Google Earth, diropéa 2008 Désémber

Geus ngan geus dijieun update dina gambar-resolusi luhur Google Earth, dina hal ieu mayoritas mangrupakeun kota nu geus ngalaman gambar tapi geus diropéa kalawan bahan umumna 2007 sataun.

waktos Ieu Éropa teu tinggaleun nanaon Spanyol, sanajan Maya Bumi tuh bulan panungtungan; tapi keur Éropa lianna sarta White House di nagara Maroko. Sumuhun urang tingali di Mexico, Amerika Tengah jeung sabagian di Cone Kidul.

didieu aya daptar nagara Hispanik:

Méksiko Tijuana
Juarez
Aguascalientes
Queretaro
Cuernavaca
Puebla
Amérika kidul

Brazil: Brasilia, Sao Paulo
Uruguay: Montevideo
Perancis Guyana: Cayenne

Amérika sentral

Guatemala: Guatemala Kota
Honduras: Tegucigalpa

Karibia

Cuba: Havana
Haiti: Port-au-Prince

AS

Anchorage (AK)
Santa Rosa (CA)
Sarébu Oaks (CA)
Newberg (OR)
Bee Gua (TX)
El Paso (TX)
South Dakota
Manhattan
Long Island

A novelty éta anjeun geus nempo gambar dumasar kana dasar 2.5 m, sahenteuna di India jeung Australia

Blog latlong nyaeta daftar lengkep, sanajan kuring geus katempo di sawatara wewengkon, éta geus diropéa tempat séjén teu disebutkeun dina daptar, batur aranjeunna maju pos resmi salaku teh custom tina Google, ngahudangkeun sakongkolan rasiah ku Google Earth.

Salaku ieu kajadian, ogé Yahoo! Mapping geus ngumumkeun yén nagara éta geus terpadu informasi nagara 45 nu ngawengku:

Spanyol, Argentina, Brazil, Kanada jeung Amérika Serikat

2 balesan pikeun "Google Earth, diropéa Désémber 2008"

  1. Sampurasun sadayana ... .. hiji deui catetan, tétéla aya seueur kota di Mexico anu diénggalan ngeunaan gambar Goole Earh, sanaos nuturkeun tungguan kusabab kualitas ieu sareng visolisme simpresonante, sanaos kuring Jigana anjeun kedah diukur dina ngamangpaatkeunana pikeun hal anu lian ti nganapigasi sareng ningali ... Imah kompilasi atanapi babaturan atanapi heunceut di Topples atanapi seniman favorit urang atanapi Pak anu ... naon anu disebut éta gaduh IQ anu sangat rendah disebatna ,,, upami George Bush sareng teropongna parantos diémutan kuring ... salam salam sareng urang terus nganggo Google kanggo biej atanapi ... ... kanggo anu goréng?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.