arsip pikeun

Google Earth

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

Kumaha carana ngangkat gedong 3D di Google Earth

Seueur urang terang alat Google Earth, sareng éta sabab sababarah taun-taun ayeuna urang parantos nyakseni évolusi anu menarik, pikeun masihan kami solusi anu langkung épéktip saluyu sareng kamajuan téknologi. Alat ieu ilahar dianggo pikeun milarian tempat, milarian titik, nimba koordinat, lebetkeun data spasial pikeun ngalakukeun sababaraha jinis ...

Nguji akurasi data élévasi Google - Reuwas!

Google Earth nyayogikeun aksés kana data élévasi anjeun nganggo konci Google Elevation API gratis. Desain Situs Sipil, ngamangpaatkeun poténsial ieu kalayan satelit anu anyar pikeun fungsionalitas Surface. Fungsi ieu ngamungkinkeun anjeun milih daérah sareng jarak antara titik-titik grid, éta mulihkeun permukaan kalayan garis kontur anu dihijikeun sareng ...

Tempo koordinat UTM di Google Maps sareng Street View

loading
Léngkah 1. Unduh template data feed. Sanaos tulisan museur kana koordinat UTM, aplikasi éta ngagaduhan témplat dina lintang sareng bujur kalayan derajat decimal, ogé dina derajat, menit sareng detik. Léngkah 2. Unggah témplatna. Nalika milih témplat sareng data, ...

Kumaha pikeun ngundeur gambar ti Bumi Google - Google Maps - Bing - ArcGIS Imagery jeung sumber séjén

Kanggo seueur analis, anu badé ngawangun peta dimana rujukan raster tina platform naon waé sapertos Google, Bing atanapi ArcGIS Imagery ditampilkeun, kami yakin yén kami henteu ngagaduhan masalah kumargi ampir platform naon waé ngagaduhan aksés kana jasa ieu. Tapi upami anu urang pikahoyong nyaéta ngaunduh gambar-gambar éta dina resolusi anu saé, maka solusi sapertos naon ...

Wms2Cad - jasa wms interaksi sareng program CAD

Wms2Cad mangrupikeun alat unik pikeun nyandak jasa WMS JEUNG TMS kana gambar CAD pikeun rujukan. Ieu kalebet peta bumi sareng layanan gambar Google Earth sareng OpenStreet. Éta saderhana, gancang sareng épéktip. Anjeun ngan ukur milih jinis peta tina daptar anu parantos ditangtoskeun pikeun jasa WMS atanapi nangtoskeun salah sahiji minat anjeun, anjeun tiasa ...

Lebetkeun peta di Excel - kéngingkeun koordinat géografis - koordinat UTM

Map.XL mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun peta kana Excel sareng kéngingkeun koordinat langsung tina peta. Anjeun tiasa ogé nunjukkeun daptar lintang sareng bujur dina peta. Kumaha carana ngalebetkeun peta dina Excel Saatos Program dipasang, éta ditambihkeun salaku tab tambahan anu disebut "Peta", kalayan pungsionalitas ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Perusahaan Allware ltd nembé ngaluncurkeun Kerangka Wéb anu disebat eZhing (www.ezhing.com), kalayan anjeun tiasa dina 4 léngkah ngagaduhan peta pribadi nyalira kalayan indikator sareng IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, dll) sadayana sacara real waktos. 1.- Ngadamel Layout (Zona, Obyek, Angka) anjeun -> Simpen, 2.- Sebutkeun obyék properti -> Simpen, 3.- Ngalaan ...

Ngundeur Google Earth pikeun wewengkon utm

zona UTM google bumi
File ieu ngandung zona UTM dina format kmz. Sakali diunduh anjeun kedah ngaleupaskeun zip na. Unduh file di dieu Unduh file di dieu Sakumaha référénsi ... koordinat geografis asalna tina ngabagi dunya kana bagéan sapertos urang apal, potongan nangtung dilakukeun ku meridian (disebut bujur) sareng ...

OkMap, anu pangalusna pikeun nyieun jeung peta édit GPS. FREE

peta GPS
OkMap panginten mangrupikeun salah sahiji program anu paling mantep pikeun ngawangun, ngédit sareng ngatur peta GPS. Sareng atribut na anu paling penting: Éta Gratis. Sadaya urang parantos hiji dinten ningali kabutuhan pikeun ngonpigurasikeun peta, georea gambar, unggah file bentuk atanapi kml ka GPS Garmin. Tugas sapertos kieu nyaéta ...