arsip pikeun

GeoServer

10 taun engké migrasi platform geospatial - Microstation Geographics - Oracle Ruang

software bébas proprietary
Ieu tantangan umum pikeun loba proyek Cadastre na Biologi Kelautan sarta Akuatik, nu di 2000-2010 waktos Geographics Microstation terpadu salaku hiji mesin data spasial, tempo alesanna saperti kieu: The arc-titik éta manajemén jeung terus jadi pisan praktis pikeun proyék-proyék cadastral . The DGN alternatif pikaresepeun, tempo na versioned dina file nu sami, ...