Spanyol GIM Cibeureum, dituluykeun kalawan sukses

Geus datang ka isu kuartal kahiji 2015, kalawan eusi pasti berharga di Spanyol.

GIM Internasional

Isu nyalira Ngucapkeun nilai digambarkeun ku mitra na:

  • Muncul era anyar di administrasi darat. Ieu artikel hébat nu Chrit Lemmen sarta tilu kolega beuki ngobrol kawas prosés, aplikasi tur deukeut global anu ngarah manajemén hak-hak saluareun mere puff of ISO19152 UML.

  • Nyadiakeun titik warna awan. Sam Fleming, Iain Woodhouse na Antoine Cottin ngabejaan urang kumaha kamajuan dina lidar multispectral anu ngarobah cara urang ningali awan titik.

  • ¿GIS nyaeta maot? David Rhind speaks of kalawan mana maranéhna geus diganti hiji buku iconic, tempo Systems proposal na Geographic Élmu Émbaran (GISS).

  • Ford jeung perawatan seni dina peta. Ieu mangrupa analisis unggulan nu analogi tina pendekatan Ford keur ngajalankeun hutang sajajalan dijieun. Euweuh tebih tempo jumlah duit invested di prosés urang jeung digitalisasi rising ... na jadi saeutik informasi dina Ngamutahirkeun na recovery ongkos.


  • Surveying mangrupakeun profesi nu perlu pikir payun. Pikeun kahiji kalina awéwé hiji diaku leuwih Gbr, sarta GIM International nyokot waktos sangkan 16 probing patarosan.

  • Redefining tingkat jéntré pikeun 3D model. Ieu haseup hartosna astral, kalayan hormat ka pajeulitna jéntré (LOD) dina aplikasi standar pikeun modél kota 3D.

  • Analisis deformasi of a bendungan test. Ieu hal pamakean unit hiber otonom ngawas salila dua warsih teu mung deformations tina bendungan, tapi buktina yen tim ieu leuwih ti siap pikeun prosés Geo-rékayasa.

  • Integrasi informasi geospatial. Artikel ieu summarizes Joseph Santizo dina rada hasty kumaha évolusi porsi anu geomatics, dina kasus drones téhnologis, geus datang ka nyieun solusi anyar jeung rebound ogé paménta klarifikasi salajengna.

ucapan salamet urang pikeun Geomares, keur maksa dina ieu publikasi dedicated ka lingkungan Hispanik urang, kalayan aplikasi saperti valid sakumaha pamadegan urang tingali dina édisi ieu.

Salaku saran, sanajan ayeuna majalah ngabogaan kolaborator basa Spanyol tos ningkat gaya "google narjamahkeun" kualitas, kumaha kualitas dina tulisan téknis bisa ngaronjatkeun interpretasi tina sumanget tulisan aslina.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.