Google bayaran $ 10 keur unggal bisnis nu georeferencies

Google parantos nawiskeun $ 10 kanggo moto foto bisnis sareng ngalebetkeun data ti Google Maps. Sakali data anjeun diunggah sareng disatujuan ku Google, anjeun bakal kéngingkeun $ 2, maka anjeun bakal kéngingkeun $ 8 nalika usaha ngabuktikeun yén data leres.

Ku cara kieu, Google mastikeun yén unggal dinten langkung seueur jalma nganggo peta Google, sareng hubunganana, sapertos usaha lokal, Google Earth, AdWords sareng AdSense pas dina produk ieu. Pembayaran minimum sakali akun anjeun ngaleuwihan $ 25 ku cek.

googlemapsreferral.JPG
Pikeun ngaksés anjeun kedah ngeusian formulir ieu, sareng anjeun tiasa parios patarosan anu sering ditanyakeun ngeunaan éta. Kitu ogé istilah sareng kaayaan.

2 balesan pikeun "Google dibayar $ 10 keur unggal bisnis nu georeferencies"

  1. Lamun, keur ayeuna wungkul di AS, tapi ngarah mimiti sistem sejenna referrals, sakumaha pamayaran kanggo Adsense ngundeur Firefox sarta sangkan gé antosan.

  2. Jigana éta - pikeun ayeuna - ieu téh ukur di Amérika Serikat, atawa Kami I salah?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.