs dxf

Bari éta ngan bacaan, Google nembongkeun sedekan na on méré kamampuhan sistem operasi Chrome gede ti awan nu. Ogé éta ekspektasi fitur ieu bisa ditambahkeun kana kamampuh pikeun nempo koropak online tanpa muatkeun aranjeunna Google Docs. Urang ogé bisa ningali kumaha eta pos keur tren paménta tinggi, kayaning Kantor na Adobe, tapi ogé nepi ka poténsial niches hareup kayaning rojongan pikeun file Apple.

urang atawa kedah meunang bungah ngeunaan pira, ngan lamun bisa ningali kumaha file vektor, ngazum, ngazum, ngirim salaku kantétan atanapi Bagikeun Éta jeung batur. Tapi Kabiasaan pilarian gawé dina dokumen éta, layouts rojongan; tangtu kami pernah waited masalah.

Kabéh aya format 12 nu geus ditambahkeun atawa ningkat, sanajan sababaraha kasebut geus dirojong, Google geus ditambahkeun kamampuhan deployment gede tur nempoan online.

aplikasi kantor:

  • .xls na .xlsx (Excel)
  • .doc na .doc (Word) jeung .pages pikeun Apple
  • .pptx (PowerPoint)

Pikeun desain grafis:

  • .ai (Adobe Illustrator)
  • .psd (Adobe Photoshop)
  • Svg (scalable Véktor grafik)
  • .eps sarta PS (nota bene)
  • ttf (TrueType)

rékayasa

  • .dxf (AutoCAD, Microstation)

pikeun pangwangunan

  • .xps (XML Paper spésifikasi)

Kuring sigana lengkah penting, kasus dxf téh ngan hiji luncat dasar. Tapi teu payil bisi keur desain grafis.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.