arsip pikeun

Geomatik

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, ku tebih hiji acara bakal dibatalkeun sareng anu sanésna disangka bakal timbul. Ngaduga naon anu tiasa kajadian dina sabulan komo sataun biasana dipigawe dina rencana investasi sareng perbelanjaan saparapat abdi kaitung saeutik, sanaos peryogi ngantunkeun ...