arsip pikeun

Google Earth

Kumaha carana ngangkat gedong 3D di Google Earth

Seueur urang terang alat Google Earth, sareng éta sababna dina taun-taun ayeuna kami parantos nyaksian evolusi anu pikaresepeun, pikeun nyayogikeun kami sareng solusi anu langkung saé langkung efektif kalayan kamajuan téhnologis. Alat ieu biasana dianggo pikeun milarian tempat, maluruh titik, koordinat ékstrak, ngalebetkeun data spatial pikeun ngalakukeun sababaraha jinis…

Nguji akurasi data élévasi Google - Kejutan!

Google Earth nyadiakeun akses ka data élévasi anjeun ku konci Google Elevation API gratis. Desain Loka Sipil, ngamangpaatkeun potensi ieu kalawan fungsionalitas Satelit ka Surface anyar. Pungsi ieu ngidinan Anjeun pikeun milih daérah sareng jarak antara titik-grid éta, éta mulih deui permukaan kalayan kurva tingkat anu terpadu sareng ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), kalawan nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu. 1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen, Telepon ngaranna 2.- objék Propierties -> Simpen, 3.- ngungkabkeun ...

Ngundeur Google Earth pikeun wewengkon utm

zona UTM google bumi

Ieu koropak ngandung zona UTM dina format KMZ. Sakali diundeur anjeun kudu ngabongkar. Ngundeur file di dieu ngundeur file di dieu wungkul salaku rujukan a ... datangna ti koordinat geografis ti dunya dina bagéan salaku urang bakal mibanda hiji apel, sangkan motong nangtung meridians (disebut bujur) jeung ...