arsip pikeun

Google Earth

4 6.3 Anyar Google Earth

Kuring diundeur versi béta tina Google Earth 6.2.1.6014 na corroborating naon a pamaké sempet ngawartoskeun kuring, aya sababaraha perbaikan anu metot. Sanajan aya hal saeutik sejen, keur kaperluan urang 4 kamajuan ieu sigana gunana; Bari ditambahan ieu looming dina versi 6.2, sigana yen ayeuna anjeun gaduh ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Malah saméméh urang nempo sababaraha program diundeur Gambar tina Google Earth. Georeferenced atanapi henteu, sababaraha euweuh aya salaku StitchMaps na GoogleMaps Downloader. Ari lain babaturan kuring nanya lamun damel naon Plex.Earth ti AutoCAD atawa ngalanggar kawijakan Google. Maranéhanana ngomong istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) ...

kursus GIS online di Spanyol, sababaraha bébas

Geospatial Cimanuk nyaéta parusahaan dedicated ka tangerang on programming dilarapkeun ka Systems Émbaran Geographic. Anjeunna ayeuna geus dimimitian teureuh -na pikeun lingkungan-diomongkeun Spanyol, jeung kursus sarupa jeung instruktur ngeunaan lingkungan. Diantara kaunggulan tina Geospatial Cimanuk eta ayeuna anjeun tiasa nampi kursus di Spanyol mangrupakeun: Se ...

pamakéan praktis gambar sajarah Google Earth

Ieu salah sahiji pangalusna fitur anyar dilaksanakeun dina versi 5 Google Earth, bari sahingga urang ningali naon sataun urang diterbitkeun gambar anu gampang nganggo resolusi pangalusna atawa boga relevansi pikeun tujuan urang. Dina loba kasus, sabab gambar panganyarna boga awan nu nyumputkeun objek urang ...

Sevilla di 3D, diantara Google Maps anyar

Google geus ditambahkeun 3D eusi anyar pikeun nempo dina Google Earth sarta Google Maps. Sahiji kota 18 diropéa, 13 aya di Amérika Serikat; lolobana di kulon sarta 7 sahijina di California: Foster Kota Redwood Kota Palo Alto Riverside San Diego Santa Cruz Sunnyvale The kota lianna nyaéta: Honolulu (Hawaii) Las Vegas ...

Google Street View curiosities

9 Panon mangrupakeun situs anu geus dikumpulkeun gambar tina curiosities tina Google Earth, husus dina pintonan jalan (Street View). Ieu kudu nganyahokeun sababaraha waktu bisa pilari hal saeutik kumaha damang, tapi balik sababaraha perhatian. Umumna jejer dipikaresep sahiji guys sato nyanghareup kaméra, katresna ...

Kit GIS, tungtungna hal alus pikeun iPad

Tungtungna kuring ningali hiji aplikasi estu pikaresepeun pikeun iPad pendataan GIS berorientasi di lapangan. alat nu boga potensi loba hal, sarta daun dina aplikasi diapers Kuring geus diusahakeun sakumaha GaiaGPS, GIS4Mobile, ArcGIS pikeun iPad jeung GISRoam; kiwari dimungkinkeun kuat tapi teu marahmay digawekeun tur leuwih difokuskeun kana analisis ...