arsip pikeun

Google Earth

peta Georeferencing dina Google Earth

Ieu peta heubeul, sababaraha ngahasilkeun kami sabagian tawa utamana lamun ngumpul dina parabot pemetaan ayeuna, kumaha tempo kumaha maranéhanana dijieun jelema peta di kali nalika salah henteu sempet junun malah moal ngapung, kami yakin sakumaha maranéhanana éta kartografer terampil. Ieu peta ngeunaan Amérika Tengah, tina ...

Salaku Google Earth robah dunya urang?

Méméh aya Google Earth, sugan ngan pamaké sistem GIS atawa sababaraha ensiklopedi kungsi konsepsi sabenerna buleud tina dunya, ieu dirobah diametrically sanggeus datangna aplikasi ieu ngagunakeun ampir sagala pamaké Internet (Aya Virtual Bumi tapi henteu keur escritiorio ) mangrupakeun kaulinan hébat badag Google, dijieun ...