Google Earth ngaronjatkeun cara nyaritakeun update Anjeun

Unggal dua bulan atawa Google Earth geus ngamutahirkeun gambar na, tapi kumaha carana ngabéjaan ngan mentioning negeri, kota na caket dieu malah sababaraha kali nyarios dina hal ieu:

Lah, kami geus diropéa gambar, kaleresan urang teu apal dimana kitu pariksa sorangan dimana sih éta ...

waktos ieu, aranjeunna geus kaasup hiji file kml kalawan wewengkon diropéa dina bulan Agustus.

Salaku urang nyatet baheula, Google ngan ngumumkeun parobahan penting kana hal, resmina manehna ngomong yén aya parobahan:

  • Mexico: Guadalajara, Leon de Los Aldama
  • Bolivia: La Paz
  • Brazil: Curitiba, Tocantins, Aracatuba,
  • Paraguay: Asunción
  • Argentina: Rio Cuarto, Santa Rosa
  • Spanyol: Beasain, Kosta del Sol

google update bumi gambar Tapi ningali file kml Sigana parobahan minor nu aya di nagara sejen kayaning:

  • Guatemala
  • Honduras (Swan Islands)
  • Panama
  • Colombia
  • Venezuela
  • Péru
  • Chili
  • Kuba

Tempo contona, di Argentina bieu disebutkeun sababaraha lokasi, tapi peta nembongkeun loba bintik leutik nu teu dilaporkeun.

Sababaraha parobahan, kayaning Navarra mangrupa eunteung tina cai jeung bendungan, tapi parobahan hijina anu dilaporkeun dina Basque Nagara jeung Costa del Sol.

Dina kacindekan, nya éta cara hadé pikeun ngabejaan, meureun lajeng dijieun file publik ngeunaan apdet saméméhna. Ku kami:! Alus Éta, ku Google, pasti masih heran naha maranehna sateuacan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.