Geomatics majalah - Top 40 - 5 taun engké

di 2013 urang teu categorization a tina majalah dedicated ka widang geomatics, nganggo salaku rujukan réngking Alexa maranéhanana. Warsih 5 ti kami parantos diropéa.

Sakumaha urang ceuk samemeh, jurnal geomatics parantos laun ngalobaan élmu-ku hiji élmu nu mana waé anu gumantung pisan kana kamajuan téhnologis sareng fusi disiplin sakitar geo-rékayasa. Trencend ka ayeuna ditelasan majalah cetak ngeunaan sajarah pésta, digolongkeun téma prioritas pikeun publikasi sejen tur nutup celah antara hiji majalah konvensional sareng publikasi digital fitur di blog; nambahkeun pangaruhna dina jaringan sosial. Nilai nambihan dina ngokolakeun pangaweruh sareng sinergi sareng aktor janten langkung penting pisan, janten peran redaksi konvensional dipindahkeun kana koordinasi acara internasional, layanan webinars sareng publikasi ngeunaan eusi digital.

Ukur ngagunakeun ranking Alexa

Abdi nganggo pangukuran Alexa, sareng tanggal 31 Maret tina 2019. Réngking ieu mangrupikeun waktos dinamis sareng perobahan langkung waktos gumantung kana praktek anu hadé atawa goréng tina situs web sareng panyaluran tina algoritma Google. Sacara umum, éta téh salah sahiji conto anu sarua jeung pamiarsa atanapi pengunjul sareng hubungan kaséhatan loka.

Nu nurunkeun peringkat Alexa, leuwih hadé kitu, ku sabab kitu Facebook.com sareng Google.com umumna aya dina dua nomer anu kahiji. Sota henteu langkung gampang janten langkung sareng pangluhurna 100,000. Najan ogé aya ogé réngking ku nagara dina hal ieu anu kuring pikaresep anu nganggo hal nganggo global, anu nunjukkeun dina tabél pangkat pikeun Spanyol kanggo inpormasi tambihan sareng nagara-tempat anu dimana situs ogé berimpulkan sacara signifikan.

Interestingta menarik, sabab dina top10 saluareun nyobian janten saingan, buktina kompleméntérna anu ngawakilan situs sosialisasi pangaweruh dina ékosistem ieu. Waktu éta waé aya ukur dua situs diomongkeun ku Spanyol (Geofumadas sareng Franz's Blog). Dinten ieu kami boga loka Hispanik 4, kalayan tumuwuhna MappingGIS anu naek tina Top30, GIS & Beers nu ku lajeng teu katingali ogé blog Terino Geoinnova.

Ieu status Top40 anyar pikeun 2019.

Salaku rujukan, abdi némbongkeun status saméméhna dina 2013geomatics majalah

Dimana daptar majalah geomatics?

Kuring geus ngagunakeun total publikasi 40, tetep daptar saméméhna, padahal ngaleungitkeun sahenteuna 6 anu geus kaluar tina sirkulasi, maréntahkeun nepi ka pangluhurna handap tina 5,000,000. Samentara éta posisi fatal pikeun situs, abdi tos ngalegaan di dinya pikeun ngukur tumuwuhna sababaraha jurnal anu pantes henteu leres deui.

  • 21 majalah ieu dina Basa Inggris.
  • 14 asalna tina konteks Hispanik. Kalayan varian Geofumadas sareng blog proyék gvSIG, anu gaduh patalimarga anu sanés najan éta aslina dihasilkeun dina basa Spanyol.
  • 5 aya dina asal Brasil. Kalayan varian dina hal ieu, MundoGEO ogé gaduh versi Spanyol dina lalulintas na.

Anu Brasil ditandaan héjo, anu Spanyol na na oranyeu sareng Anglo-Saxon bulao.

Daptar teh 10 Top

teu Majalah Runtuyan Dunya Papaña Ranking Réngking sejen
1 geospatialworld.net 94,486 - AS 94,448
2 gislounge.com 107,570 AS 55,355
3 geoawesomeness.com 113,936 AS 64,660
4 gpsworld.com 125,207 AS 126,865
5 geofumadas.com 130,586 25,307 Méksiko 19,983
6 mappinggis.com 162,860 10,143 Méksiko 9,182
7 geoinnova.org/blog-territory 171,097 22,249
8 andersonmedeiros.com 178,637 - Brasil 14,002
9 gisandbeers.com 228,877 13,784
10 acolita.com 250,823 36,159 Méksiko 26,249

Sababaraha khusus tina Top10 ieu:

  • Sacara umum, aranjeunna tetep kasulitan luhur 10: gislounge, gpsworld, geofumadas, sareng ArcGeek (blog franz).
  • Arakan anyar dina 10 ieu luhur: Geospatialworld, Mappinggis, geoawesomeness, ClickGEO (blog Anderson Anderson Madeiros), blog Geoinnova sareng Gis & beers.
  • Aranjeunna ninggalkeun top10 Direktmag.com pindah kana 12, mapsmaniac.com anu maot, mycoordinates.org ka 30, giscafe.com mun 24 sareng mundogeo.com kana 11 sareng Gisuser ka 19.

Daptar 10 ka 20

teu Majalah Runtuyan Dunya Papaña Ranking Réngking sejen
11 gim-international.com 268,868 - AS 83,208
12 mundogeo.com 272,855 - Brasil 466,694
13 directionsmag.com 316,516 - AS 162,383
14 processamentodigital.com.br 323,707 - Brasil 24,352
15 pobonline.com 347,202 AS 207,854
16 cartesia.org 446,609 24,247
17 lidarnews.com 524,281 AS 338,157
18 blog.gvsig.org 566,578 - Méksiko 30,385
19 alpoma.net/carto/ 568,926 45,978
20 gisuser.com 694,528 - 317,374

Daptar 21 ka 30

teu Majalah Runtuyan Dunya Papaña Ranking Réngking sejen
21 digital-geography.com 716,191 AS 548,219
22 xyht.com 726,264 AS 374,066
23 geoconnexion.com 873,577 - Aprika Kidul 23,294
24 geoinformatics.com 882,085 - India 398,567
25 giscafe.com 891,499 AS
26 cartografia.cl 1,067,006 Chili 15,715
27 gis-professional.com 1,291,383 - India 629,685
28 sensorsandsystems.com 1,554,262 -
29 nosolosig.com 1,566,120
30 informedinfrastructure.com 1,700,212 - -

31 daptar nepi ka posisi 40

teu Majalah Runtuyan Dunya Papaña Ranking Réngking sejen
31 mycoordinates.org 1,725,842 - -
32 fernandoquadro.com.br 1,789,039 Brasil 74,014
33 amerisurv.com 1,834,579
34 eijournal.com 1,898,444
35 gersonbeltran.com 2,338,536
36 orbemapa.com 2,581,438 - -
37 landsurveyors.com 2,909,503
38 masquesig.com 2,932,937 - -
39 geoluislopes.com 3,910,797 - -
40 revistamapping.com 4,569,208 - -

Kacindekan, hal anu penting pikeun nyalametkeun ayana loka basa Spanyol 14 (samemehna ngan 8) dina daptar kompléks skalar anu nganggo anu langkung pikaresepeun. Sahiji sawah diomongkeun Spanyol laér lega ti 14 ieu, sapertos anu daptar Nosolosig impressive.

Memang bener yén pilihan mana anu asupan liang anu parantos kacencét tina daptar 5 sababaraha taun ka pengker, henteu tanten gampang; khususna sabab margin awal langkung ageung majalah basa Inggris; Hal anu geus robah jadi loba ayeuna. Dina samentawis urang ngadamel apdek anu anyar, nganggap yén di pangadilan ieu parantos aya wawakil anu narik kana média Hispanik: sabagé conto, Taya Wates Géografi anu geus aya di 5 pikeun sababaraha taun kalayan dina jangkauan anu henteu dilingkungan saluareun web anu ku urang seueur hoyong; lamun éta janten adil, Geografiainfinita kedah aya dina posisi 8; sami saatos publikasi kami geus dilaporkeun ku Interesporlageomatica.com anu sakuduna ditembongkeun di luhur éta, dina posisi 37 ku pr ti 2,590,195. Janten, saprak urang makali potong, urang kenca grafik sareng tabel aya; Upami anjeun nganggap yén sababaraha situs anu sanésna némbongan dina daptar ieu atanapi sahenteuna didaptarkeun pikeun révisi saterusna, ngawartosan editor@geofumadas.com.

Sigana urang bakal lakonan hal nu sarua saperti dina Top40 ti geospatial Twitter, dimana ieu perlu ngagambar ranking Hispanik sareng Inggris.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.