Geographics: Masang hiji proyék lokal

 

hal lumangsung dina proyék dimana dasar sentral éta Oracle, tapi mun tingkat kotamadya cadastral atanapi paméran publik fitur pangropéa edit peta dumasar offline keur diperlukeun.

Salaku ieu dipigawé

Ngan pikeun jalma anu cinta uninga kumaha ieu smoked, didieu kuring ngajelaskeun, sabab dina sababaraha taun, jigana proyék ieu hijrah ka Bentley Peta tur euweuh deui bakal mangpaat, iwal hiji guys 8 anu uninga kumaha iguanear nu Pace tina peryogi kapinteran umum jeung swasta.

hiji file Aksés dijieun tina proyék Oracle, nu miboga tabél dasar 10 of a proyék GeographicsKaasup eusina tur nyimpen eta kalawan nami generica.mdb. Tabélna sapertos kieu:

  • kategori
  • hal nu husus
  • peta
  • mscatalog
  • ugcategory
  • ugcommand
  • ugfeature
  • ugjoin_cat
  • ugmap
  • ugtable_cat

éta file konfigurasi disebut Geographics pamaké ieu lajeng diédit msgeo.ucf anu ngagaduhan aspek dasar pikeun sambungan kana basa éta. Ieu tersirat nambihan garis-garis ieu antara parameter konéksi:

MS_GEODBTYPE = ODBC
MS_GEOPROJDIR = C: /
MS_GEOPROJNAME = local_project
MS_GEODBCONNECT = 1
MS_GEOINITCMD = proyék dibuka
MS_GEODBLOGIN = local_project

Sacara prinsip, anu diarepkeun nyaéta pangguna anu henteu nguasai nyali tina hiji proyek kalayan hadé bakal nyingkahan nyeri sirah pikeun nyambung. Saatos ngajelaskeun sababaraha kali dina papan, ku telepon, ku mail, messenger, kuring teu ngagaduhan pilihan tapi nyeratna di dieu kusabab kuring ningali yén éta tempat terakhir pikeun tempat nu nanyakeun.

Upami anjeun hoyong step by step, tanpa ngalirkeun kecap 850, ulah balik kirang ti 15 lengkah ... na sakumaha aranjeunna ngomong basa aranjeunna ngirimkeun laporan ... oh balik!

Lengkah 1: Syarat

pamaké éta perlu mibanda inputs 5 sahenteuna ieu pikeun instalasi dina hambalan 15:

  • installer Microstation V8.5
  • Microstation installer Geographics V8.5
  • A file cikal jeung konfigurasi tangtu proyék nu disebut seed2d.dgn
  • A file konfigurasi pamaké disebut msgeo.ucf
  • Databés ngaranna Generica.mdb

Lengkah 2: Masang sofwér nu

1. install Microstation

2. Install Geographics (Kedah janten dina urutan ieu)

3. Nyalin jeung ngaganti berkas cikal di:

C: \ Program Payil \ Bentley \ Workspace \ System \ cikal \ seed2d.dgn program

4. Nyalin pamaké di alamat ieu:

C: \ Program Payil \ Bentley \ Workspace \ Pamaké \ msgeo.ucf

5. Salin dasar umum ka alamat ieu:

C: \ Generica.mdb

Anjeun kedah ati-ati, upami Windows dina basa Inggris, éta bakal C: Program FilesBentley ... Sareng langkung saé anjeun kedah masang program dina disk C, sanaos anjeun ngagaduhan langkung ti hiji hard disk.

Lengkah 3: Jieun konéksi ODBC

6. Salaku geus kami ngadegkeun sambungan nu bakal via ODBC, hayu urang diatur dina hambalan 6 lila (Kuring maké Windows XP)

-Mimitian> panel kontrol> alat administrasi> sumber data (ODBC)

-Dina panel anu nembongan, pilih tab "User DSN" sareng pilih "add"> microsoft Driver mdb> finish

-Pilih salaku nami sumber data, local_project teras pilih tombol "create"

Lajeng nangtukeun dimana nyieun pangkalan data langsung di C jeung nelepon proyecto_local.mdb, ninggalkeun panel, nyebutkeun OK dua kali.

Pikeun pariksa yen eta geus jadi maréntahkeun, milih sumber dijieun jeung "diatur" tombol kedah kasampak kawas kieu:

proyék lokal MicroStation

4 hambalan: Jieun Geographics proyék

7. Lebetkeun Geographics

8. Top menu milih

Proyék> tukang sihir> salajengna> ngadamel proyek

proyék lokal MicroStation

9. Konpigurasikeun ciri nalika grafik némbongan. Henteu perlu ngarobih jalur file siki.

Satuluyna anjeun milih:

nyiptakeun> salajengna> mastikeun, ngadaptar mapid> batal

Kalayan ieu, diréktori parantos didamel ngandung sadaya folder anu dianggo ku proyék Geografis, sareng tabel anu diperyogikeun dina database anu disebat local_project.mdb. Jelas tanpa fitur atanapi kategori. Pikeun mariksa:

10. Tutup Geographics

11. Buka Geografi, éta kedah otomatis muka proyék. (Upami henteu, aya anu lepat dina léngkah 9 atanapi kami henteu acan nyalin file ucf sapertos léngkah 4)

12. Lamun sagalana indit dina urutan

Utilitas> Manajer fitur

Sakuduna meunang nepi proyék, tapi ciri teu leuwih ti kategori dumy nu asalna sacara standar.

11. Tutup Geographics

Lengkah 5: Ganti pangkalan data

Ayeuna naon nungkulan éta nipu Microstation, nyoplokkeun databés kosong, pikeun ieu:

12. Ngahapus database C: proyecto_local.mdb

13. A database C: Generica.mdb ngaganti ngaran meh bisa tina formulir C: proyecto_local.mdb

14. Lebetkeun Geographics

dasarna kudu ngamimitian otomatis, upami teu jadi macet ieu ditugaskeun nami file dina hambalan 13

15. Upami sadayana tiasa dianggo saé, nalika badé ka Utilities> Feature manager, katégori sareng atribut database kedah diangkat.

proyék lokal MicroStation

tina diklik

Lalaki, waktos salajengna aranjeunna kedah gaduh kuring sanajan kuring totopostes ti wates. Sareng anjeun tiasa ningali iman sareng mania kuring pikeun chip tortilla, didieu anjeun tiasa ngaunduh:

pangkalan data Generica.mdb

The file siki seed2d.dgn

file msgeo.ucf

 

5 Balesan ka "Geografi: Pasang proyék lokal"

  1. Manéhna jadi sobat kawentar La Paz, sabab uninga lamun éta nu seed2d katuhu, méré tombol mouse katuhu dina sipat kudu nyebutkeun yén pangarang nu geus jnunez.

  2. Anjeun kudu ngirimkeun panumbu ieu kintun implementors salawasna renege sabab teu bisa masang program lengkep.

  3. metot ieu pilari dina hasil perpetrate tur jadi ok!.

  4. Hatur nuhun Oh, maneh salawasna urging kuring enrredaba, ngaliwatan lebak of Comayagua pikeun ngumpulkeun totopostes

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.