#GeospatialByDefault - 2019 Geospatial Forum

Dina 2, 3 sareng 4 hareup April taun ieu, anu raksasa utama dina téknologi geospatial bakal papanggih di Amsterdam. Simkuring ningali ka acara global anu lumangsung dina dinten 3, sareng nu dilaksanakeun dina taun anyar, disebut Geospatial World Forum 2019, platform konvergénsi dimana pamimpin geospatés nampilkeun inovasi panganyarna dina kerangka geo-rékayasa, jeung éta aplikasi ngaliwatan symposiums, bengkel, seminar atawa bengkel. Partisipasi na parantos signifikan, sahenteuna 1500 professional sareng organisasi 500 bakal dedicated kanggo ngembangkeun acara ieu.

Minangka unggal taun aranjeunna difokuskeun téma spésifik, taun saencanna nya GEO4IR: Kaopat revolusi industri geo-ngamungkinkeun anak, taun ieu nambahan hashtag, téma utama ieu #geospatialbydefault - Ngaberdayakeun milyaran!

Agenda Ngagunakeun program 8, unggal masing-masing ngahubungkeun kana unsur, géotéhnologi, kolaborasi atanapi aplikasi maranéhanana dina widang anu pérak, dingaranan di handap:

  • Geo4SDGs: Alamat Agenda 2030
  • Komérisasiisasi sareng Démokratisasi Pengamatan Bumi Pamasaran sareng demokratisasi observasi Bumi.
  • Lokasi Smart kota pinter
  • Geo4Environment
  • Analytics lokasi sareng Usaha AKAL, Analisis lokasi sarta kecerdasan bisnis
  • Poé ngamimitian
  • Data Sciencelmu Summit - Data elmu gempungan
  • Konstruksi & Teknik - Konstruksi sarta Téknik
  • Lagu téknologi - Lagu téhnologis

Masing-masing tina program anu ngandung sababaraha kagiatan; contona, anu gedong paméran utama -plenarias- bakal dipintonkeun, salah sahiji kagiatan anu paling ditunggu ku anu didatangan ku partisipan sareng peserta, sabab bakal diarahkeun ku wawakil pausahaan geospatial pangwangunan anu panggedéna, ogé kapendak tina politik industri

Kagiatan ieu judulna "Kapamimpinan pamikiran sareng Akad Nikah Pulitik - P.Latihan kapamimpinan sareng Komitmen Pulitik, sareng diwangun ku panel 3: Panel Industrial, Panel Public Sector and Organisasi Pamekaran sareng Panel Ministerial. Dina panel ieu, jejer sapertos: inovasi, satru sareng prediksi dina widang geospatial, lampah pikeun panangtayungan sareng ékstraksi sustainable sumber daya alam, révolusi industri kaopat dipingpin ku intelijén jieunan - AI, Data Big, Internét mahluk IoT sareng robotics.

Sababaraha presentasi ieu baris sacara interaktif gumantung kana téknologi atanapi unsur anu ditampilkeun, sareng aya dina panyatur anu tiasa disebutkeun: Jack Dangermond - Présidén ESRI sarta anggota Déwan Dunya Perempuan Geospatial, Ola Rollen - Présidén sareng CEO Hexagon, Steve Berguld - Présidén sareng CEO Trimble USA, Kwaku Asomah-Chermeh - Menteri Laut jeung Sumberdaya Pengetahuan Alam - Ghana, atanapi Paloma Merodio Gomez - Wakil Présidén INEGI Mexico.

Program mimiti dijudulan Geo4SDGs: Alamat Agenda 2030, Jejer dina hubungan antara integrasi téknologi, rékayasa, masarakat sareng pangropéa ékosistem bakal dibahas. Démonstrasi cara kieu, ayana prosés sareng géotéhnologi anu matak mendesain, rencanana sareng ngadamel struktur sareng infrastruktur ecofriendly - ramah sareng lingkungan-, tanggung jawab sosial jeung ékonomis. Diantara topik anu nyusun program ieu nyaéta: Ngaitkeun jalma, planét sareng karaharjaan, ngaliwatan lénsa spasial, Indikator ODS (SDG) sareng kerangka ngawaskeun geografis: tina kawijakan global kana kamampuhan Data Nasional sarta Analisis Big sareng Analisis Pengembangan Sambutan.

Dina Geo4SDG, akademisi, manajer bisnis, anggota politik jeung kaamanan anu baris disajikan, anu baris ngécéskeun pentingna digunakeunana sareng eksploitasi data spasial, pikeun kaputusan kaputusan sosial, politik, sosial, ekonomi jeung téhnologis. Kitu ogé, maranéhna bakal ngécéskeun kumaha data geospatial ngawakilan alat indispensable keur mantau sareng ngukur fenomena, kajadian atanapi bencana alam. Sababaraha panyatur anu bakal ilubiung dina topik ieu nyaéta kieu: Dean Angelides - Corporate Head of International Alliances of ESRI, Stephen Coulson - Kapala Kantor Inisiatif Lingkungan ESA, sareng Professor Chen Jun - Scientlmuwan tina National Center of Geomatics Cina.

Program kadua Commercialization na Démokratisasi Observasi Bumi - Komérsisasiisasi sareng demokratisasi observasi Bumi, dina program ieu, para itorskséntor bakal nangtukeun tumuwuhna téhnologis tur finansial produk, aplikasi sareng sistem observasi Bumi. Sajaba kumaha, kusabab pertumbuhan ieu, nunjukkeun pamakéan anu langkung ageung pikeun téknologi ieu panénjo bumi dina sababaraha taun, anu ditarjamahkeun kana aksés anu langkung gedé kana data spasial, katut kapentingan pamaké di ékstraksi sareng frékuénsi ékspéktasi ngeunaan téknologi anyar pikeun maju.

Saha anu gaduh kasempetan kudu hadir di acara ieu. Jarang kami manggihan runtah pangaweruh sareng ahli di lapang, paméran pabrik sareng cakupan tina média internasional nu ngumpul urang urang-partisipan dina pentingna yén geospatial geus ngagaduhan dina industri Geo-rékayasa anu béda.

Di antara aksara anu nanggungjawaban kanggo pangwangunan program tiasa disebatkeun:

  • Richard Blain Ngadegkeun sareng CEO
    Earth-i - Britania Raya,
  • Agnieszka Lukaszczyk Senior Director for EU Affairs Planet - Bélgia,
  • Alexis Hannah Smith CEO sareng pangadeg IMGeospatial United Kingdom,
  • Jean-Michel Darroy Wawakil Présidén, Kapala AKAL tina Partnership Strategis, Airbus Defense & Spasi
    Perancis.

Sakabéhna, sareng pamilon anu sanésna bakal diajak ngobrol ngeunaan: kahareup observasi bumi, demokratisasi data observasi ruang atanapi kawijakan sareng strategi pikeun pamekaran industri observasi spasi.

Di sisi anu sanésna, seueur museurkeun program katilu Lokasi Smart, Anu geus boomed dina taun anyar. Ieu bakal ngangkat masalah sapertos: integrasi kecerdasan jieunan di kota pikeun operasi anu hadé, kéngingkeun infrastruktur kanggo mobilitas pinter, energi pakotaan, urus pinter sareng tata kota pinter atawa modeling inpormasi kanggo kota.

Kedah hal kitu ogé nyarios yén spéker bakal mere visi sareng argumen ngeunaan sumber daya teknis anu dipikabutuh pikeun nyiptakeun "Intelligent City", sapertos: jaringan sensor, kaméra, alat nirkabel sareng sambungan maranéhanana ka IoT. Tapi henteu ngan éta éta, tapi ogé kumaha interaksi téknologi sareng wargana tur prosés meunangkeun data ngabantu sangkan dayeuh leuwih efisien, sadaya ieu ngaliwatan paralisis analisa profésional dilatih, para ahli dina subjékna. analisis spasial, mobilitas jeung téknologi.

Diantara peserta na diantarana: Ted Lamboo Wawakil Présidén Sénior Bentley Systems, Jose Antonio Ondiviela - Diréktur solusi dina Microsoft Spanyol, Jette Vindum- Koordinator Smar City di Municipality of Vejle. Dénmark, Reinhard Blasi - Pembangunan Pamekaran Pasar Badan Europeanropa GNSS sareng Siva Ravada Diréktur Sénior Oracle AS.

Grup katilu nyaeta ngeunaan Geo4Enviroment - Geo pikeun lingkungan, nu liwat paméran na bakal nyandak pesen kumaha pamakéan parabot geospatial, tiasa ngumpulkeun sareng nganalisis dinamika anu bagian tina ekosistem teh. Fokus utamana nyaéta kana kontribusi geotéhnologi dina leyuran masalah lingkungan anu paling penting. Téma anu nyusun ieu program utamana tilu: Ngawali perantosan lingkungan ngalawan kajahatan lingkungan, rekonstruksi Post-musibah: recovery vs. kelestarian sareng solusi geospatial pikeun perubahan iklim.

Eksibor anu janten ieu jumplukan, salian sawatara diantarana nyaéta: ékonom Ana Isabel Moreno, Pusat Dewirausahaan, PKS, Wewengkon Pembuhu OECD-France, Dr. Koordinator Dr. Andrew Lemieux Institute of Delimes the Wildlife Institute for Study Kajahatan sareng Hukum (NSCR), Davyth Stewart Manajer Leuweung Kehutanan Global sareng Penegak Polusi Bahan - INTERPOL Perancis, Kuo-Yu Slayer Chuang CEO sareng ko-pangadeg Gewaings -Taiwan, Stefan Jensen Kepala Grup Pamaréntahan Data - Badan Lingkungan Europeanropa, Dénmark.

Pentingna hiji acara sapertos kieu, nyaéta yén sadaya usaha individual jeung koléktif katingali, pikeun pangwangunan solusi anu tumut kana patih interaksi antara rohangan-manusa, anu dina ahirna ngahasilkeun dinamika spasial anu hadé tur karaharjaan pikeun manusa. . Kitu oge, éta mangrupikeun rohangan pikeun diskusi, dimana éta diwujudkeun ku partisipasi akademisi, mahasiswa, pamaké (ti séktor publik jeung swasta), sareng panyadia, pentingna aplikasi ruang sareng téknologi - sareng analisa spasial anu bener- dina tumuwuhna ékonomi global sareng pelestarian lingkungan.

Program séjén, tina pentingna sarua jeung anu disebutkeun di luhur, ayeuna Analytics lokasi sareng Usaha AKAL, Analisis lokasi sarta kecerdasan bisnis, Poé ngamimitian, Data Sciencelmu Summit - Data elmu Summit, Konstruksi & Teknik - Konstruksi sarta Téknik, maka masalah badag pikeun pangwangunan geospatial terus. Kituna, kami ngajak anjeun pikeun ngiringan dina acara dunya hébat ieu.

https://geospatialworldforum.org/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.